Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 555
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Не питам за подаръци. Според мен изричното питане не води задължително до споделяне на съкровено желание, а по-скоро до залитане в гевезлъци. Поне по себе си съдя  Simple Smile
Обикновено знам кой какво иска и за какво копнее; ако иска няколко неща, питам директно: това, или онова предпочиташ? Но по принцип за мен подаръците имат по-скоро емоционална стойност, не толкова материална. Мразя да харча за лъскавки и модерни неща. Малко, но от сърце.

# 421
Виж ти, една равна чаена лъжичка, на гладно 5-10 мин.

Прочетох нещо забавно във ФБ и понеже не всички имате си позволявам да го постна. Напоследък чета тук доста оплаквания от мъжете, не в тази тема, в друга. А те горките просто мислят по съвсем различен начин, като в тази смешка:
Скрит текст:
НЕЙНИЯ ДНЕВНИК: Днес мъжът ми се държи някак странно. Щяхме да ходим на вечеря на ресторант. Преди това ходих на шопинг в МОЛ-а с приятелки и закъснях. Мислех си, че ще се разсърди, но той нищо не каза. Не успях дори да го заговоря и предложих да идем в едно тихо ресторантче. Той веднага се съгласи, само с две думи. Питах го какво има, а той само махна с ръка и каза "нищо". Опитвах се да разбера, дали проблемът е в мен, но той промени темата и каза, че не си струва да говорим за това. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам, но в отговор той само се усмихна и продължи да гледа съсредоточено пътя. Защо не ми каза, че и той ме обича? В къщи гледахме телевизия, но така и не можахме да поговорим нормално. Чувствам, че нещо го безпокои и непрекъснато мисли за него. Отидох да спя. След 15 минути дойде и той, но не беше нежен с мен и дори не ме прегърна. Когато заспа, аз заплаках. Не разбирам какво направих не както трябва. Защо се обиди?
НЕГОВИЯТ ДНЕВНИК: Има някакъв шум от турбото и не мога да разбера от какво e...

# 422
  • София
 Joy Joy Joy

Ела ме питай да ти кажа за устройство и почистване на карбуратори. експерт съм  Joy

# 423
Питам за подаръците, да не се окаже, че или го имат или не го искат. После вземам и одобрение от родителите.....
За големите подръците са символични, обикновенно гледам от какво имат нужда. Или знам какво харесват.
На една група много близки деца мъкна дрехи/подаръци от тук, та си имам списък, които се обновява с размерите  на годишна база.

Захир, честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава. bouquet

# 424
  • София
JACKLIN*, благодаря Simple Smile

# 425

Скрит текст:
НЕЙНИЯ ДНЕВНИК: Днес мъжът ми се държи някак странно. Щяхме да ходим на вечеря на ресторант. Преди това ходих на шопинг в МОЛ-а с приятелки и закъснях. Мислех си, че ще се разсърди, но той нищо не каза. Не успях дори да го заговоря и предложих да идем в едно тихо ресторантче. Той веднага се съгласи, само с две думи. Питах го какво има, а той само махна с ръка и каза "нищо". Опитвах се да разбера, дали проблемът е в мен, но той промени темата и каза, че не си струва да говорим за това. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам, но в отговор той само се усмихна и продължи да гледа съсредоточено пътя. Защо не ми каза, че и той ме обича? В къщи гледахме телевизия, но така и не можахме да поговорим нормално. Чувствам, че нещо го безпокои и непрекъснато мисли за него. Отидох да спя. След 15 минути дойде и той, но не беше нежен с мен и дори не ме прегърна. Когато заспа, аз заплаках. Не разбирам какво направих не както трябва. Защо се обиди?
НЕГОВИЯТ ДНЕВНИК: Има някакъв шум от турбото и не мога да разбера от какво e...
Ох, колко  актуално за нашето положение, ама от над месец насам Simple Smile

# 426
  • София
Ох, аз днеска се смях със сълзи на това, ама не знам дали правилно давам линка:

https://31.media.tumblr.com/0457ad3fc7ddf2ef463752db597842da/tum … 1r8iue2o1_400.gif

Със сълзи, ви казам Joy

# 427
  • Пловдив
Аз няма да ви разправям колко анцунга си взех от шивачката закърпени, че ме е срам. Тя за мен пуска специално ценообразуване, защото съм и била най-редовния и голям клиент за кърпене на панталони ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 428
Леле, как ли се добрала бабата догоре, дано безаварийно!
И аз днес ходих при шивачка, шия си две неща за празниците, ако станат както си ги предствям ще ви ги покажа:)  Ама тази е модистка и не ще да кърпи. Имах една рокля за стесняване с триста зора се нави и то само, защото имам друга поръчка иначе отказвала.

# 429
  • София
Шшшшшшшт, тихо! У нас сестра ми кърпи скъсани колене, аз не умея. Тихо, че ако започне и тя да си иска пари, ще фалирам Joy

# 430
  • Пловдив
8 долнища, два чифта дънки на мъжа ми, скиорския панталон на средния и две якета. Оставих нови 5 и една моя блуза. Разбирате ли за какво става дума.....

# 431
Янтра, 5 като теб и е вързала месеца жената.

Аз шия сама. Тази година за Хелуин така бях набрала, че ших костюмите аз. ( Омръзна ми да давам пари за нищо, ако пък темата или героят е не много познат се виждам в чудо).
тази година ще съм проактив....всеки си избира костюм до май- след това на шивач в БГ, хем платовете хубави, хем друг ще се занимава

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 22:39 от Titina

# 432
Янтре, да съберем стотинки, да ти донесе Коледа една домашна машина, да си кърпиш сама.

# 433
  • Пловдив
Няма нужда, добре се оправям.

# 434
  • Ямбол
Утре заминаваме за Търново, там ще ни е банкетчето тази година. Трябва да събирам багаж, но съм ужасно изморена. Само ще извадя сака и повечето неща ще ги отложа за утре преди тръгване, че направо заспивам.

Общи условия

Активация на акаунт