Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 514
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
И аз си взех меки обувки - така обичам, аз вече съм улегнал човек, бръмча по туристическата писта. Новите ми ски са .... по-бързи от старите ми, но по-къси, мисля, че ще ми е по-лесно. Широки, с по-малък радиус от настоящите ми, изглеждат ми по-маневрени. Сегашните са ми до нивото на веждите, по-прави като цяло (пак карвинг де, ама по-прави), сега си взех точно под носа.

Още една причина да харесвам меки обувки е, че съм с широк крак, широк глезен и широк прасец.

# 541
Моите също са под носа, айде до върха на носа да са  Wink Но както ги изправя политам Crazy  Сравнявах ги с едни Фишърки, по-къси, за по-начинаещи - по-лесно е, моите са  тежки, вярно че пък като се засилиш е по-кеф, ама да не те е много страх... Аз съм с много тясно ходило, тесен глезен, тесен прасец, направо ако не ги натегна докрай обувките, съвсем си играя ганкиното в тях  ooooh! Ще пробвам и този сезон, пък ще го мисля.

# 542
  • Пловдив
Що не пробваш с нещо втора ръка? За ските. Като си намериш кое е "твоето" ще си вземеш подобен модел нови. И е бюджетно.

А за обувките - до тук два пъти ми се е случвало да взема, в магазина или у нас на топло да ми е добре, и като ида на студа на пистата да стане олеле майко, как си взех тази беля. А общо взето връщане назад няма. Накрая се видях в чудо, намерих един, който има много втора ръка и му викам - ще си купя обувки, пари отгоре ще ти дам, ама ще пробвам 3-4 чифта по един ден каране.

# 543
Завареният ми син ми изпрати днес един израелски клип, социален експеримент, който много ме впечатли и искам да ви го разкажа.
На улицата стои жена, до нея на камара покъщнината и, детско креватче и други мебели, спира младеж, пита какво се случва, тя каза, че дължи 3000 шекела наем и са я изгонили,( това са около 1400 лв.)
Младежът иска да говори с хазяина, казва че ще му даде веднага 1500 шекела и другите до два дни, онзи казва не може, искам всичките. Момчето звъни на негови приятели и им казва, че до 15 мин трябва да съберат парите, защото синът на жената ще се върне от училище. Приятелите му без да питат защо и какво тръгват, а единия идва с камион, за да вкарат бързо багажа и детето да не разбере нищо. Успяха, събраха сумата, и започнаха да внасят. Дойде хазяина, разкри че това е нарочно видео, пита момчето от къде има в себе си пари, как и кога е решил да ги даде всичките на жената, че и от приятели да иска. Той каза в мига, в който видях играчките. Той носел пари в себе си, за да си плати някакво задължение, но аз ще се оправя каза, важното е детето да не разбере нищо. И това беше още първия човек, който я видя на улицата. Съпричастност, състрадание много хубави човешки качества, които за съжаление рядко се срещат.
Замислих се дали бих извадила 1500 лв на мига, без да се замисля. Напоследък съм мнителна и може би щях да питам, а не да действам първосигнално. Затова ги харесвам евреите, подкрепят се безприкословно, викат, карта се, но са единни.
А днес по повод трагедията в Хитрино изчетох такива гадни коментари, че не мога да повярвам че са писани от нормални хора.

# 544
Съвсем не по темата, но в Израел единствената обществена, задължителна и безплатна банка за стволови клетки. Като се роди бебе взимат и после който се нуждае се ползва.

# 545
Що не пробваш с нещо втора ръка? За ските. Като си намериш кое е "твоето" ще си вземеш подобен модел нови. И е бюджетно.
Защото отвреме-навреме получавам факсове. Е така получих един - в 8 вечерта, че аз вече ще карам ски (качвала съм се един път като дете, даже не го помня добре). И не откога да е, а от утре сутрин. Познай дали не отидохме в 8 да си взема ски и обувки, нови. И познай на бебешката писта в Боровец дали не си задавах въпросът "Дали ще мога да ги продам тия неща за същите пари!? Та тук е ааааадски стръмно, аз никога няма да се пусна по този наклон, да не съм луда!". А тя пистата равна, като за бебета  ooooh! Е така си ме пере мен, понякога. Иначе да, така се прави - пробваш нещо втора ръка, даже под наем за предпочитане, докато не решиш ти ски ли ще караш или греяно вино в спа-то ще пиеш. Но пък защото знам какви пари дадох, затова сега ходя на инат (кеф ми е де, въпреки че съм страшното шубе), иначе да бях се наредила вече отдавна на опашката за греяно вино...  Whistling

# 546
  • Ямбол
Върнах се. Ужасно съм доволна. Търново е много хубав град с изключителни хора. Всичко беше перфектно. Впечатлени сме всички, а сме ходили къде ли не. Този банкет е първенец от всички други, които сме правили.

