Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 467
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Цяла нощ се опитвах да сваля 40-те градуса на щерката, сега съм парцал. Днес пак на педиатър, няма начин.
Пробва ли компреси с оцет?
И аз съм от тези,които като шофира друг по завои ми става лошо.

# 181
Пробвах всичко.
Не се разминахме с антибиотика, дано подейства бързо.

12-годишният ще получи нова мишка, готварска книга за тийнове, авио-симулатор и оригинално трико на любимия отбор с неговото име на гърба. Брат му (10 годишен) също трико, книга фен-издание за Хари Потър и една Wii игра. Дребосъчка - ново балетно трико с туту в тон, русалка, готварска книга за деца и караоке игра с хитове от детски филми.

# 182
  • София
Пробвах всичко.
Не се разминахме с антибиотика, дано подейства бързо.

12-годишният ще получи нова мишка, готварска книга за тийнове, авио-симулатор и оригинално трико на любимия отбор с неговото име на гърба. Брат му (10 годишен) също трико, книга фен-издание за Хари Потър и една Wii игра. Дребосъчка - ново балетно трико с туту в тон, русалка, готварска книга за деца и караоке игра с хитове от детски филми.

Това с готварските книги за деца е идейно. Аз мислех да купя за големият ми син една на Гордън Рамзи  с бързи рецепти, защото той от скоро се запали да си готви, а е студент и му трябват бързи и невръткави идеи. Още се чудя и тия дни ще я търся да я поразгледам. Обаче за тийна не се бях сетила.
Може би знаеш, обаче да кажа, че компресите са доста ефективни, когато се слагат също на китките и долу на краката, около кокалчетата. Може да се обуят и мокри чорапки.

# 183
Йелоу,  Joy, детските готварски не вярвам да са подходящи за мераклия студент. Купи му нормална книга на момчето  Hug.

Сбъдваща, аз свалях температура с вана. Ако температурата е 39, водата 37,5 и го оставях да се плацика. Гледах водата да не истива много и да е само 2-3 градуса под температурата на тялото. При 40 съм давала течен аналгин.

# 184
Кажете ми как е моя вестибуларен апарат! В кола ми става лошо, особено по завои и изкачване на по- висока надморска височина. Обаче същия път изминат на мотор със същия шофьор- без проблеми. Само кеф.
И аз май поокомплектовах подаръци. Но за щерката все още нямам идея, а за синът  е поръчан само един. Искам още нещо голямо и после малко дребосъци да сложа за пълнеж.
ММ е правил гърч от мазане с оцет. Та, аз се въздържам за децата.

# 185
Гърч може да се направи при всяко по-рязко сваляне на температурата независимо дали с лекарства, вода или оцет.

# 186
  • Варна
А, и аз имам опит с кола и мотор, и с каране и с возене на двете. Точно така е както описваш. Докато се возя на колата се скъсвам да повръщам. Шофирам колата - всичко е ок. На мотора и с каране и с возене проблеми нямам.

# 187
  • София
Йелоу,  Joy, детските готварски не вярвам да са подходящи за мераклия студент. Купи му нормална книга на момчето  Hug.

Да, де, за него Гордън Рамзи Grinning

# 188
Народе, щом пиша, че съм пробвала всичко, значи е всичко, ама всичкооооо. Компреси, чаршафи, душ, вана, белтък, малини, оцет. Третото ни дете е, все пак, опит с болести имам колкото искаш.

Моите диваци обичат да готвят с мен, иска ми се да ги стимулирам да се пробват и сами с подходящи рецепти. Увереност в кухнята се придобива с практика. Смятам, че готварските книги ще им харесат.

Дребосъчка ще има РД другата седмица, дано е здрава вече. Измислили сме чудно парти, всичко е резервирано, уговорено и платено преди месеци, дано се случи. Ще се учат да правят шоколад в едно специализирано ателие, малката няма търпение.

# 189
  • Пловдив
Йелоу,  Joy, детските готварски не вярвам да са подходящи за мераклия студент. Купи му нормална книга на момчето  Hug.

Да, де, за него Гордън Рамзи Grinning
Или Джейми Оливър с 15-минутните рецепти. Или имаше една за ястия с не повече от 5 съставки.

# 190
Извинявай Сбъдваща тогава  Peace

# 191
Няма нужда от извинения. Тук се общува по-директно и неформално, или бъркам?

# 192
Така е, просто ми се стори леко грубо, но разбирам, че след безсънна нощт ти е дошло в повече.

# 193
Пф, грубо. Аз съм си директна и по-нежни души се засягат лесно. Обаче аз не се, щото съм и дебелокожа Simple Smile
Дауне, пич си, харесвам те.

# 194
No offence  Peace. Просто, когато се оплаче някой в темата, всички се втурват да дават съвети от добро чувство. Дано да повлияе бързо антибиотика, а ти пий едно вино, бира или каквото ти допада. В БГ ли сте, защото спомена театрална постановка?

Общи условия

Активация на акаунт