Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 53 036
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Благодаря! Скачам с двата крака вътре. Аз оттам и колело съм заплюла за Коледа, че вкъщи под елхата това ще намери Simple Smile

# 241
За трети път само в тази тема помагам за тая Ана/Елза. Кога ли ще дойде друга мания? Тази бая се позадържа.

# 242
  • Варна
Намерих я. Че и съвсем близо до работата ми, днес ще звънна да видя точния адрес и ще скокна. И аксесоари имало, как не... Ще олекваме парично, то е ясно, но поне дребната ще е супер щастлива на тържеството.

# 243
Хай, в Джъмбо е пълно с Елза неща, за подаръци взимах скоро. Тъй като на мен тя ми е непозната, не съм обърнала внимание точно за рокля.., но аз взех спортно комплектче Frozen, комплект шалче, шапка, ръкавички, разни аксесоари.. дано не те подведа, но съм почти сигурна, че там има.

# 244
  • Варна
Да, има цяла секция заделена, с много дреболии, аз купувах комплект от какви ли не неща на Елза и Ана за подарък на един детски РД скоро, но рокли не видях. Е, тия дни и без това пак ще ходя, ще проверя и там.

# 245
Продължаваме да борим гадния вирус, пак 40 градусови температури по нощите, аман вече.

През Ана и Елза манията минахме преди 2 години - малката се запали веднага, филма си заслужава с хубавата история и разкошната музика, но истерията по него ми дойде прекалено. Но тогава Елза и Ана бяха кът в Европа, пазара беше гладен, търговците се бавеха. Наближаваше Коледа, имен ден,  РД, малката искаше рокля на Ана, пееща кукла на Елза, парти за РД, в което да готви като Ана и Елза (?!?) Беше ми подпалила главата. За късмет пътувах до Щатите и половината ми куфар обратно бяха Ана и Елза неща. Доста време я държа манията. Има роклите на Ана и Елза, облича ги чат-пат по разни детски партита, имаме готварски комплект, две пеещи кукли, плюшен Олаф... И готварския рожден ден си получи. Беше кошмар за нас, но дечурлигата се забавляваха здраво.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 10:05 от Анонимен

# 246
  • Sofia
Добро утро и честит празник на студентстващите  Hug!
Днес ще водя младежа на БЦЖ реимунизация, стиснете едни палци да мине леко и без панаири, моля  Praynig! Що толкоз я мисля тая ваксина, не знам  Tired.
Извадих елхата,добре,че миналата година съм имАла добрината да прибера клонките поукрасени  Whistling,много таман ми дойде,щото съмишленици и помагачи да украсяват- тцъ  Crossing Arms.Котката беше най-доволна,разбира се...търча между елхата и коледната звезда и се почуди откъде първо да пасе  hahaha.
Ана и Елза манията и на мен ми идват в повече,без да имам момиче и без да съм гледала филма.Само Олаф ми харесва  Mr. Green.
Сбъдваща, съчувствам ти за високата Т на девойката  Tired! Да й минава вече,че да си празнувате, както сте планирали  Praynig!

# 247
  • София
Добро утро!
На седмото небе съм от щастие. Току-що се обади кръщелницата ми, за да каже, че зимната ваканция ще бъде при нас. Отново ще съм с двете деца, нямам търпение.  Heart Eyes Пуснах и няколко сълзички от радост, дано татко й само не размисли нещо.  Praynig

# 248
Добро утро и от мен. Simple Smile

За ЕЛза рокля и т.н. вчера в Грабо имаше точно такава с още нещо към нея.

HighSpeed, виж офертите там.

GeNa, съвсем наскоро коментирахме тези реимунизации. Защо изобщо ще го водиш?

# 249
Пък аз да се оплача, че вчера след като бяха много изморена и украсявах елхата 2! часа, през нощта тя е паднала  Crazy Счупила се е тъпата кръстачка. След като котката я беше бутала преди няколко години играчките бяха пластмасови, но имаше една стъклена останала (тогава всички бяха стъклени....) и от вчера 3 глинени, супер яки бастунчета, които купих. Сигурно не са оцелели, така и не я вдигнахме сутринта, оставихме я на земята  Crossing Arms То па бива карък значи...

След малко имам среща извън офиса, от тия дето продължават цял ден, много се надявам днес да не е така и да отскочим до Джъмбо да украсим офиса.

# 250
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!!! Много здраве, щастие и успехи!!!

# 251
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гена, аз миналата есен водих нашата госпойца, голяма драма беше, хем тя беше най-голямата от всички чакащи. И хем я беше срам, хем си поплака предварително, а когато после се оказа, че е нямало защо да плаче, се ядоса на себе си. Стискам палци да мине добре, но атмосферата е такава - уплашени ревящи малчугани във всякаква възраст в чакалнята, а отвътре излизат дерящи се, все едно са ги клали. И неминуемо се насажда страх у чакащите. Моята после я беше яд на излизащите "и защо се дерат така, като въобще не е страшно, напразно ме изплашиха!"

Сбъдваща, дано се свърши вече и вашият зор, измъчихте се - и детето, и ти.
Гледам ги твоите три съкровища какви еднакви почти профили имат - много харесвам снимката от аватара ти, много ми привлича погледа. А кой от тях прилича на теб?

Като ви чета, вече толкова време, ми се иска да бях дете сега...
Сега родителите посвещават(поне такова ми е впечатлението) почти всичкото си свободно от работа време и енергия на децата си - колко внимание получават сегашните деца, колко разбиране, колко грижа и колко много се стараят родителите да ги зарадват и задоволят във всяко отношение. Какви партита (предварително планирани, обмисляни, проучвани поне месец), какви играчки, екскурзии, посещения тук и там, аквапаркове, специални зали за игри и какво ли още не.
За лакомствата да не говорим.
Сега да си дете!

Аз имам голям проблем с подаръка за каката - иска единствено книги, ама специални - някакви манга книги на английски. Та ще ползвам май помощ от приятел (в случая син), щото няма да се справя сама.

Мър, на теб ти съчувствам. Това ако се случи у нас, да ми падне елхата, ще умра от яд - аз слагам само стъклени играчки, някои дори са от моето детство, а голямата част са от детството на моите деца, т.е. от вашето детство. Загубата би била невъзвратима и в емоционален, и в материален аспект.

# 252
  • В Космоса
Болни сме и ние. Tired

Пред цялата какафония от Елзи, Ани, всякакви други тематични тъпотии и презаодоволяване с предмети и играчки, аз предпочитам моето детство - навън с децата по цял ден скитосване или да си ходим на гости и тук-там някоя играчка, между другото.

# 253
Честит празник!
Елза и Ана са ми толкова анти, особено Елза, която се врътна обидена, построи си замък и зачака сестра ѝ да я спасява. ooooh!
Недоумявам как може всички деца да искат да са Елза.
С каката правим гирлянди от стари вестници, че нямаме цветна хартия. Елха и украса все още нямаме.

# 254
  • Варна
Ние пък даже не сме гледали филма, нито аз, нито дъщерята. Само от картинки ги знае и от това, което си споделят децата в градината. Ще взема накрая да го изгледам, че чак ми стана любопитно вече.

Общи условия

Активация на акаунт