Юлски бебета 2016 - тема 3

• 31 580
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Дени, аз съм много доволна от Pufies и Evy Baby. Никога не са ми пропускали.  Peace От начало пробвах с Памперс, Молфикс и Либеро обаче изобщо не съм доволна. Винаги беше опишкан. Молфикс и Либеро са ми много твърди дори. На Пуфис и Еви бейби са по-мекички и удобни. Аз на нашия му взимам 4ка от почти месец вече. 7кг е  Simple Smile

# 151
  • София
deni111, ние участваме в една кампания за тестване на новите Памперс. Аз принципно не я харесвам тази марка, но тези новите са наистина добри. Сутрин като го сменям памперсът е мн пълен, а дрешките са сухи. Останах доволна. Иначе съм по-голям фен на Пуфис. Ние сме още на 3-ка и не мога да те посуветвам дали е от размера. Simple Smile

# 152
Здравейте и от мен в новата тема Simple Smile Не спирам да ви чета,но не ми остава време да се включа и аз в разговорите..

Дени, страхотен сладур и страхотна фотосесия Simple Smile

Ние с бебката също си развалихме графика с нощното спане от няколко дена, надявам се че е период и ще мине..

Написах цял роман. Много ви благодаря ако отделите от времето си да го прочетете. Не е формирано добре, но пиша от телефон и ми е доста трудно, а и с това притеснение-мислите не мога да си събера..

Сега умирам от притеснение, вие ми свят и корема ме боли, защото не спирам да се притеснявам с прословутите ваксини Sad От три месеца отлагаме втората ваксина - от толкова време не мога спокойно да кажа-детето ми е напълно здраво, за да ѝ е бием, но не мога и да кажа, че е болна и да я тъпча с хапчета и аз не знам с какви.. Трудно е, но много се надявам тук да ме разберете. От три месеца бебката не е много наред с нослето, запушва ѝ се често, но като ѝ впръскам спрей се оправя. Често се налага аз да и изваждам сополките и като и ги извадя са кафеникави :/ . Освен нослето, което ме притеснява бебката се откашля от време на време, така, все едно нещо я дразни на гърлото и това продължава три месеца, не е всеки ден има дни в които и нослето и е добре и се откашля от плюнки или от това, че си лапа много ръчичките-често се задавя.. Ходихме на болницата не веднъж. Всеки път, когато личната я преслушва, казва че е чиста. И друг доктор я преслуша и той каза, че е наред. Въпреки това и снимка ѝ правехме на дробовете (преди месец и половина)и всичко е наред, кръвни изследвания правихме-всичко е наред. Преди една седмица ходихме на УНГ и там казаха, че всичко е наред просто бебката имала къси и тесни канали и затова и се запушвало нослето изписаха ми спрей Африн и Низита крем да ѝ мажа. Когато ги ползвам всичко е наред, като спра отново се запушва нослето,е може ли непрекъснато така да го караме-горкото дете. Както казах има дни в които на бебка нослето ѝ е добре и кашлянето е от плюнки. Вчера беше такъв ден и викам айде да и биеем ваксина-отведох я при личната и при прегледа бебката се изкашля, веднъж кихна(понеже я съблякох) личната каза, че очите са ѝ червени (мисля че ѝ се спеше) и отмени ваксината, прати ни на очен, който ни каза, че няма проблем просто са ѝ много чувствителни, защото са сини.

Личната ми каза ако няма проблем днес да идем да ѝ бият ваксината, но вчера, така както се изкашля в кабинета,през целия ден го направи още 5 пъти. Днес сутринта нослето и пълно със сополи и два пъти се е откашляла, а снощи при будуването-три. Иначе бебката изглежда здрава-енергична е, смее се, гука,обръща се,играе с играчки.. Това е. И днес няма да бием ваксина, но се притеснявам какво може да ѝ е на бебка, защо това нещо продължава трети месец, искам вече да я захранвам,искам и ваксината да мине,но уви- не може.Искам да излизаме навън и в студеното време, хем да се калява, хем и двете на свеж въздух, но ме страх да не я разболея, искам и при нашите да отида да се видим, но и това ме притеснява, че много хора, сега в това време всеки подсмърча и киха иии нещо да не я заразят, че те хората не се съобразяват. Тези неща нямаше да ме притесняват, ако не ни предстоеше ваксина и навън ще я водя и сред хора ще е водя, но сега ме е страх.. И между другото днес, като се чух с личната каза да и дам Осцилокопцинум(дано така се пише) Това пък за какво  newsm78, то нали е при първи симптоми на настинка, а нашите симптоми са от около три месеца.. Ох, не знам вече....

