Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 51 685
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да бе, аз обикновено съм реалист човек и изобщо не се втелясвам, ама днес като ви чета и ей така, прииска ми се  Laughing

# 61
Значи, сага с продължение: адм. Б работи по три различни указания, които изискват 3 различни комплекта документи, но са за едно и също (това го установих след цял ден ровене и четене). Просто намираш кой по какъв норматив работи и ходиш при тоя. Другите му колеги казват, че е малоумен, защото правилно е по норматив № 1. И тогава първият служител, който е бил съгласен с втория, че третият е малоумен, пита как така по № 1, като в указание нам си кое, ИЗРИЧНО е написано, че се работи по № 2. И да работиш по № 1, е не по-малко малоумно, отколкото да работиш като колегата им по № 3. Тогава ти тихичко се измъкваш, отиваш при колега № 3 и той кима одобряващо, че всичко правилно си си разбрал и точно тези документи иска  Grinning

ПСИХОТРОПИ искам аз. На мъжа ми му излиза пара от ушите само да ви кажа, не знам как ще живея с него тази вечер  Laughing Искаше да продаде апартамента, цялото движимо и недвижимо имущество, жената (в мое лице) барабар с двете котки и да започне нов живот с готово построена къща и редовна жена  Joy Пък аз да не съм по-малко учудена от администрацията ни, аре бе  Crossing Arms

# 62
  • Бургас
Бърди, разбирам те. Много ми е трудно, че майка ми е далеч. Не толкова за ходенето на гости, колкото ей така- да имаш на кой да разчиташ.

# 63
Янтра, ще се пробват кюфтаците.
Риба с желание проядох преди 2години, ядем най много скумрия, чернокоп, цаца.Майка ми я приготвя, аз мразя миризмата на готвена риба.Мъж ми умира за риба, не е случил на жена, обаче Grinning.Не ловим, купуваме си.

# 64
ММ вече се сдоби с палто с правилни илици.  Mr. Green

# 65
  • София
Никога не съм знаела, че има разлика между закопчаването на горните мъжки и дамски дрехи Rolling Eyes

# 66
Ох, Мър  Joy Една от основните причини да се откажа да строим къща беше именно това, което описваш... Строихме завод преди няколко години и си скубех косите, хем парите не бяха мои. То бумащина, то рушвети (ние не искахме, но се оказа, че няма как...). Пожарникарят не искаше да ни дава някакво разрешително докато не изляза с него, а аз умирах от срам пред шефа. Скъсхавах ме от гавра по съвещания, а аз млада и зелена... Поне да беше като на Яна пожарникарите, а той един мазен  Joy Не, не искам да се сещам. Още си помня махмурлука като ни дадоха акт 16  Joy

Аз имам късмета да живея с цялата рода на куп. Постоянно си ходим на гости и винаги има на кой да се разчита за помощ от всякакво естество. Още като новодомци чистим и готвим за гости.  Изгоря ни бушона. Де сме виждали ний таквоз чудо. Айде, ще е романтика на свещи, ами какво ще ядат тия хора 😀 Дядо дотърча на пожар, смени ни бушона, остави ни резервни и ни показа как да ги сменяме...

# 67
  • До морето
Риба и морски деликатеси обичам всякакви и по много - мога само така да живея.... Вкъщи се яде редовно, готвя я всякаква, ако много ни се яде пържена поръчваме от една известна варненска рибарница, такъв сафрид никъде няма!!!

Мъж ми е запален рибар, но рядко ходи за риба вече. Преди да се родят децата ходехме по язовири, но имаме всякакви удобства, помъкваме половин къща и много хубаво си изкарвахме. Сега с децата е по- сложно, работата е повече, приятелите вдигнаха нивото и сега никой не иска да го щипят мушички по г@$а  Laughing

Утре племенникът на ММ и свекърът са именници - та сме семейно по традиция. Много обичам поредицата от празници през Декември.

