Юлски бебета 2016 - тема 3

• 31 617
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Нахткерцен балсамът помага за лишеи. Изглади се доста кожата за 1 седмица. Още малко и ги няма. Simple Smile

# 436
Krischana благодаря другия път ще знам да намачкам картофа. И аз съм решила да меся питки и да правя баници и кексове по празниците. Дано ни остане ред!

# 437
Благодаря,Zombie.*Ще пробвам,надявам се да не е от храната.

# 438
Zombie, мерси за отзивите за балсамчето. Ще го имам предвид. Аз реших да пробвам с колд крема на Клоран, бях го купила уж за бузките за студено време - помогна ни, почти изчезнаха грапавините. Peace

# 439
Smile,
Давай пробиотик. Аз взех на бебо сега Мултилак бейби. Изчистен е, препоръчват го мамите от групата за АД.

Стаси, не ги знам тези бабини рецепти, но с мед на бебе под годинка въобще не бих рискувала.

Моето момче вече е на 6месеца. Захраних го с тиква. Харесва му, но е много смешен как засмуква пюрето от лъжицата. Не бързам да замествам, давам го между кърменията. После ще включа картоф. Прави сте, че като се пасира, става много гаден, лепкав.
За сега не съм купувала пюрета. Цяло разорение са. По-нататък ще се наложи със сигурност.

# 440
Момичета,  с какво чистите сополките на бебетата? Голям зор е при нас. Много е сополив,  пръскам със солен разтвор и след това се мъча с аспиратор за нос на Камера, ама нищо не успявам да извадя... Много ми е гадно, че всичко му отива в стомахчето. Не знам вече с какво да се мъча да ги изкарвам...  #Cussing out

# 441
Момичета,  с какво чистите сополките на бебетата? Голям зор е при нас. Много е сополив,  пръскам със солен разтвор и след това се мъча с аспиратор за нос на Камера, ама нищо не успявам да извадя... Много ми е гадно, че всичко му отива в стомахчето. Не знам вече с какво да се мъча да ги изкарвам...  #Cussing out
Здравей,
Аз почиствам с този и добре ги изсмуквам.
http://apteka.framar.bg/30016236/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BC% … D0%BD%D0%BE%D1%81
Имам и за прахосмукачка:
http://www.pakostnik.com/bg/aspirator-za-nos-baby-vac

# 442
Здравей,
Аз почиствам с този и добре ги изсмуквам.
http://apteka.framar.bg/30016236/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BC% … D0%BD%D0%BE%D1%81
Имам и за прахосмукачка:
http://www.pakostnik.com/bg/aspirator-za-nos-baby-vac
благодаря ти, ще взема да пробвам и аз с този първия  bouquet

# 443
И ние почистваме нослето с Маример. По-точно ММ Mr. Green, аз нещо не мога да се справя. Пръскаме със Стеримар.

# 444
  • София - Варна
Мелисандра, и аз съм с Маример и с физ. р-р., никога не мога да изтегля всичко, това според мен не е възможно. Все нагълтва по някой друг сопол. Пък нейните са гадни и кървави, сигурно от стафилокока. Като не е болна дори са си такива.

# 445
Единствения най-успешен начин за мен е с аспираторите за прахосмукачка Simple Smile Като преди това пръскам физиологичен разтвор.

Аз да се оплача пак -днес пробвах към зеленчуковото му пюре да добавя малко АМ и малко плодово пюре уж да му се подобри вкуса. НО пак голям рев, големи мъки...

Мисля да го пробвам сега на следващото хранене с течните каши на Нестле.
Някой някъде беше споменал че са много хубаво и харесвани от децата. Чудя се само с обикновения биберон за млякото ли да я давам или ще трябва биберон с по-големи дупки?
Някой с опит с тези течни каши??

# 446
  • София - Варна
Дени, аз нямам опит. Не съм давала каша през биберон никога.

Пипа къде се загуби?

От вчера Катето има обрив по гърдите. 5 дни яде сам морков, днес морков и картоф. Чудя се дали не е алергична. Утре сме при педи и ще питам. Междувременно продължаваме да сме болни. Нощта беше интересна.

# 447
Аз почиствам сополките с такъв който аз изсмуквам. Мойта мишка е цял ден с температура , давам панадоли, свещички, капки за нос, сироп за кашлица. Ужасно мъчение е, страх ме е вечерта да не вдигне над 39, тогава викам линейките. Сега гори а крачетата и ръчичките са студени

# 448
  • София - Варна
Мерилин, щом ръцете и краката са студени, значи ще вдига Т. Поне аз така знам.
Свещички слагай, дано не вдига. Хексалгин? Ама е много малък още. Не знам дали може да се даде.
И аз треперя за Катето. Баткото и ММ са много болни.

# 449
Мерилин, щом ръцете и краката са студени, значи. ще вдига Т. Поне аз така знам.
Свещички слагай, дано не вдига. Хексалгин? Ама е много малък още. Не знам дали може да се даде.
И аз треперя за Катето. Баткото и ММ са много болни.

Дано не я хване, че е ужасно такива мънички. Ще треперим цяла нощ

Общи условия

Активация на акаунт