Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-ефективните продукти за предотвратяване на косопад?
Какви са потенциалните странични ефекти на продуктите за борба с косопада?
Какви са препоръчителните добавки за косопад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-ефективните продукти за предотвратяване на косопад?
Форумът предлага няколко продукта, които се считат за ефективни в борбата с косопада. Някои от тях включват Regain 5%, гел против косопад на Давинс, ампули против косопад на Алфапарф, Orthomoл Natal, Maxi Hair и шампоани и балсами от супермаркети. Важно е да се отбележи, че ефективността на продуктите може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и реакции на организма.
-
Какви са потенциалните странични ефекти на продуктите за борба с косопада?
-
Какви са препоръчителните добавки за косопад?
-
Какви изследвания се препоръчват при косопад?
-
Какви са някои начини за повишаване на нивата на феритин?
Сега се зачетох за шуслеровите соли и може да пробвам първо с тях
, но последствията са си за мен есте!)
Желязото ми преди месец беше 29,7 при същата горна граница, феритин не изследваха хехе! Миналата година сама си го бях пуснала + феритин. Пак беше високо, но не чак толкова. Феритина също беше височък. Няма да споменавам от тогава до сега през колко лекарЯ са минали р-тите (и доста други, в които 1 е нагоре, друго на долу) и НИТО един не предприе нищо! А ти поне вероятно имаш представа, че високото желязо никак не е безобидно, другите неща не ги коментирам. Е как да ми се ходи пак по лекари ми кажете?! Съжалявам за целия мрън
Предвид опита ми, мнооого внимателно действам с добавките 
И сама естествено го разбрах, да не мислиш, че лекари са ме пратили.
) имам ЕскимоKids в хладилника, ще пробвам и него да добавя. По-нататък- метилкобаламин.