Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 305
  • 777
  •   1
Отговори
# 495
Може би щях да прежаля 40-те долара които изгубих, но получих може би най-ужасното и гнусно отношение в живота ми!
 Моля ви, докладвайте това гнусно същество във фейсбук, за да не продължава да се гаври с хората, ще ви отнеме 2 минути!

Подлъгах се по това че има много голяма фейсбук група, но явно това доказва само че е мошенник на едро, а не че има някакви способности... (нейната група е уж безплатна, но всъщност ти казва 2 изречения колкото да те подлъже и после иска пари) Долкадвайте я за да не мами други хора!

Това е вейсбук профила и https://www.facebook.com/mespoon

Докладвах я, но получих автоматичен отговор че не нарушавала фейсбук стандартите.Явно толкова им пука на фейсбук за сигурността на хората, но се надявам ако повече хора я докладват да я баннат...

Мисля че най-добрият начин да я докладвате е да и изпратите лично съобщение, преструвайки се че искате да ви гледа безплатно, дори да не знаете английски просто напишете "Hello, i'm interested in a reading" или "Hi, could you do a reading for me".
Тя веднаха ще ви поиска пари, след което докладвайте съобщението което тя ви изпрати като измама. Може да трябва да прикрепите скрийншот към доклада, а в доклада напишете "this person tried to scam me for money". Ако не знаете как се докладва лично същобщение проверете в гугъл, елементарно е и отнема 2 минути точно.

Ако докладвате само профила, най-вероятно нищо няма да стане, защото тя мами на лично съобщение само.

Не знам как се подлъгах по тая тъпа измама... Каза ми 2-3 общи неща, в които всеки може да се припознае, и аз балъка и платих.... Половината от това което ми каза срещу 40 долара бяха абсолютни безсмислици, другата половина ми обясни как с момичето, която ми е бивша и която не само че е с друг ами взе за себе си всичкото обзавеждане и техника купено 90% с мои пари, та "ясновидката" (която не знаеше това) ми обясни как имаме розово бъдеще с нея, това е правилната жена за мен и т.н глупости.... Когато и казах че нищо от казаното не е вярно ми отговори "всеки прави грешки", на което аз отговорих "ок, но щом си направила грешка е редно да ми върнеш парите, не съм платил за грешки" при което най-нагло заяви с главни букви "ЯСНОВИДСТВОТО Е ТРУДНО ОТНЕМА ВРЕМЕ И ЕНЕРГИЯ НЯМА, ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ НЕ МОГА ДА ТИ ВЪРНА ПАРИТЕ".... Е, не очаквах чудеса от някакъв ясновидец, но не съм очаквал и толкова брутално гнусно отношение Sad .... Отделете 2 минути да я докладвате, моля ви...

# 496
Здравейте, не съм писал много време тук, просто бях решил,че няма да се занимавам повече. Но се случи нещо и така.... Някой да е чувал за Диана, гледа на таро? приема в Манастирски ливади?

# 497
Здравейте момичета! 
Бихте ли ми казали,  тези които са я посещавали, Десислава от Казанлък дали приема хора събота и неделя при нея?

# 498

Е, точно на Дияна, освен антиреклама, друго не може да и се прави. "Не Ви чувам гласа, не говорите много и не мога да Ви хвана вибрациите." Като кимах на всичките и глупости с каменно лице.

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 14:05 от Tatti

# 499
Някоя нова звезда от Варна и наоколо?
U varna sam hodila vednaj pri edna jena ,zabravih imeto ii no po4va sas S*  i e na ulica dobrovnik 44 .ostavih kolkoto iskam,na zemqta,kazva za zdrave,i kakvoto q pita6 tam

Някой да е ходил при тази жена или има повече информация ? Това е между Левски и Цветния и ако някой знае нещо,моля да сподели Simple Smile

# 500
Здравейте,аз точно от Варна имам човек до когото се допитвам.По точно от Провадия.От години се чуваме (гледа ми по телефона и скайп предимно) като цяло добре ми хваща нещата.Може би в близкото бъдеще е добър.Аз и не си гледам много на пред във времето.Преди време пак бях писала за него-казва се Николай.Младо момче, студент е и не винаги си вдига телефона, но като съм на зор го търся по няколко пъти  Mr. Green
0894 665518 nicky_georgiev101@yahoo.com
взема ми по 15лв
не знам дали прави лични срещи, на мен Варна ми е далеко.

