Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 510
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Определено съм шашната Shocked И аз съм имала леки бременности, и не съм се чувствала болна, ама чак да гоня кози на 4000 метра и да карам ски в напреднала бременност - е в чак толкова добра форма не съм била Laughing

# 556
  • Euskal Herria
Ски не карам. Бременна в деветия месец лепих сама тапети, ама това е нищо в сравнение с Титина.

# 557
  • В Космоса
Бе, то не е много до това дали се чувстваш във форма, а за риска... Но всеки си решава!

Днес водихме малката на театър и на кино. Гледахме "Смелата Ваяна". Ще взема да заобичам анимациите, както хич не мога да ги понасям по принцип... Whistling

Ние се готвим вече за мощната роднинска Коледа. ММ е направил таблица в Google Docs специално за менюто кой какво ще носи и всеки може да я попълва и редактира. Различни шийтове с основни ястия, постни ястия, слатаи, мезета, закуски, десерти и пр. Луд, луд! Crazy Ама върши работа. Wink И вече се натъкмяваме,  коя баба баница, лозови сърми и сърдити картофи, кой чичо вратни пържоли и пастърма, пълни се таблицата примамливо добре. Party

# 558
Това със ските е шантава работа. Да ме извинява Янтра, ноо, друго си е да се накиснеш някъде . http://prikachi.com/images/547/8985547k.jpg

# 559
  • В Космоса
Много е яко да караш ски. Аз съм супер аматьор, но пак ми е голям кеф! Heart Eyes

# 560
Добро утро!

Акаша, моите приятелки все ми се подиграват, че всичко ми е в екселски таблици, но вие ме биете  hahaha

Не съм фен на ските, твърде съм топлолюбива и мързелива  Mr. Green

Стиснете по един палец, отиваме на листовки...

# 561
Карам ски от 5- годишна, но бременна не бих се качила.

Аз пък с корема си карах колело до последно, но това не го броя към екстремностите.

Снощи бяхме на коледен концерт на училищния хор, в който пее големия синковец. Напълниха ни душите, много са добри. Всяка година - все по-добри. Нямам никаква идея как успяват да го направят - гимназията не е музикална, нормална езикова ПМГ си е, но хорът им обира първите места по всички конкурси. Разбира се, бях си взела фотоапарата, но забравих батерията - бях я оставила да се зарежда. Имах и камера и снимах с нея, но качеството е ужасно. Много ме е яд.

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 07:10 от Анонимен

# 562
Добро утро и от мен!

Аз да се отчета с концерт на Любе в петък, после коледно фирмено парти за малко ама ми беше скучно и се прибрахме. Напоследък все по-добре ни е вкъщи.
Вчера бяхме на детско парти с колеги и дечицата им, такива сладурчета са. Много смешни, и всяко с неговите проблеми..идват да се оплакват 😂 Играха игри, даваха им подаръци..чудо!

Алечка, стискам палци. Няма да се притеснявате и ще стане.
Аз на кормуването в събота, на вътрешния изпит яко се изложих. Пуснаха ме от няма на къде. Иначе си карам уверено, сега не знам какво ми стана. Ама както и да е. Слев празниците ще си взема допълнителни часове, за да покарам интензивно преди изпита прес ДАИ.

# 563
Добро утро!
Как беше концертът на Любе? Много ги харесвам, свързвам ги с един тежък период за мен. Досега на техен концерт не съм била. Кой е вокалист? Нали техният преди години почина в катастрофа? Thinking
Днес ще ходим до частната здравна компания, за да се запишем към застраховката на съпруга ми. И в раци връзка правих от мързеливките на Сбъдваща, за да ни е готова закуската. Много успешна закуска са.
Хубав ден!

# 564
  • Варна
Вчера накупих още коледни украси и с дъщерята доукрасявахме. Голям кеф й беше. Домът ни прилича на панирджийска сергия вече, но установявам, че и мен ме радва шаренията.

Алечка, успех!

# 565
Добро утро и успешна нова седмица от мен Grinning
Алечка, стис от мен Grinning

Да мине тази седмица и ще имам време за наместване на багажи Crazy

# 566
  • София

Аз пък с корема си карах колело до последно, но това не го броя към екстремностите.
И аз не го броя и исках да го практикувам, въпреки, че имам едно ужасно падане точно по очи hahaha Обаче като прокървих в началото доки ме отсвири - само плуване, разходки и йога, ако щеш.

Стискам палци на Алечка и завиждам благородно на Сбъдваща за хубавите активности в училище. Според мен това много липсва в нашето - нямат никакви активности, в които децата да се изявяват, ей така - за кеф. Ако детето ти проявява интерес, си вързан да го организираш и водиш на пеене, свирене, спорт - в училище няма нищо. Дори отбори нямат, щото нямало къде да тренират - има един салон и той все зает. А децата имат нужда от изява, виждам го! Не става дума за някакви професионални постижения, нали, а ей така - за разнообразие, за обща култура, за здраве. Намирам това за голям минус.

# 567
Сбъдваща, чудесно е, че има кой да се занимава с децата.

В училището на дъщерята, също няма абсолютно нищо. Трета година вече и едно тържество не са направили.
Толкова пък да ги мързи тези учители, няма накъде повече.
И програми от министерството има и не знам какво още...ама каква полза, то и желание трябва да има от страна на ръководство и учители.

# 568
Разбира се, бях си взела фотоапарата, но забравих батерията - бях я оставила да се зарежда. Имах и камера и снимах с нея, но качеството е ужасно. Много ме е яд.

Sunglasses Аз днес го направих този номер. Преди малко ми звънна сина ми, че съм забравила батерията... Та ще трябва да правим някакви сложни логистични гимнастики да ми я даде, защото на събитие довечера съм поела ангажимент да съм папарак, а без батерия нещо няма да се получат нещата  Laughing

Чудихме се вчера дали да отменим събитието заради националния траур, но има хора, дошли специално от чужбина по-рано, за да присъстват, резервации, организации.... Накрая решихме да го проведем, но по-кротко, и да сложим кутия да съберем някой и друг лев, които после да преведем по сметката на хората в Хитрино. В крайна сметка съпричастността има много лица, по-добре да се помогне с нещо реално, отколкото да се пази тишина един ден...

# 569
И аз влизам, за да искам палци! И здрави нерви!

Общи условия

Активация на акаунт