Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 498
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ех, че ми зарадва тъжното сърце моя мъж преди малко!
Дошли вече студентите в планинския курорт, присетил се за нас, едно време като студенти, и звъни.  Много мили думи си казахме. Grinning Да си идва по-бързо, да има с кого да споделям спокойно притесненията си и да започваме да вадим документите за бъдещия ни дом.
Не успявам да готвя почти напоследък-трябва да ми е спокойно, за да готвя, а и първо да измисля какво.  Rolling Eyes
Завиждам на всички, които отпочиват, кулинарствайки.
Девойката донесе поредната брошура за екскурзия-лятна, из Европа. Наричам я испанска, защото три от 10 дни ще са в Испания.
Надявам се Русокоска и другите болни да са добре вече!  Hug

# 226
Стейси, как се развива ситуацията с племенника ти?

# 227
  • София
Аз не че нещо, ама на 15 вече май нямат много нужда от книги на тема просвещаване в съзряването Laughing Лични впечатления, както и от деца около мен. Тогава по-скоро трябва ежедневно и ежеминутно да им се набива в главите да не правят небезопасен и случаен секс, а не как се ползва тампон Wink

Не че моят не съм го емнала от сега. А той все е "офффф, остави ме на мира, малък съм още", викам "знам, ама аз от рано, да ти го набия хууубавичко в главата" Laughing Не ми се става баба на 40, ама хич Naughty

# 228
  • Варна
Стейси, как се развива ситуацията с племенника ти?
Скрит текст:
В петък лети за Англия. Там щял да го чака уж човек от бъдещата месторабота. Майка му и баща му ще го изпратят до летището в София, а веднага след това баща му трябва да отиде на поредната сърдечна операция, за да живее. Така се бях бъгнала за известно време, че майка ми звънеше все да ме чуе...И безсънни нощи имах. Но сякаш през последните дни се вземам в ръце-все пак аз трябва да давам кураж и да помагам, не на мен.

Щях да забравя да споделя-много се зарадвах на темата с късметите от новогодишната баница! Разкошен първи късмет ми се падна!  Grinning

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 20:52 от Стейси Грей

# 229
Моето е на 6, а тук са първокласници на тази възраст.
Негова съученичка го е "светнала" за секс-а, та се наложи да обяснявам.
Иначе като по-малък беве плакал, защо няма косми да се бръсне, та обяснявахме.

# 230
Дано да е на късмет заминаването!
Стейси, не е лошо, макар да е малко егоистично, да се съхраняваш. До колкото е възможно, разбира се.Защото имаш семейство и ще си им нужна Peace
Ще взема да ида аз в тая тема за късметите Crazy

# 231
Книгата за 13- 14 годишните според мен е повече за психическото развитие, мисли и размисли. Да има да си чете, да си задава въпроси, да си прави изводи и т.н. Както и да е. Имам още 2 години до тогава.

Стейси, дано в петък да ви тръгне на хубаво. А това, за милите думи от съпругът е много, много мило! Дано те е стоплило и разведрило.
И къде са тези късмети от баницата? Тук в Мама-та ли?

# 232
  • Варна
И къде са тези късмети от баницата? Тук в Мама-та ли?
Мари  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=955346;topicrefid=19

Има и награди. Хич няма да откажа почистващия робот-все пак имаме три котки, които отделят косми.  Grinning
Нямам случай на спечелила от томбола и т. н. ,Каквото ми трябва просто си го купувам, ама дори и идеята на темата ми харесва и обнадеждава. Пък ако дойде награда-добре дошла!
В една от темите на Филипс няма награди за участие и си личи.  Mr. Green Опитах се да им подскажа.

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 21:39 от Стейси Грей

# 233
Според кварталните клюкарки тия 300 хиляди са от проституция и наркотици. Специално ходих да се подстригвам за да науча всичко Simple Smile
hahaha
Поне доволна ли остана от резултата Mr. Green?
Тук не можем да си намерим свестен фризьор. Съпругът ми де. Първият път го подстригали като затворник, а сега - като рапон Tired. Еми, ужасен е. В издирване сме на читав фризьор. В комплекса има фризьорка, мисля да се пробвам с боядисване. Първо тр да науча няколко изречения на чешки, защото подозирам, че едва ли ще знае английски.
Вчера исках да пиша за семейните събирания. Мен също ме натоварват. А като реши свекър ми да събира роднини за повод и ме втриса. Свекърва ми не е никаква домакиня, често като отидем на гости стоим по половин час на празна маса, докато се сети ooooh!. Отделно, че е много тясно и буквално тр да стоим на 1 кълка. Приказките са в стил "едно времИ" всеки път. Определено си отдъхнах с идването тук.
Вчера съпругът ми беше много надъхан да готвим риба, т. е. аз да готвя. След като му заявих категорично, че аз нямам никакво намерение да готвя, ядохме крем супа от броколи и картофи Mr. Green.
Ние чакаме коледен колет с домашни наденички. Ох. Heart Eyes

