Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-ефективните продукти за предотвратяване на косопад?
Какви са потенциалните странични ефекти на продуктите за борба с косопада?
Какви са препоръчителните добавки за косопад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-ефективните продукти за предотвратяване на косопад?
Форумът предлага няколко продукта, които се считат за ефективни в борбата с косопада. Някои от тях включват Regain 5%, гел против косопад на Давинс, ампули против косопад на Алфапарф, Orthomoл Natal, Maxi Hair и шампоани и балсами от супермаркети. Важно е да се отбележи, че ефективността на продуктите може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и реакции на организма.
-
Какви са потенциалните странични ефекти на продуктите за борба с косопада?
-
Какви са препоръчителните добавки за косопад?
-
Какви изследвания се препоръчват при косопад?
-
Какви са някои начини за повишаване на нивата на феритин?
Нон стоп лекари и глупави безполезни лекарства, а накрая и двете абсолютно безсмислени. При мен хормоните се отразяват и в друга насока, не е само косопадът. Но те са си пълна каша от над 3год. и допреди година никога не са се отразявали на косата ми. Навярно много добре ме разбирате щом сте в тази тема. Толкова е гадно като се сетиш каква коса си имал, а сега....
Страшно ме е яд, че нищо не мога да направя, за да спра този ужас. Толкова ли пък не може нищо да й повлияе положително....
В най-лошите периоди между 350-450 косъма може би (след 350 спрях да броя..и без това не виждах от сълзи). Сега падат много по-малко, но това изцяло се дължи на факта, че косата ми е 5 пъти по-малко и съответно няма как да паднат толкова. При мен обаче пада не само при миене, а постоянно. Вървя и си ръся косми. Преди в първите дни след измиване почти не падаше коса, започваше вече след повечко дни, но сега от първия ден след като е измита се започва. И много косми ми падат сутрин като стана. Обирам си косата и пълня шепа всяка сутрин. Това не ми изглежда никак нормално, но и аз накрая ще направя като emy_emy и просто ще се откажа да се тормозя с тази коса. Ужасно е депресиращо и изнервящо. Не смея да се сресвам, да се пипам по косата, да се връзвам.. това е абсурдно!
. Знаенето на точната бройка нищо не би ми дало, така или иначе. Количеството, което пада е достатъчно красноречиво. Капала ми е косата така както MOn17y и Sharpy обясняват и това ми е личното мерило за обилен косопад, по-малко=силен , още по-малко=умерен и т.н.
или по точно малкото, което остана от тях. Всичко окъпа поголовно, дори 3 -7 сантиметрови косички падаха.
А може и в моята глава да е. Обяснението ми е възрастта, хормони и т.н.