Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 489
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
За колко годишни деца ги купувате тия съзряващи книги?

# 211
За колко годишни деца ги купувате тия съзряващи книги?
Точно това влизах да питам и аз.

# 212
Отдавна Ви, чета и е така уютно тук.
А и ме мързи да работя....
Какви са тези съзряващи книги?

# 213
Да ти дам линкчета, Титина, ама ще са книги на немски, няма да ти свършат работа. Подозирам, че на български ще са същите, или подобни, преведени от англоезични автори.
Книги за сексуалността, пубертета и съпътстващите го проблеми и емоции.

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 19:26 от Анонимен

# 214
Сбъдваща мечти, моето е още малко, рано му е за тези неща...въпреки, че знае ли човек....като гледам какви неща обсъждат децата помежду си.
Ще потърся на английски, на български ще ми е трудно да му обясня нещата.
Миналото лято пробвах с една моя детска книжка "Истината за бебетата" - успехът беше нулев, та се наложи да търся английски вариант.

# 215
  • Пловдив
Тази и у нас я имаме.

# 216
http://www.thalia.de/shop/home/artikeldetails/peter_ida_und_mini … l?jumpId=22087088  Тази е много добра за възраст 7-8 до 9 години, вероятно я има преведена поне на английски.
За 10-12 годишни тук има огромен избор чудесни книги по темата.

# 217
  • Mediterraneo
Добре, де, откъде 76 годишна жена има 100 хиляди( да, сто хиляди) лева кеш вкъщи, за да ги даде на измамници  Shocked  Rolling Eyes  #Crazy  newsm78  ooooh! Безмълвна оставам след подобни новини!

# 218
  • Пловдив
Нямам никаква идея, ама нали ви казах за моите съседи с 300 хиляди евро Simple Smile

# 219
  • Бургас
Да бе и аз се чудя. Ако ми се обадят нямам да им дам 100 лв, не 100 000.
Янтра, твоите са ми много съмнителни

# 220
  • Mediterraneo
Не само на теб са ти съмнителни, сега ще ги емнат да доказват евентуален произход и циганката ще спре да вряска.

# 221
  • София
Аз купих книгата за големия, който идната година ще стане на 13 Peace

# 222
  • Пловдив
Според кварталните клюкарки тия 300 хиляди са от проституция и наркотици. Специално ходих да се подстригвам за да науча всичко Simple Smile

# 223
Такава книга купих на голямата, когато беше в първи клас.
Тогава се впечатли само от инфото за космите  Mr. Green
Но периодично си я чете  Peace
Бабето не за първи път се връзвала на измамниците и всеки път им е давала пари. В статията пишеше, че е реститутка.

# 224
Ние имаме изданието за момче и момиче. Но ми се струва, че е по- малки деца. И аз се ослушвам за нещо за по 14-15 годишни. Е, до тогава има още време.
Почна финалът на сладкарското предаване. Мноооого скучен ми беше целия формат. Сега смятам да се мушна в банята и да отсвиря сладкарите.

Общи условия

Активация на акаунт