Юлски бебета 2016 - тема 3

• 31 546
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Нашата бебка няма никакви изгледи за зъбче. Проверявам редовно Mr. Green, но спи много неспокойно и също някои от събужданията са с вик Rolling Eyes

# 586
Добър ден! Днес Елена става на половин годинка! Как лети времето, а доскоро беше лято и аз се търкалях като тюлен по дивана.
Буди се често вечер, яде и заспива. В единствената вечер, в която се събуди само два пъти, каката цяла нощ повръща, наговорили са се, да не се отпускам, какво е това спане няколко часа подред, амаха ...
Както четох веднъж в блога на майко мила, ще ви се иска да умрете, но знайте, че и това ще мине!
Как ще посрещнете нова година? Ние щяхме да сме на домашно с приятели, но с тези кашлящи деца ще си стоим вкъщи.
Поздрав! Simple Smile
http://www.maikomila.bg/нова-година-след-раждане/
Честита ви половин годинка! Да ви е жива и здрава малката буболечка.Развесели ме твоят пост Elena2016

# 587
Belinda,моята схема от гастрото е сутрин 9ч. оризова каша (после може и церевична, като стигнем дотам), следобед 13ч. пюре ( ние ще започнем с зеленчуково). Каза ми, че кашата не е мн. лека храна и затова е по-добре сутрин.
Африканчо, схемата за Фенистила е по 2капки на кг. разпределини на 3-4 пъти на ден.Нищо особено не е.

# 588
  • София
Belinda,моята схема от гастрото е сутрин 9ч. оризова каша (после може и церевична, като стигнем дотам), следобед 13ч. пюре ( ние ще започнем с зеленчуково). Каза ми, че кашата не е мн. лека храна и затова е по-добре сутрин.
Африканчо, схемата за Фенистила е по 2капки на кг. разпределини на 3-4 пъти на ден.Нищо особено не е.
И аз така си знаех, но педито ми каза да му давам кашата следобяд. Ако му я давам сутрин вместо сутрешното мляко става ли? А следобяд може ли да давам пюре + 150мл АМ или да не бързам? Simple Smile

# 589
  • София
Пак да се включа  Laughing Купих кремче за крустичките. Искам да попитам има ли някакви други приложения,т.к. е бая количество, а пък ще ми трябва съвсем малко. Сърце не ми дава да метна 17лева на вятъра.  Simple Smile

# 590
Elena2016 честита половин годинка!  Hug
Ние утре ще сме си вкъщи с мъжа ми, бебка и свекър ми. С малко дете най-добре така и най-удобно.
Ние вечер продължаваме да се събуждаме често, то не е точно събуждане, ами въртене и мрънкане, ако не й дам гърда тогава се събужда, някои дни сме криви, други весели. Ние си имаме пробило зъбче, но явно я мъчи и другия до него. Днес от 3 слетобяд не е спала, беше много крива накрая, досега не е изкарвала толкова време без да дремне малко. Изкъпахме я, цокна малко и сега заспа. Малко да си почина, че цял ден иска да е права, да я нося и да я разнасям да гледа напред. Баща й си сецна кръста и сега няколко дена само аз си я нося, добре, че майка ми и баща ми бяха малко нагости да ме отменят, жалко че беше само за два дена. Това е от мен, весело посрещане на Новата Година, момичета. 😘

# 591
Момичета, някой да захранва по метода "захранване водено от бебето"?

# 592
Elena честита половин годинка  bouquet
Бебо е добре вече,сега аз съм болна и ще си празнувам в леглото,добре че бабите са тук да помагат

# 593
И нашето зъбче е пробило и дращи, може би на това се дължат безсънните нощи.
ЯННА аз захранвам с пюре, но мисля по-нататък например банан да му го дам на парче и да го оставя да се позабавлява, мисля да смеся 2та метода на захранване.

# 594
  • София - Варна
Мерилин, захранване водене от бебето не е лоша идея, ако човек има време, но мен лично ме е страх. Баткото ми се е давел ужасно много по тоя начин, чак съм го обръщала с краката нагоре. А това лято дете на моя приятелка на 3 пъти се дави така с парче праскова и банан, и него го обръщаха.
Явно има хора, които практикуват тоя метод на захранване, но мен ме е страх.

# 595
Само набързо да ви кажа, че днес бяхме на минерални бани и бебчо така се забавлява, смя се, плува, страшно беше доволен. Той по принцип обича да го къпем, но така не беше плувал никога както днес.

# 596
Здравейте! Ние още сме на кърма и от време навреме пробвам с пюрета , кашата изобщо не я харесва и яде по няколко л. от плодовите , а зел. не ги ще. Вчера и правих пюре от авокадо и ябълка и от него хапна малко , а то стана много фкусно  Rolling Eyes Голяма мъка с това захранване , вече се чудя с какво още да опитам  Thinking

# 597
Днес правих руска салата с картоф и морков на пара. Дадох на беба картоф голямо парче, смука, близа, хареса и, моркова не толкова. Да спира да кашля, че да хапва вече.
Весело посрещане на новата година! Simple Smile

# 598
Момичета,на Калоянчо му излезе първото зъбче!😂Много е смешен -като си отвори устата и има една бабунка, а отгоре на венеца - цепка и се подава!
И аз правя руска салата, бобена, пържоли,сърми и баница с късмети!Остана ми тортата 😥
Весела Нова Година!Пожелавам на всички бебочета да са мнооого здрави,щастливи и спокойни през новата 2017! ⛄🎉🎊

# 599
Честита нова година на всички ! Нека новата 2017 бъде вълнуващо преживяване , нека да е изпълнена с радост и истински моменти на щастие . Да отгледаме здрави и жизнени дечица за радост на мама и тате. Бъдете много, много здрави 🎆🎇🎆🎄

Общи условия

Активация на акаунт