Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 478
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Още не, ще пътуваме преди Коледа. Билетите са купени, ще се ходи и на театър!

Ако пия едно вино сега, ще объркам системата, трябва да съм в кондиция. След малко се прибират момчетата и ми почва смяната на регулировчик - ти тук, ти там, това сега, другото после, бързай, излизай, не забравяй да вземеш, още ли не си готов, не ти ли казах, докога ще повтарям, закъсняваш... Аман.

# 196
Алергозан пък ме трупясва за 4часа. Simple Smile

Захир, аз не сега зимата, пролетта мисля да ходя. ОФертата е за 4нощувки, с Будва, Котор, Дубровник и още един град.

Относно прилошаването.
Когато човек сам шофира, той определя темпото, използването на спирачка и съответно организма му знае как да реагира.
При возене, това го няма...проблемът при завоите идва не от самите завои, а от използването на спирачка и смяна на предавките.

# 197
По това време няма екскурзии за там, точно заради пътя. Захир, ние спахме в Будва, там имахме време за плаж, кръчми, разходки затова сигурно по ми допадна. В Котор само стария град и около него.

# 198
И аз бях на точно 4 дневна екскурзия, с нощувки в Будва и ексурзии до Котор, Пераст, някакво друго градче, не на море и Дубровник. Беше пролетта и ми хареса много!!!!
 Heart Eyes Sesylle  дано отидеш!

В петък имам билети за Вивалдино,
https://www.facebook.com/events/970606533085815/
Толкова се вълнувах и те са сменили датата..за 19 март. Здраве да е!

# 199
Боже, как ви се пътува през зимата бррррр. Бих се жертвала само за Алпите и ски.

# 200
  • Бургас
Много благодаря за бързия отговор,станаха чудни мързеливките. Изядоха ги за нула време.
Подготвяме се за парти за рожден ден на малката внучка, става на 2 днес. И елхата украсявахме с каката, в резултат -всички топки са в единия ъгъл, другите играчки в друг. Има си някаква своя идея детето. Докато спят ги поразместих, едва ли ще се усети.
хубаво нещо са празниците, особено като има деца в къщи, то те правят празника всъщност.

# 201
И елхата украсявахме с каката, в резултат -всички топки са в единия ъгъл, другите играчки в друг. Има си някаква своя идея детето. Докато спят ги поразместих, едва ли ще се усети.
Да е жива и здрава внучката!
От както моите деца почнаха да щъкат си имат система за украсяване на елха. Аз пооправям, а те пак подреждат след мен в техен стил. Колкото и пъти да се опитам да въдворя хармония- те я съсипват и дори ми държат сметка защо съм "развалила" елхата. Вече съм се отказала да има красиво подредена елха. А те пък са много щастливи.
Участвам в една група за размяна на картички- първата дойде и много й се зарадвах.

# 202
И моите деца днес сигурно са украсили елхата. Дядо им вчера донесе от мазата всички кутии с играчки и т.н. Simple Smile

Като споменахте картички, имам да изпращам 10картички...изобщо не знам кога ще успея, в събота трябва да обиколя и харесам картички.

Харесах електрическа самобръсначка за сухо и мокро бръснене на Филипс.
Някакво мнение от вашите мъже?
Ако не това, изобщо не знам какво да купувам за ММ.

# 203
Sesylle, подарих на ММ такава преди повече от 13-14 години. Ползва я малко. След години отиде да работи в Англия. Там получи друга за рожден ден. В момента така си седят, а ММ се бръсне единствено преди повод. Най- много 3 пъти в месеца. Иначе, като идея за коледен подарък е супер.

# 204
И моят бивш се бръснеше веднъж седмично, а детето се потресе като донъкнах плик от "барбър шоп". Помисли, че нещо за бръснене съм му купила, а аз бях взела електрическа четка за зъби Simple Smile.

Не купувайте разни неща за бръснене, явно е все едно епилатор на нас да подарят.

# 205
Аз от нещата за бръснене съм се отказала - електрическата самобръсначка не се ползва за брада, само машинката за коса си ползва редовно, тя е с въртяща глава и много й се кефи. Общо взето му целя подаръците, а му взимам неща, които не би си взел.
Сега съм му харесала куфар, че си има командировки, а  наличните вече се поизносиха.

Обичам да пътувам, обаче съм свикнала с темпото на мъжа ми и трудно се адаптирам при друг, той кара много добре и по мой стил - не се влачи, пъргаво, но сигурно, не вдига излишни скорости. При други шофьори или побелявам от страх (много несигурно шофиране и развиване на неадекватни скорости Stop), или от старост, че се влачим като костенурки.

# 206
Не съм измислила подаръци още. Други години още в началото на ноември са опаковани и отлежават в гаража.
Елхата тя я украси, като е закачила играчки достатъчни за 3 елхи поне.
И вчера е ударила един печат точно на окото на любимата ми нейна снимка отпечатана на канава. И след това се мъчила да го изтрие. Като бебе не е правила такива простотии. Без да иска било.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 11:44 от Cилвия

# 207
  • София
Заинтригувана съм от детските готварски книги. Ако някой може да препоръча такава на български, ще съм благодарна. И двете ми деца проявяват голям интерес към готвенето, искам да се възползвам, да не станат като баща си - една салата да не иска да направи, щото все не знаел как, не можел, бля-бля Tired
Аз за Коледа съм купила на големия книга за съзряването, във физически и психичен аспект, като комикс е малко, мисля, че ще му хареса. На малкия - Писмата на един дакел. Баща им ще им купува конзола някаква, плейстейшън май. Моят подарък вече си го нося -  с червените ботууушки потропва Дядо Мраз... С мъжа ми се разменихме по едни чепици онзи ден, докато пазаруваме, защото на Коледа няма да сме заедно и това беше Laughing
Ох, Силве, извинявай, ама се смях с вашия печат Joy Сетих се за онзи филм с Мистър Бийн, дето така подреди една скъпа картина Joy Та - не се мъчете да го триете, че може да стане по-зле hahaha

# 208
ЕЕЕ белинда, има ли такава книга за съзряване при момичетата?
Дай да я разгледам, че и за момче ще ми е нужна след няколко години.
Силве, споко! Гледай си оригинала!
Аз си купих тайно подарък. Искам да видя ММ какво ще ми измъдри. Той е окомплектован, децата- почти.

# 209
  • София
Има, да! Не от същата поредица, като тази, която аз взех, но има друга - забравих й името, която е специално разработена в два варианта - за момче и за момиче. Но имаха само момичешката, та аз купих от другата поредица, дето май не е специализирана по пол. Но тази момичешката ми се видя хубава и практична - обясняваха вътре за дамските превръзки, за цикъла, за безпричинното реване Grinning Все женски работи! Иди питай в книжарницата, веднага ще се  сетят за коя книга става въпрос Peace

Общи условия

Активация на акаунт