Ако изобщо сте прочели романа ми, моля Ви за съвет или мнение относно сшучващото ни се, какво да правя, какво е вашето мнение, приемам и всякаква критика..

Настина благодаря ако сте го прочели Simple Smile

Прекрасен ден Ви пожелавам! Simple Smile

Стаси искам да ти кажа че и при нас имаше запушване на носа със зелени сополи и даже кашляше . Много ме притесни . За щастие нашата док. е много добра и трите деца ми е изгледала даже ме дава за примерна майка , че почти не ходим за болест при нея , да чукна на дърво. Та за моята каза че не еболна , а това са неща които се появява при бебетата за да развият всички рефлекси на организма както и нослето , гърлото и т.н. На нас ни исписа БИОЗИН КИДЦ 0+ и капки МАКСИТРОЛ , КОИТО СА ПО ПРИНЦИП ЗА ОЧИ  , но ми каза че стават и за нослето 3 х 2к. на ден , а от сиропчето 1 х 5 мл. сутрин преди хранене. За седмица всичко отшумя без следа  Simple Smile Сега като усетя че и се запушва нослето капвам от капките , давам сиропчето и го пресичам навреме  Grinning Дано съм била от помощ. Успех.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 12:35 от vilibebe83

# 153
Дени аз ползвам на еви бейби и изкарва ме цялата нощ без проблем, доволна съм.

# 154
Аз също да кажа,  че и моята бебка кашля по няколко пъти на ден, но първо е от лигите и после от това , че тя непрекъснато издава звуци,  с които си дразни гърлото.  Друго, че й се запушва понякога носа,  но го отчитам,  като реакция от отоплението. Имаме влагомерр и гледам да е около 50% влажността. Гледам й нослето и  видимо няма сополи,  но често капя ФР и почиствам с клечка за уши.
Пуснете наистина МБ на секрета в носа,  за да видите има ли бактерия.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 14:17 от smile_86

# 155
Здравейте момичета! Ние се връщаме от консултация, наддали сме 500 грама и сме 7500кг. Само на кърма е, другия месец ще захранвам. Имаме някакъв проблем с кожата, появяват ни се някакви сухи петна, педиатърката ни даде едно кремче, дано да мине ако не ще ходим на дерматолог. Притеснявам се да не е атопичен дерматит  Sad
Биха ни последните две ваксини, този път плака по-малко, сега спи. Дано всичко е наред, като предишните пъти.
Другият месец сме на изследвания, кръв, урина и ехограф.
Сополки и аз и вадя с клечки за уши, но явно е нещо нормално. Не й е зачервено гърлото, преслушаха, всичко си е наред уж. Киха още от първите си дни, свикнала съм, дави се от лигите си явно.
Дени аз съм на Памперс 4 и съм много доволна, не пропускат, цяла нощ е с един памперс, доста е пълен,а Гергана е суха.
Това е от мен, изписах се.  Grinning

# 156
Стаси, нормално е да се притесняваш, нали си вече майка Simple Smile от това, което си написала ми изглежда, че бебенцето ти е добре! Моето също е постянно със сополи. Специално го казах преди ваксината. Отговора на лекарката беше, че в това време е напълно нормално и да почиствам с физ. Р-р. Това и правя по 1-2 пъти на ден. След това вадя с клечка за уши, сополите са мн лепкави и така ми е по-лесно, с помпичката не успявам. Писала си за кафеви сополи. Случи се и при нас 1-2 пъти, беше като засъхнала кръв, явно с клечката съм спукала някое капилярче, те са толкова фини. И аз като момичетата мисля, че е добра идеята за секрета, по-скоро ти да се успокоиш,отколкото, че ще излезе нещо.
От личен опит ти казвам, че е по-добре да излизате, отколкото да седите вкъщи. Не само за здравето на детето, но и самата ти да се резсееш от мисли.
Дени, ние сме на пуфис 4-ка, доволна съм. Килограмите миналата седмица бяха 7,300.
А за микровълновата - нямам. Счупи се преди 4 г. и си викам то нали е вредно, ще карам без. Честно казано, въобще не съм усетила да ми липсва, всичко е въпрос на навик. Ноне бива и толкова човек да се вглежда, защото може сам да се побърка. Вечер като загася вкъщи и като видя колко лампички мигат - на рутера, лап топа, телефона ... Живейте си живота, децата са здрави, вие сте здрави, какво повече! Simple Smile

