Косопад - 10 тема

• 199 689
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
  • Street of Dreams
Аз започнах вече, стана месец. Петдесет и няколко Евро.
5 процента ли ползваш?
Да, 5%. От 2 не видях ефект.
Всеки гледа да прави бизнес...ама пак птй двойно...

# 601
 Има ли мами в Гърция, да пишат има ли 5 процента и колко струва той?

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 15:30 от raja_nikol

# 602
  • Street of Dreams
Рая, нищо лично, но смятам че тотално досадихме на другите в темата - от две години аз обяснявам за Ригейн, а ти казваш че те е страх и не смееш. Няма смисъл да се въртим повече в този кръг, реши за себе си най-после. Нищо не мога да напиша, което не съм ти го писала няколко пъти вече.

# 603
Абсолютно подкрепям Ондин!

# 604
Прави сте, разбира се! 🤗

# 605
  • Тра-ла-ла
Някакви отзиви за "Кройтерхоф Шампоан с Кофеин Активатор за Коса"?
Скрит текст:

# 606
  • София
Ползвах шампоана и серума- никакъв ефект нямаше при мен  Peace
Допълвам се: ако търсиш продукт с кофеин, Алпецин (шампоан и особено лосион) е по-добър вариант.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 15:40 от Шапокляк

# 607
И аз съм ползвала шампоана, и нямаше никакъв ефект. Според мен - не си давай парите.

# 608
  • Deutschland
Алпецин има ефект при мен, но много изсушава косата. Мога ли да ползвам маска или балсам след употребата му?

# 609
Добро утро, мадами! Аз също щях да се излъжа да си купя този шампоан с кофеин...но се спрях на друг с кофеин от ДМ може да се каже че ми се омърсява малко по-бавно косата но само до там..и пак едно въпросче...чета положителни коментари за шампоана Прегаин...но никъде не го откривам...нещо по този казус? Или алтернативен вариант, ако са го спрели от производство... Sad

# 610
http://www.marvi.bg/spectral-dnc-n-sprej-protiv-kosopad-60-ml-15379.html

Имате ли наблюдения върху тези продукти?

# 611
  • ново
За жалост и моят косопад започна отново, все се надявах при всичките грижи, които полагам да ме подмине, но.... Заредих се с ампули на Дюкре, Ревалид и Рене Фюртерер. Миналата есен положението беше трагично, до депресия стигнах, дано сега да не е така. Ще черпя инфо и идеи за продукти от вас. Причината според мен е Хашимото-то.

# 612

Аз съм го ползвала този спрей заедно с шампоанът от серията.....за мен са не малко пари хвърлени на вятъра. Абсолютно никакъв ефект не видях, освен, че си съсипах няколко по-светли блузи, тъй като спреят е кафяв и малко по-гъст, често запушваше пулвелизатора и си пръскаше накъдето си поиска. Не бих го препоръчала определено.

# 613
Благодаря ти, че сподели!

# 614
  • Бургас
Моя косопад сега боря с втора опаковка  Приорин. Пила съм ги и преди. Действат ми. Но иска наслагване. Зимата пих Анакапс, след три опаковки беше спрял косопада, но отново се завърна.
Използвам щампоана на Клоран с хинин. Харесвам го много, ползвала съм го много пъти. Но сменям периодично и с други щампоани за да не привикне косата.
От днес започвам и с Rogaine 5% разтвор, който поръчах от бг сайта. Другия месец очаквам да ми донесат от Англия Regaine, но 5% пяната. Искам да изпробвам и двете, за да видя кое ще ми е по удобно за нанасяне.
Другият месец ще си пусна изследване на Б12, ВИТ.Д, цинк, феритин, желязо, калций, магнезий и хормоните. Искам да приключа с втората опаковка Приорин, почивка 10 дена и тогава да си пусна изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт