Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 276
  • 777
  •   1
Отговори
# 540

Аз също останах доволна от него , много истини научих от него.  Hug

Как се плаща, ако гледа по имейл? И какви данни иска? Може ли по-подробно да разкажете тези, които вече сте се консултирали с него.  Hug

май само по име....на мен ми знае всичко вече и не ме пита Simple Smile
15 лв-ще се разберете как
понякога когато искам нещо малко не му плащам, но по принцип си плащам защото е студент и да вземе някой лев момчето Simple Smile

Здравейте,
А по принцип първо плащате и след това ли ви гледа?
Интересно ми е защо не приема?
..Ами..защото е умен..личен прием носи риска да привлече внимание ..а и винаги ще има недоволни..няма Идеалния познавач

# 541
  • В.Търново
Здравейте
Някой да знае нещо за заключен късмет ,
Може ли някой да ти заключи късмета , и това вид магия ли е ?
Или по скоро се използва от ясновидците за печелене на пари.
Купуваш катинарче в комплект с ТРИ ключета.Взимаш катинарчето с едното ключе,отиваш на река,с лице към водата и казваш Да ми се отключи късмета/може и за цялото семейство,отключваш го и ключето ОСТАВА в катинара,хвърляш го.Прибираш се вкъщи,второто ключе се оставя в домът а третото винаги носиш в себе си.
 Peace
Не трябва ли първо някоя баячка да му бае на катинара?

# 542
Здравейте
Някой да знае нещо за заключен късмет ,
Може ли някой да ти заключи късмета , и това вид магия ли е ?
Или по скоро се използва от ясновидците за печелене на пари.
Купуваш катинарче в комплект с ТРИ ключета.Взимаш катинарчето с едното ключе,отиваш на река,с лице към водата и казваш Да ми се отключи късмета/може и за цялото семейство,отключваш го и ключето ОСТАВА в катинара,хвърляш го.Прибираш се вкъщи,второто ключе се оставя в домът а третото винаги носиш в себе си.
 Peace
Не трябва ли първо някоя баячка да му бае на катинара?
Доклото знам ,  на моя позната преди години са и били заключили късмета и този нейн "късмет" , е бил наречен  да отива при този който е поръчал магията/такава е била програмата / .
Съответно  се прави магията и това заключване като допълнение.
Когато е ходила преди време при една жена , е носила катинарс 3 ключа , пари и някакви други неща/не си спомням вече/
Жената е казвала нещо , питала е как се казва .След това се овива в нещо и се връзва. Хвърляло се на кръстопът ,   в гръб след него .Така чакаш някой да го види/случаен човек / и да го отвърже .Това било и самото отключване.
Дали сам може да го направиш , не мога да кажа !/Ако беше така, сами щяхме да си леем олово , восък и т.н, според мен се прави от вещо лице/

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 19:11 от mimi_8686

# 543
Нищо не му се прави на катинара от никого,аз дадох съвет как сами може да си помогнете  Hug

# 544
  • В.Търново
Така знам и за катинара.Не можеш сам да направиш "ритуала".Прави се от вещо лице, за да има ефект.

# 545
Може сами да си помогнете,няма да споря Peace
"Говори" му се на катинара от вещо лице,за друг вид магия,най-често да се "заключат" устите на определени хора.

# 546
  • софия-napoli
Може сами да си помогнете,няма да споря Peace
"Говори" му се на катинара от вещо лице,за друг вид магия,най-често да се "заключат" устите на определени хора.
Абсолютно вярно.За ваша защита само вие може най качествено  да си я направите.Безотговорно е да позволявате на чужд непознат да ви прави нещо.Най малкото е рисковано.