# 157
deni111, ние участваме в една кампания за тестване на новите Памперс. Аз принципно не я харесвам тази марка, но тези новите са наистина добри. Сутрин като го сменям памперсът е мн пълен, а дрешките са сухи. Останах доволна. Иначе съм по-голям фен на Пуфис. Ние сме още на 3-ка и не мога да те посуветвам дали е от размера. Simple Smile

Благодаря за отговорите!
И аз ще пробвам Памперс 4-ка, както и сега се сетих че имах рекламни материали раздадени в болницата при раждането и имам 4 бр памперси 4-ка на Toujours (Lidl) , та ще ги пробвам и тях Simple Smile
И ако нещо сме недоволни, преминавам на пробва и на другите марки.

А каква е тази кампания за тестване на новите Памперс??? Simple Smile

# 158
  • София
Пращам ви сайта, а те имат и страница във фейсбук. Buzzaar.eu. Провеждат разни кампании, регистрираш се и ако си одобрен, ти изпращат мостри на различни неща - паста за зъби, памперси, прах за пране.Аз се регистрирах за памперсите и ми изпратиха от тези новите един пакет 44броя, 2 пакета от техните мокри кърпи и една течност. Общо взето всичко е описано в сайта. Аз попаднах на него съвсем случайно. Но тази кампания вече изтича, защото е от доста отдавна.Даже нашите памперси свършиха вече хахаха

# 159
Напълно съм съгласна с Елена! Излизайте си всеки ден навън, та дори и за малко. Вкъщи също може да лепне нещо от таткото, нали ходи все пак на работа.

За памперсите май ние ще минем на 4.

# 160
Здравейте, момичета! Моят малчо от няколко дни започна да се обръща по корем и почти успява сам, само леко му издърпвам ръчичката. Съответно вече само това прави, като е в леглото, извръща се настрана, забива нос в леглото, ръмжи и крещи. Много е неспокоен. Тази нощ съм ставала през 20 минути да го обръщам обратно, само ръмжи, плаче,  а е сънен.. А допреди дни си спеше спокойно  нощем.  Венци ли го дразнят, друго ли е... Но от два-три дни е много нервен. Иначе хапва добре.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 15:18 от naya_

# 161
От цялото сърце Ви благодаря за отделеното време и за отговорите  bouquet Една майка най-добре може да бъде разбрана от друга майка Simple Smile Знаех си,че тук е мястото, където мога да получа такъв отговор от какъвто имам нужда. Наистина благодаря  Hug

За памперсите ние сме с Пуфис 4 и съм много доволна Simple Smile

За повече кърма знам, че трябва да се поемат много течности и ядки, трябва да си почиваш, колкото можеш.Често кърмене и цедене ии аз пих чайове за кърма единия беше на Хип-не видях голям ефект, а другият беше някакъв обикновен чай за 2 лв. Като че ли от него имаше повече ефект. Ако те интересува, мога да го потърся и да видя какъв беше.

# 162
Привет група Simple Smile
Имам нужда от вашите съвети. Захраних моя бебок след 4 м. Вече хапва картоф, морков, пащърнак и спанак. Давам му на обяд вече миксчета и меря в една мерителна чашка около 160 г. Обаче имам чувството, че малкия изобщо не се засища, а всичко изяжда!!! Иначе изпива 140 макс 150 мл мляко иска още,но ни забраниха, че иначе почва да връща храна! Какво пюре да му дам, за да го заситя??? Това е въпроса!!!

# 163
  • София
Да ти кажа четох, че може да се слага оризова каша в пщрето, но не знам дали не ви е рано. Simple Smile А спанак толкова рано може ли?

# 164
Да ти кажа четох, че може да се слага оризова каша в пщрето, но не знам дали не ви е рано. Simple Smile А спанак толкова рано може ли?
На нас ни казаха, че може и спанак и броколи, но при нас случая е по- особен. Даже започвам да заменям и следващото хранене в 15ч с оризова каша от днес, но не я хареса ще му я смеся утре с малко круша.

Общи условия

Активация на акаунт