А от утре се започва с големия екшън - до 30.декември имам точно 12 организирани мероприятия. Включвам 2 служебни банкета, банкет със съучениците от основното училище, банкет със съучениците от гимназията, сбирка с няколко другарчета от потока, две сбирки по интереси покрай хобитата ми, и четири концерта... А, и едно учредително събрание за разкош.
Не се оплаквам, хваля се
Коледната украса още не сме сложили, но може и да не слагаме. Забелязвам някаква обратна пропорционалност - когато годината не е била добра и нямаме особено празнично настроение, украсяваме като за световно, правим сладки, готвим, месим... изобщо - опитваме се да привнесем приповдигнат дух чрез ритуалите. И обратното - когато годината е била успешна, и сме настроени празнично, не правим нищо външно, а някак от само себе си се получават страхотни моменти.
На мен със сигурност няма да ми остане време, ще подсетя сина ми, ако иска, да украси той.
Отвътре изглежда слънчево, дано е и приемливо топличко
Лек и приятен ден на всички!
.

Не успях само с дългата разходка на слънчице, защото следобед много ми се доспа и уж за малко да полегна, изпуснах слънчо. Но нищо, и утре е ден