Белинда, отдавна се каня да ти кажа, че не знам ти ли бързо пишеш, аз ли бързо чета, но направо се задъхвам като чета твой пост  Laughing Имам чувството, че на много високи обороти живееш  Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 19:07 от Mariposa_Malva

# 68
  • София
A, верно ли? Що тъй newsm78 Не ми се струва животът ми да е по-различен от този на останалите хора сякаш, откъм обороти. Много интересно ми стана изказването ти Grinning Поясни, моля те!
Някой път е много полезно някой страничен човек да ти каже нещо ей такова и да те замисли Grinning

# 69
  • До морето
Ми де да знам, просто такова усещане имам, някак си те чета на един дъх. Не знам защо  Rolling Eyes Нищо конкретно не мога да обясня  Hug

# 70
  • Варна
Добра ви вечер!
Риба обичам, мога да ям всеки ден. Речните
не са ми страст. Морски обожавам. Любими са ми
чернокоп, карагьоз, зарган, сафрид...див лаврак,
калкан, ох божке направо ше се покапя.
Екзотиката която ядох последно е морска лястовица.
Приготвена невероятно... пръстите си изядох. Шарана
само пържен го понасям. Утре мамчето има имен ден,
доволно ще се угостя.

Честито на празнуващите днес, живи и здрави да са!

belinda, щях да пиша... за контракциите. С последните
две бремености бях с постоянни, то не беше магнезий,
но-шпа, гинипрал, вливки всяка седмица. Едната от
докториците отсече - чувствителна матка. Буквално от
допир на дрехи в областта на корема. Отплеснах се.
Исках да кажа, да се щадиш  Hug ако може .

# 71
Благодаря ви, момичета!
Хем си казвах, че няма да кръщавам детето с имен ден, близък до РД, то какво стана... Точно 7 дена е разликата. Разликата между моя РД и ИД е 5 дена. Ама здрава да ми е, ще подаряваме подаръци. Избра си от един магазин 10 бр фиби и сега е с прическа. Прилича на гнездо в главата, но тя е щастлива.

# 72
  • югозапад, под "Марков камък"
Благодаря ви, момичета!
Хем си казвах, че няма да кръщавам детето с имен ден, близък до РД, то какво стана... Точно 7 дена е разликата. Разликата между моя РД и ИД е 5 дена. Ама здрава да ми е, ще подаряваме подаръци. Избра си от един магазин 10 бр фиби и сега е с прическа. Прилича на гнездо в главата, но тя е щастлива.

Хей, Лято, и аз си мислех като теб, но стана така, че именния ден е 2 дни преди рождения ден на детето Simple Smile

# 73
  • Пловдив
Пускам ви един много як клип Simple Smile Един лос наркоман Simple Smile
http://auto.offnews.bg/news/Shou_3/Los-narkoman-se-drogira-s-izgoreli-gazove-ot-auspuh-video_19008.html

# 74
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да бе, аз обикновено съм реалист човек и изобщо не се втелясвам, ама днес като ви чета и ей така, прииска ми се  Laughing
Бърди, и аз като теб - като бяха малки децата завиждах на всички, които имаха свекърви и майки наблизо. В почивните дни и по празници всичките ми приятелки се понасяха с децата и мъжете си към семейните трапези, само ние оставахме сами - моята майка далече, а неговата починала отдавна. Как ми се искаше и аз да отида някъде наготово - да се натъфря и накипря и хоп - на трапезата.
И тогава се зарекох, че когато му дойде времето ще каня и събирам всичките си деца по празници и почивници. И винаги го правя. Утре ще дойде само половината челяд обаче, защото е делничен ден и единият ми син е до късно на работа.
Ей до сега шетах - приготвих си някои от нещата, да ми е по-спокойно утре.

Риби не ловим, но ядем, особено аз.
И  аз, като Евил, съм повече по морските и най-вече по черноморските риби.
Направих преди десетина дни солен паламуд в буркан, утре ще му видим сметката. Хайвер разбих преди малко, тарама. Понеже нямаше от любимите ни риби пресни, взех за утре пъстърва и имам сафрид, отделно взех пушена сьомга - ще я сложа върху малки картофени палачинки за предястие или пък ще направя брускети, не съм решила още. Сельодка имам също и едно бурканче аншоа. Руска салата съм направила един леген (да може да си вземат после за вкъщи), картофена ще направя, една червена салата - червен боб, червено цвекло, чревен лук и червени печени чушки. Туршийки имам разни. Крем карамел направих преди малко - а бе ще му хапнем, да отбележим празника. А, да и един пастет от топлопушена скумрия съм направила.
Лошото е, че децата не са много по рибата и сигурно ще ядат салати и десерт само.

Общи условия

Активация на акаунт