Преди малко научавам за Хитрино. Голяма трагедия.

# 547
  • Пловдив
О, добре е да знам, че има по-откачени от мен Simple Smile Аз карам от 7 годишна. Не мога с чиста съвест да се нарека напреднала, защото съм в много лоша физическа форма и когато аз се учех да карам ски имаше само прави. Но червена писта си карам комфортно.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 548
Не изпитвам никакво желание да карам ски.
Сигурно е хубаво, но не за мен.

Мър, купи си един обектив, ако не планираш толкова често каране тази и другата година, обувките могат да останат и за по нататък.

Хмм, аз ли нещо имам грешка в понятията, или...

# 549
Но червена писта си карам комфортно.  Laughing Laughing Laughing Laughing
И аз така.... щото си мислех, че е синя  Mr. Green В момента, в който ме питаха (виждали са ме от лифта), защо аджеба съм се пуснала по червената (няколко пъти), която е супер стръмна на всичкото отгоре, еле па за мен, аз мигах на парцали и от страх се пребих на равно. Докато бях спряла. Нали слушах. Аз си мислех, че е синя, бе имаше една част дето бая зор виждах, ама си мислех, че е щото съм некадърна  Mr. Green Та всичко пускам, само да си мисля, че е синя. И синя по гъз съм пускала. Мислех я за червена  ooooh! Ставам по-смела де.
Та ти си караш от много отдавна, аз съм още по хамалогията... Тази година ще караме на Пампорово една седмица, изобщо не познавам там пистите. Мислехме за чужбинско, но ми се досвидя нещо. Ще го направим, ама по-натам.

Sesylle, що тъй прайш ся  Crossing Arms  Mr. Green

# 550
Аз като морско чедо бях ходила няколко пъти на ски...и се озовах в Канада. На вдичко отгоре с мъж, каращ ски от 4-ри годишен.  Пита ме : Как си със ските....и аз : добре. Благодарение на голямата си уста се озовах на черна писта в едно от най-добрите места за ски в света....и така.с магарешки инат, прокарах ски, до там, че бременна в седми месец карах ски на Аспен (в сравнение с пистите в Канада ми се стори песен).
След като се роди детето не съм се качвала на ски, но то кара -бойно кръщене. -олимпийската писта в Калгари, миналата година - Ню мексико, тази година сме слоу заради кризата, че и тати няма работа, но ще е на кънки лагер.
Снощи имахме фирменно коледно парти, в зоологоческата градина. А тя има и нощна атракция -светлинни шоута. Партито добре, ядене и пиене на корема....Санта....днес реанимираме. Мислех си че ще е студено и се бях натъкмила с якето за ски...е беше ми топло.

За реагедията в Хитрино, родителите ми имат къща близо до жп гара.татко каза, че последните години само товарни влакове се движат по но.ите. Същият влак е минал и покрай тях. Карат като луди.
Ужасно се разстроих от трагедията....и от безумните въпроси и държанието на репортерите. От години съм отвратена от журналистите, и се чудя какво толкова ги учат, като виждам резултатите.

# 551
  • София
Карала си бременна Shocked Аз мислех, че не бива и тази година съм я писала дъждовна...За първи път чувам, че в седми месец може човек да кара ски newsm78 Не ти ли тежеше? Аз сега не мисля, че ще мога да се понеса с обувките, автоматите и всичко друго, а съм в пети, да не говорим в седми месец...Взе ми акъла, честно!

# 552
  • Пловдив
Стига ти точно веднъж да паднеш и за късмет не както трябва. Освен това като бременна с променен център на тежестта рискът да паднеш е по-голям.

# 553
  • До морето
А рискът някой олигофрен да мине през тебе с все ските е ...... Като знам каква блъсканица е по пистите  Stop Последните 5 години като ходим на ски аз или съм бременна, или кърмя. Не съм се качвала на ски от 2011-та!

Къде е Зузанка? Не е писала отдавна.

# 554
Карала си бременна Shocked Аз мислех, че не бива и тази година съм я писала дъждовна...За първи път чувам, че в седми месец може човек да кара ски newsm78 Не ти ли тежеше? Аз сега не мисля, че ще мога да се понеса с обувките, автоматите и всичко друго, а съм в пети, да не говорим в седми месец...Взе ми акъла, честно!
Приятелка кара ски 5 дни преди да роди,....смятам че всичко зависи от физическото състояние в което си. а и си мисля, че бременна в общия случай не означава болна. А и не карах в България. Виждайки колко хора има на опашките и колко се чака, не знам дали бих си го причинила в България
В осмият месец качвахме един връх...тогава направих генералната грешка да подгоня едни диви кози, на 4000 метра въздуха не достига определено....

Имах много лека бременност и си вършех всичко, което вършех преди това.

Общи условия

Активация на акаунт