От начало пробвах с Памперс, Молфикс и Либеро обаче изобщо не съм доволна. Винаги беше опишкан. Молфикс и Либеро са ми много твърди дори. На Пуфис и Еви бейби са по-мекички и удобни. Аз на нашия му взимам 4ка от почти месец вече. 7кг е
От начало пробвах с Памперс, Молфикс и Либеро обаче изобщо не съм доволна. Винаги беше опишкан. Молфикс и Либеро са ми много твърди дори. На Пуфис и Еви бейби са по-мекички и удобни. Аз на нашия му взимам 4ка от почти месец вече. 7кг е
Не спирам да ви чета,но не ми остава време да се включа и аз в разговорите..
От три месеца отлагаме втората ваксина - от толкова време не мога спокойно да кажа-детето ми е напълно здраво, за да ѝ е бием, но не мога и да кажа, че е болна и да я тъпча с хапчета и аз не знам с какви.. Трудно е, но много се надявам тук да ме разберете. От три месеца бебката не е много наред с нослето, запушва ѝ се често, но като ѝ впръскам спрей се оправя. Често се налага аз да и изваждам сополките и като и ги извадя са кафеникави :/ . Освен нослето, което ме притеснява бебката се откашля от време на време, така, все едно нещо я дразни на гърлото и това продължава три месеца, не е всеки ден има дни в които и нослето и е добре и се откашля от плюнки или от това, че си лапа много ръчичките-често се задавя.. Ходихме на болницата не веднъж. Всеки път, когато личната я преслушва, казва че е чиста. И друг доктор я преслуша и той каза, че е наред. Въпреки това и снимка ѝ правехме на дробовете (преди месец и половина)и всичко е наред, кръвни изследвания правихме-всичко е наред. Преди една седмица ходихме на УНГ и там казаха, че всичко е наред просто бебката имала къси и тесни канали и затова и се запушвало нослето изписаха ми спрей Африн и Низита крем да ѝ мажа. Когато ги ползвам всичко е наред, като спра отново се запушва нослето,е може ли непрекъснато така да го караме-горкото дете. Както казах има дни в които на бебка нослето ѝ е добре и кашлянето е от плюнки. Вчера беше такъв ден и викам айде да и биеем ваксина-отведох я при личната и при прегледа бебката се изкашля, веднъж кихна(понеже я съблякох) личната каза, че очите са ѝ червени (мисля че ѝ се спеше) и отмени ваксината, прати ни на очен, който ни каза, че няма проблем просто са ѝ много чувствителни, защото са сини.
, то нали е при първи симптоми на настинка, а нашите симптоми са от около три месеца.. Ох, не знам вече....

Сега като усетя че и се запушва нослето капвам от капките , давам сиропчето и го пресичам навреме
Дано съм била от помощ. Успех. 

от това, което си написала ми изглежда, че бебенцето ти е добре! Моето също е постянно със сополи. Специално го казах преди ваксината. Отговора на лекарката беше, че в това време е напълно нормално и да почиствам с физ. Р-р. Това и правя по 1-2 пъти на ден. След това вадя с клечка за уши, сополите са мн лепкави и така ми е по-лесно, с помпичката не успявам. Писала си за кафеви сополи. Случи се и при нас 1-2 пъти, беше като засъхнала кръв, явно с клечката съм спукала някое капилярче, те са толкова фини. И аз като момичетата мисля, че е добра идеята за секрета, по-скоро ти да се успокоиш,отколкото, че ще излезе нещо.

Една майка най-добре може да бъде разбрана от друга майка
Знаех си,че тук е мястото, където мога да получа такъв отговор от какъвто имам нужда. Наистина благодаря 

А спанак толкова рано може ли?