Косопад - 10 тема

• 196 220
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
[
Моето е Thallium aceticum D 30
[/quote]

Има ли ефект,защото и аз мисля да си взема.Може ли да споделиш по колко глобули приемаш? Шуслерова сол 11 е за косопад и нея ще пробвам.Дано да помогне.

# 586
  • Deutschland
Приорин трябва да има по аптеките, аз си го вземам от Германия, защото излиза по-евтино, а и вероятно качеството е друго...

От магазин или аптека? Ако е магазин, от кой?

# 587
По аптеките съм виждала, например Ремедиум, Фрамар, виждала съм и он-лайн.

# 588
Аз си взех анафаз на дюкре - шампоан + хапчета и  ампули на phyto.

# 589
Здрасти Мадами! Аз и моите неволи около косопада Ви безпокоим. Почти успях да се уредя с Максито, за което благодаря на Ани! ^^ Имам един такъв въпрос. Понеже мама имаше проблеми с косопада, изписаха е Пантогар. Нашите коси генетично са си тънички и слаби, на нея само този продукт й подейства добре...от три-четири години го търсим но без успех...дали имате някаква информация за него...Благодаря предварително! Лек (работен) ден

# 590
Има ли ефект,защото и аз мисля да си взема.Може ли да споделиш по колко глобули приемаш? Шуслерова сол 11 е за косопад и нея ще пробвам.Дано да помогне.

Не знам все още за ефект, аз от около 2 седмици ги пия. А хапченцата са толкова мънички, че въобще не ги броя, сипвам в капачката и колкото паднат Simple Smile

# 591
Да ви споделя едно инфо:
Този гръцкият Регаин, който си купих от тук /от един пич в ОЛХ/ поръчах да ми го купят от Гърция едни приятели, които бяха там на почивка.
Струва 15,80 евро
Ето го
Скрит текст:
Като сравнение да кажа, че момчето тук го продава за 60 лв.
Ако имате познати там, или самите вие ходите - вземете си оттам. Аз самата се чудя, защо по дяволите не се продава тук в БГ по аптеките, както в другите държави.

# 592
Спрей ли е или пяна?

# 593
Спрей 60 мл. Една опаковка е за 1 месец.

# 594
Другата седмица ще ходим, дано намеря. Дали не е по- добре 5 процента направо 🤔 3 месеца ли е курса?

# 595
  • Street of Dreams
Три месеца минимум. Момичето да не би да продава 3 опаковки? Аз купувам само тройки.

# 596
Три месеца минимум. Момичето да не би да продава 3 опаковки? Аз купувам само тройки.
Колко струват при вас? Пак ли ще го почваш? Ти ползваше 5, нали?

# 597
  • Street of Dreams
Аз започнах вече, стана месец. Петдесет и няколко Евро.

# 598
Аз започнах вече, стана месец. Петдесет и няколко Евро.
5 процента ли ползваш?

# 599
Ондин, не, цената при него е за брой. С други думи - продава го на двойна цена.

Общи условия

Активация на акаунт