Красиво мъжко лице

• 377 485
  • 4 974
  •   1
Отговори
# 4 935
Хайде годината започна изоставаме.
От мен един с италианско име пък постоянно постовете от Германия, пък Англия.. Създател на цифрово съдържание, някакви парфюми рекламира тинтири-минтири. Но пък става за изплакване на око Joy. Дарио Карлучи,
, ,

# 4 936
Докато не се усмихне е хубав този Дарио. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 937
Wesley Thevissen

# 4 938
  • София

Попаднах на видео от някакво дефиле, в което участва - облечен като индийски принц. Първо си помислих, че това е AI образ, нереално красив. Обаче излезе, че е истински:

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 00:02 от Vivi

# 4 939
  • София

Vlado Saric, австралиец, участник в Х фактор. Малко е кифличка и младеж, но...

# 4 940
този е като блъскан в зид, една красива черта те виждам, комбинацията също не ми допада
може би има хубави устни, но до там

# 4 941
  • над кукувичето гнездо
Оффф, симпатични люде, ама с тези кифленски прийоми на позиране повече ме отблъскват, отколкото привличат.

# 4 942
  • Down south
Последният може да е всичко, но за мен, не е "Красиво мъжко лице" даже и помен няма Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 943
  • София
В интерес на истината, трудно му намерих хубава снимка. Знам го от тик-ток, на видео изглежда много по-харизматичен. За мен си е много хубаво момче, но вкусове всякакви.

# 4 944
100 години от рождението на Пол Нюман. И двайсетина от смъртта му.

# 4 945
# 4 946
Случайно попаднах на тази тема и реших да се разпиша и аз с ей този хубавец Heart (на всичкото отгоре си е наше момче Балканец/Румънец/, нищо че в момента е блестящ актьор, който се подвизава в Ню Йорк Heart ).

/Предварително се извинявам, ако някой вече го е пускал, но трябва да се съгласите, че с огромна тема от 330 страници като тази, ще отнеме страшно много време, ако всеки тръгне да рови страница по страница да гледа кой какво е пускал преди него... Rolling Eyes /

П.П. Снимките са от този уикенд.

# 4 947
# 4 948
  • Down south
Да влезе следващият Sunglasses

# 4 949
  • Пазарджик/Лондон
Преди няколко дни гледах "Purple hearts", съседна тема ми напомни за него, приятен филм и каст:

Nicholas Galitzine

Общи условия

Активация на акаунт