# 547
И преди съм обяснявал какви поражения може да ви нанесе некоректен''феномен''..винаги остава енергийна''пътечка'' след като сте ходили при окултист..и ако е недобросъвестен през нея могат да се правят манипулации на клиента

# 548

Аз също останах доволна от него , много истини научих от него.  Hug

Как се плаща, ако гледа по имейл? И какви данни иска? Може ли по-подробно да разкажете тези, които вече сте се консултирали с него.  Hug

май само по име....на мен ми знае всичко вече и не ме пита Simple Smile
15 лв-ще се разберете как
понякога когато искам нещо малко не му плащам, но по принцип си плащам защото е студент и да вземе някой лев момчето Simple Smile

Здравейте,
А по принцип първо плащате и след това ли ви гледа?
Интересно ми е защо не приема?
..Ами..защото е умен..личен прием носи риска да привлече внимание ..а и винаги ще има недоволни..няма Идеалния познавач
Даа..., съвършено  сте прави!
Не знам на другите как и с какво им е харесал!!!
Пишеш му, че искаш да ти гледа, отговаря ти, че ще го направи като преди това трябва да си платиш!!!
Е, да, 15 лв не са кой знае колко и изпращаш му пари!
После не си вдига телефона, дори го изключва, когато му звъниш!
Така, че не чакайте! Това е поредния"феномен"! Laughing

# 549
Момчето учи,просто ако е цял ден на телефона няма как да завърши Simple Smile разберете се кога да се чуете и си решете проблема.Ако не си получи предварително парите съмнявам се някой да прати.

# 550
Момчето учи,просто ако е цял ден на телефона няма как да завърши Simple Smile разберете се кога да се чуете и си решете проблема.Ако не си получи предварително парите съмнявам се някой да прати.
Извинявайте, но какво имате предвид: "Ако не си получи предварително парите съмнявам се някой да прати."?
Не става много ясно какво искате да кажете!
Т.е. не трябва предварително да му се изпращат пари ли? Или обратно?
Защото е редно първо да си изработиш парите, и тогава да ти платят!
А не да платиш, и да чакаш цяла седмица!
Повече от ОЧЕВАДНО е, че става дума за ПОРЕДНИЯ "ФЕНОМЕН"!!!

# 551
  • софия-napoli
Хахахах хората го оплюха че е измамник,а някои продължават да му пробутват телефона.....лелее.Наглоста и безочието нямат граници....

# 552
Хахахах хората го оплюха че е измамник,а някои продължават да му пробутват телефона.....лелее.Наглоста и безочието нямат граници....

На мен ми гледа и съм доволна. Не съм го пробутвала, защото не ми е нито приятел, нито роднина. Не считам че е измамник, но в крайна сметка всеки си има право на мнение. АЗ съм доволна и ходя редовно при Валентин, който също е широко оплювюн тук, но явно имаме различни критерии.

# 553
Извинявайте, но какво имате предвид: "Ако не си получи предварително парите съмнявам се някой да прати."?
Не става много ясно какво искате да кажете!
Т.е. не трябва предварително да му се изпращат пари ли? Или обратно?
Защото е редно първо да си изработиш парите, и тогава да ти платят!
А не да платиш, и да чакаш цяла седмица!
Повече от ОЧЕВАДНО е, че става дума за ПОРЕДНИЯ "ФЕНОМЕН"!!!
Само да уточня, че говорим за момчето Николай Георгиев- студент по медицина от Провадия!
Координати nicky_georgiev101@yahoo.com и телефон 0894665518.
!!!
В никакъв случай не желая да се тълкува, че пробутвам данните на поредната измама!
Напротив!!!

# 554
Ами аз не искам да ставам адвокат,но понеже аз го споделих и затова коментирам.Преди да го намеря съм си гледала по скайп при Карла и също съм пращала предварително парите после наместваме някаква уговорка и се е случвало и да я променим.Сигурна съм, че всичко ще е наред, но понеже вече много пъти съм си гледала при него и отлагането явно не ми е правило впечатление.Николай няма регистрация тук,но ако ми кажете на лично телефон и име ще му предам.Аз не съм го виждала лично, но от 2/3 години контактувам с него и не ми се иска да подвеждам никой тук.

Общи условия

Активация на акаунт