Моля ви, докладвайте това гнусно същество във фейсбук, за да не продължава да се гаври с хората, ще ви отнеме 2 минути!
Подлъгах се по това че има много голяма фейсбук група, но явно това доказва само че е мошенник на едро, а не че има някакви способности... (нейната група е уж безплатна, но всъщност ти казва 2 изречения колкото да те подлъже и после иска пари) Долкадвайте я за да не мами други хора!
Това е вейсбук профила и https://www.facebook.com/mespoon
Докладвах я, но получих автоматичен отговор че не нарушавала фейсбук стандартите.Явно толкова им пука на фейсбук за сигурността на хората, но се надявам ако повече хора я докладват да я баннат...
Мисля че най-добрият начин да я докладвате е да и изпратите лично съобщение, преструвайки се че искате да ви гледа безплатно, дори да не знаете английски просто напишете "Hello, i'm interested in a reading" или "Hi, could you do a reading for me".
Тя веднаха ще ви поиска пари, след което докладвайте съобщението което тя ви изпрати като измама. Може да трябва да прикрепите скрийншот към доклада, а в доклада напишете "this person tried to scam me for money". Ако не знаете как се докладва лично същобщение проверете в гугъл, елементарно е и отнема 2 минути точно.
Ако докладвате само профила, най-вероятно нищо няма да стане, защото тя мами на лично съобщение само.
Не знам как се подлъгах по тая тъпа измама... Каза ми 2-3 общи неща, в които всеки може да се припознае, и аз балъка и платих.... Половината от това което ми каза срещу 40 долара бяха абсолютни безсмислици, другата половина ми обясни как с момичето, която ми е бивша и която не само че е с друг ами взе за себе си всичкото обзавеждане и техника купено 90% с мои пари, та "ясновидката" (която не знаеше това) ми обясни как имаме розово бъдеще с нея, това е правилната жена за мен и т.н глупости.... Когато и казах че нищо от казаното не е вярно ми отговори "всеки прави грешки", на което аз отговорих "ок, но щом си направила грешка е редно да ми върнеш парите, не съм платил за грешки" при което най-нагло заяви с главни букви "ЯСНОВИДСТВОТО Е ТРУДНО ОТНЕМА ВРЕМЕ И ЕНЕРГИЯ НЯМА, ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ НЕ МОГА ДА ТИ ВЪРНА ПАРИТЕ".... Е, не очаквах чудеса от някакъв ясновидец, но не съм очаквал и толкова брутално гнусно отношение
.... Отделете 2 минути да я докладвате, моля ви...