# 234
Русокоска изяде 5 парчета баница на вечеря, нищо, че беше с 39,6 . Дано върви към оправяне.

С тия книжки трябва да се почне около 7-8, на момичетата им е интересно като че ли по-рано. Около 10 си е направо задължително, а на 12 трябва да са минали няколко пъти цялата важна информация- и с книжка и с родителски разговори. Така мисля, така и действаме у нас.

# 235
  • София
А според мен на 10 не може да се обсъждат емоционални промени, които ще се случат след 2 години, просто защото на детето са му чужди, не ги е изпитало, нито ще му е интересно, нито ще го вълнува... Не знам, може да е до дете. Моят на 10 си беше гъба, нямаше и намек за пубертет. Тамън сега му е времето за такава книжка Peace Детската енциклопедия по анатомия я е чел в първи клас, но това е друго. Повече е за приятелствата, предателствата, споделянето с родители, желанието да сме част от група или обратното - да се супер индивидуални. Чисто физиологичната част също я има, но е застъпена повече духовната сякаш.

Сбъдвъща, стискам палци Praynig Само малко дете може с 39.6 да яде баница Laughing Аз на 38.5 вече съм на умирачка.

# 236
Добро утро!

Сбъдваща, дано бързо да се оправя Русокоска! И аз като бях болна като дете изяждах света  Mr. Green Понеже бях редовна ясно си спомням как мама ми купуваше тарелки с Анжели от близката сладкарница и аз муах като полудяла. Не, че усещах нещо, защото бях вечно задънена от сопол и кашлица, но си ядях. И сега е така де, трябва да съм много зле, за да спра да ям и да пуша  Laughing

Вчера минахме вътрешния изпит на листовки, аз с две грешки, мъжът ми с една. В понеделник сме пред ДАИ.
После ходихме на коледния базар и си купих шапка и коледна украса. Много хубаво е украсено, стана ми още по-празнично. И офиса украсихме вчера, бе идилия.
Е, един човечец ме ядоса на базара... Спирам аз пред къщичката с чорапите, защото мислех да купувам коледни чорапи за подарък и се заглеждам, за да избера точно какви. И един чичак моменталически  ми се лепва и почва да ми вика в ухото "Айдии, не се мотаййй! Коледа идии, избирай, какво се туткаш! Айдии, айдиии"  Shocked. Ще кажеш, че съм на състезание по скоростно избиране на чорапи и ще ми ги подарява, няма да ги купувам. Тъкмо бях взела два чифта и мислех да ги плащам, но рязко си промених решението. Изсъсках му, че нищо не искам, а мъжът ми побърза да ме отвлече от щанда, защото знае, колко ми е ниска границата на търпението...  Mr. Green Купих си чорапи де, от една мила женичка,  две къщички по-късно, но няма да спра да се изумявам на тъпотията на някои хора...

# 237
Искам да кажа, че съм болна, кашлям като магаре. Нямам температура, нищо не ме боли, но кашлицата ме убива. Ще седя у дома на топло с чайовете и хаповете.

# 238
  • Варна
Момичета, помагайте! В градината са писали писма до Дядо Коледа и моята си е пожелала роклята на Елза /от Frozen/. В голяма чуденка съм изобщо продават ли се такива неща и къде. Ако не, какво да правя? Май ще шия...

# 239
Ехооо, има ли студенти- бивши и настоящи! Честит 8-ми декември!
Elysana, бързо пооправяне!
Алечка, и аз не харесвам такива хора.
Лято, описа и моя свекър. Освен приказките за едно време- всичко вече е казано по нам си колко пъти. И пак се разказва. А жена му, дъщеря му и зет му го слушат с интерес.
Вчера вечерта наготвих и си мислех, че ще има за обяд. Грешни изводи си направих прибързано.
HighSpee, виж в отмамаслюбов. А и в олх имаше обяви. Дано само не е късно.
Проверих- в олх има, а в другия сайт само други артикули са останали.

Общи условия

Активация на акаунт