Още една причина да харесвам меки обувки е, че съм с широк крак, широк глезен и широк прасец.
Но както ги изправя политам
Сравнявах ги с едни Фишърки, по-къси, за по-начинаещи - по-лесно е, моите са тежки, вярно че пък като се засилиш е по-кеф, ама да не те е много страх... Аз съм с много тясно ходило, тесен глезен, тесен прасец, направо ако не ги натегна докрай обувките, съвсем си играя ганкиното в тях
Ще пробвам и този сезон, пък ще го мисля.
Е така си ме пере мен, понякога. Иначе да, така се прави - пробваш нещо втора ръка, даже под наем за предпочитане, докато не решиш ти ски ли ще караш или греяно вино в спа-то ще пиеш. Но пък защото знам какви пари дадох, затова сега ходя на инат (кеф ми е де, въпреки че съм страшното шубе), иначе да бях се наредила вече отдавна на опашката за греяно вино...
Ставам по-смела де.
Не ти ли тежеше? Аз сега не мисля, че ще мога да се понеса с обувките, автоматите и всичко друго, а съм в пети, да не говорим в седми месец...Взе ми акъла, честно!
Не ти ли тежеше? Аз сега не мисля, че ще мога да се понеса с обувките, автоматите и всичко друго, а съм в пети, да не говорим в седми месец...Взе ми акъла, честно!Препоръчани теми