Юлски бебета 2016 - тема 3

• 31 547
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Мишлето, моето също е само и единствено на кърма, но сега давам течен вит ц и осцилококцинум разтворен в много малко преварена вода с една спринцовка от аптеката. Определено не и харесва на вкус, но като я пъхна към средата на устата го гълта. Аз си мислех, че ще плюе, много ми е тъпо, че вместо храна след кърмата и давам нов вкус лекарства ...

# 571
Африканче,  тя се изхожда около 3 пъти и по- рядко, но не като вода. Ама заради тези бактерии стафилокока има от време на време кървави нишки и слуз. В едната лаборатория излезе ешерихия коли,  аз пуснах в друга нова МБ и там имаше само стафилококи,  без Ешерихията и не знам на кого да вярвам. Сега я лекувам само с силни пробиотици, си биохимик,  пребиотици. Просто ме е страх от тези АБ и малко ще изчакам. Дано се размине. Ходихме при доц.  Георгиева във Варна и тя каза,  че е хубаво да захранвам с оризова каша,  за да се види как ще се промени акото.

# 572
Випкрис, какви соли, те нали са с номера?
Сол номер 3 - при настинка и вирус ,даже в книгата която имам на д-р Марио, било добре да се дава 3 дни преди ваксина,а ако е болно детето шуслерови сол 3+осцилококциум +витамин С ампула+витамини за бебета 7 дни,след това е описана още една схема за подсилване на имунитета ат още 7 дни

# 573
Чудя се дали да давам на своя глава след като лекарката не е казала ... нямам тази книга, веднъж дневно ли се дават, май ще пратя таткото до аптеката утре.

# 574
Elena пробвах със спринцовка -плюе маймуната  Simple Smile температурата я свалихме,последно беше 37,докторката каза че темп се бори с вируса да не ме притеснява много.
И аз неразбрах точно как се пият солите,бях се шашнала,но мисля каза три хапчета разтворени във вода и да ги изпие до половин час,но пък чета че се дават сутрин,обед и вечер ? Утре ще питам.

# 575
  • София - Варна
Випкрис, какви соли, те нали са с номера?
Сол номер 3 - при настинка и вирус ,даже в книгата която имам на д-р Марио, било добре да се дава 3 дни преди ваксина,а ако е болно детето шуслерови сол 3+осцилококциум +витамин С ампула+витамини за бебета 7 дни,след това е описана още една схема за подсилване на имунитета ат още 7 дни
Да, дори има специални схеми за прием на ШС преди ваксина. Ще ги издиря и ще ги постна. Намерих ги. Цитирам форумка от тема, която следя:

Ето ги двете схеми за ваксини. Боаронската - Селицея 15 ch по 10 гранули на ден, 3 дни - 1 ден преди ваксината се започва + Туя 30ch един път на ден по 5гранулки, пак 3 дни.
ШС -
3 дни преди ваксината - ШС 2 - 3 табл. и ШС 3 - 3 табл. Таблетките се разтварят в 6 мл преварена вода и се приемат по 2 мл три пъти на ден между храненията.
В деня на ваксината - ШС 2, 3, 4 - всяка по 3 табл., пак се приемат по същия начин
3 дни след ваксината - ШС 2 и 4, всяка по 3 табл., пак се приемат по същия начин.

# 576
И тази вечер се будим на всеки час и иска да спи , но не иска легнал, не иска в ръцете ми и аз не разбирам вече какво иска. Нервите ми ме издържат. Всяка нощ става само по-зле. Преди поне в ръцете ми спеше, сега вече и това не му харесва. Да не говорим, че цялата съм надрана и оскубана. Чесно ви казвам нищо не помага.

# 577
И тази вечер се будим на всеки час и иска да спи , но не иска легнал, не иска в ръцете ми и аз не разбирам вече какво иска. Нервите ми ме издържат. Всяка нощ става само по-зле. Преди поне в ръцете ми спеше, сега вече и това не му харесва. Да не говорим, че цялата съм надрана и оскубана. Чесно ви казвам нищо не помага.

Здравей! Нашата беба няколко вечери се буди след час и половина след като съм я приспала и то с плач Sad Вземам я веднага, отивам и й пускам аспиратора, давам гърда, ако не иска - залъгалка и люлея.
И тя заспива късно към 00:00-00:30ч. у после пак се буди... Не знам какво мога да направя, за да заспива по-рано и спокойно.

# 578
Здравейте,
И моят малък мъж от няколко дни е доста неспокоен.Аз го отдавам на зъби,защото се плюнчи и постоянно си лапа ръцете.

# 579
И нашата бебка повечето нощи спи неспокойно напоследък. Буди се много на често. Случвало се е през 30 минути Shocked
Взимам я при нас и понякога това я успокоява, но пък не се справяме особено с кърмене легнали. Поне сутрин успявам да я поприспя и поспиваме до по-късно.

# 580
И при нас е така,  много неспокойно спи и се събужда често.Кърмя я и на ръце иска да спи.
Според мен е период,  който ще отмине.  Габи още няма зъбите,  но долу и е мн.надут венецът.  
По повод ваксините гастроентероложката позволява вече да се бият,  но задължително да ползваме финистил капки. 5дена преди ваксината и 5дена след това.

# 581
  • София - Варна
О, да, и Фенистил се даваше около ваксина. Смайл, би ли споделила схемата на прием.
И Катето е станало по-неспокойно. Да не говорим, че денем продължава да не спи, само прави power naps. Но тя и няма как да спи особено много с вършеещ тригодишен брат-енот вкъщи.

# 582
Добър ден! Днес Елена става на половин годинка! Как лети времето, а доскоро беше лято и аз се търкалях като тюлен по дивана.
Буди се често вечер, яде и заспива. В единствената вечер, в която се събуди само два пъти, каката цяла нощ повръща, наговорили са се, да не се отпускам, какво е това спане няколко часа подред, амаха ...
Както четох веднъж в блога на майко мила, ще ви се иска да умрете, но знайте, че и това ще мине!
Как ще посрещнете нова година? Ние щяхме да сме на домашно с приятели, но с тези кашлящи деца ще си стоим вкъщи.
Поздрав! Simple Smile
http://www.maikomila.bg/нова-година-след-раждане/

# 583
Elena2016 честито, от тук нататък все по-весело ще става. Deschi и аз вече се чудя мила и аз давам гърдата, пускам му музика, защото се успокоява, приспива се и пак почва да се бунтува и пак всичко наново. Нашият заспива към 7:30 -8:00,но пък спи и после се събужда, предпочитам по-късно да заспива но да спи като хората. Сигурно е период.

# 584
  • София
Elena2016 честито, от тук нататък все по-весело ще става. Deschi и аз вече се чудя мила и аз давам гърдата, пускам му музика, защото се успокоява, приспива се и пак почва да се бунтува и пак всичко наново. Нашият заспива към 7:30 -8:00,но пък спи и после се събужда, предпочитам по-късно да заспива но да спи като хората. Сигурно е период.
Докато бях бременна, майка ми все ми казваше, че не е лесно да си майка и сега разбирам, че е била права. И късното заспиване не помага, поне при нас.Няколко нощи вече заспива чак към 12, но пак се буди през час и то с някакъв вик, чак ме стряска. При нас всичко е от зъбите. И нашият венец се е подул страшно, но не иска да избива още.
Елена, честита месечинка- наистина времето лети неусетно. Simple Smile
Искам и да ви попитам - мога ли сутрин да го захранвам с царевична каша, а следобяд да си му давам оризовата? Искаше ми се малко да разнообразя и да започна да ги редувам.

Общи условия

Активация на акаунт