Красиво мъжко лице

• 377 456
  • 4 974
  •   1
Отговори
# 4 965
На мен ми мяса на Роналдо с тия повдигнати веждоци. Иначе мнението ми за визията и излъчването му е "просто отвращаващ" Confounded

Жени, харесващи такива типове трябва да са или садисти или мазохисти (в някоя крайност залитащи).

# 4 966
На мен ми мяса на Роналдо с тия повдигнати веждоци. Иначе мнението ми за визията и излъчването му е "просто отвращаващ" Confounded

Жени, харесващи такива типове трябва да са или садисти или мазохисти (в някоя крайност залитащи).
  Много е крайно да се каже ,че жени  който са привлечени от мъже като него,  са мазохистки или садистки. Аз не се смятам за нито едно от двете. Една жена може да е такава ,   и без мъжът да изглежда така.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 16:10 от simona.95

# 4 967
  • Down south
Действително прилича на някаква нескопосана версия на Роналдо.

# 4 968
  • Mediterraneo

Върнах се да прочета кой стои зад подобен коментар, ясно...

Супер е момчето, на мен също много ми харесва. Заради татуировките на мен вайбът ми е на Дамяно, който ми е адски секси, въпреки противоречивите сигнали, които подава често.

Отивам да практикувам садомазохизма си.

# 4 969
Моля, не сравнявайте Дамяно с другия тип. Нямат нищо общо. Дамяно е като Римски Бог!! Сигналите са му имидж. А двамата с Дав Камеран са невероятно красива двойка. И той е супер нежен с нея.

# 4 970
И на мен Дамяно въобще не ми е един тип с горното момче, което си е хубаво, но физиономиите му "лош съм", го правят смешен. Преиграва по снимките като тинейджър, иначе е готин.
Тази Дав Камерън пък, въобще не ми харесва - дребни бонбонести черти, нищо отличително, той е 100 пъти по-готин от нея, а предишната му приятелка беше красавица, за разлика от тази.

# 4 971
  • София
И на мен не ми прилича на Дамяно, а по-скоро на Andy Biersack, даже реших че е той.

И на мен предишната приятелка на Дамяно повече ми харесваше.

# 4 972
  • Mediterraneo
Моля, не сравнявайте Дамяно с другия тип. Нямат нищо общо.
Сравнението е заради еднаквото усещане, което ми оставят. Не е задължително да ти въздействат и на теб еднакво. Мога да сравнявам краставици с домати, ако имам база за това. Красота, чар и изобщо излъчване се възприемат индивидуално. В темата има много неудачни примери за красиво мъжко лице, но са неудачни за моите очи.

# 4 973
Отдавам почит на едно "лудо" момче, което си отиде преди дни. Бил е много сладък на младини. Дори до последно беше сладур.Ozzy.
, , , ,

# 4 974

Общи условия

Активация на акаунт