# 501
Някой да е чувал за възрастна жена,която предсказвала, живееща във Варна в района до КАТ ? Казват, че говорила с конкретни имена и била много точна в това което казвала, но нямам повече информация. Ако някой знае адрес и телефон, моля да сподели  Simple Smile

# 502
Дават за ходжа Адем по Нова сега в Ничия земя Laughing

# 503
Дават за ходжа Адем по Нова сега в Ничия земя Laughing
Да,има ли някой отзиви?

# 504
  • Пловдив
Здравейте,
Как става записването при Адем? Някой може ли да ми даде негов телефон на лични?
За него съм чувала само положителни отзиви и отдавна се каня да го посетя.

# 505
  • В.Търново
Здравейте,
Как става записването при Адем? Някой може ли да ми даде негов телефон на лични?
За него съм чувала само положителни отзиви и отдавна се каня да го посетя.

Има една стара тема, че той бил енергиен вампир.

# 506
Освен това с парите който взима, си е направил заведение мисля че същият Нови извор или някъде близо до него или край него.

http://www.chudesa.net/%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%B0-%D0%B0%D0% … 0%BF%D0%B8%D1%80/

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=625001
http://story.rozali.com/spodeleno/p5767.html

# 507
Относно Цеца от надежда.
Бях при нея в началото на месеца. Познава някои неща, но по-скоро в настоящето и като че ли в миналото, отколкото в бъдещето.
В началото, когато започна да изрежда букви, които нямат общо с мои близки, ме осени едно подозрение и почти бях готова да си тръгна, но след това започна да нацелва много неща, макар че надали е било трудно, тъй като не съм в особено щастлив момент от живота си и ми личи от километри.
За настоящето позна на 100% - позна какво правят в момента родителите ми, позна, че ще имам събиране с компания, на което ще си изкарам хубаво; позна, че съм в доста кофти емоционална дупка, но то ми личи, а и ние жените рядко ходим, когато сме щастливи и обикновено винаги се касае за работа, мъж и здраве; позна с голяма точност какви бяха отношенията ни с вече бившия ми приятел, каза ми какво мисли той - нещо, което той ми изрече дума по дума на следващия ден; на кафето излезе буквата му и зодията му и разни други неща.
За бъдещето... ще запазя някои неща за себе си, за да видя дали по един или друг начин ще се случат, но не позна, че с човекът, когото обичам няма да се разделим.
На моята приятелка, която беше с мен, също позна много неща, едно вече се сбъдна, другите ще видим занапред.
Като цяло мисля, че има дарба, добра жена е, макар че има пропуски. Обмислях отново да отида при нея, но се отказах. Иска ми се да оставя нещата на времето и ако се случат - случат.

# 508
Здравейте,изчетох почти всичко в темата...доста от вас са ходили някъде трябава ми някой който наистина може да познава по възможност онлайн или за София.(имена и връзка с тях).
А тези от вас които са пробвали връзка онлайн нека споделят мнение.
За сега съм се насочила единсвено при лична консултация при Ангелина от Люлин и то защото съм ходила при нея преди много време...години.Попринцип не съм ходила никъде другъде и просто не знам къде,а наистина не вярвах че ще тръгна по ясновидки или че ще се обаждам по телефони но когато човек е отчаян търси всякаква надежда.Единственото което ми трябва е гледане по конкретен въпрос.Благодаря предварително.

# 509
Момичета вчера гледах Ничия земя и даваха за Адем ходжа, стана ми интересно някой има ли опит, чеах в предишни теми една жена го нарича енергиен вампир ??????????

Общи условия

Активация на акаунт