Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 193
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
Някой посещавал ли е Айше, в село Безмер, Добричко? Познава ли??
Беше се писало в една група в Добрич ,че взима много пари ,искала агнета и накрая с това си оставали хората.И аз се бях навила да ходя прри нея ,ама като чух ,че взимала доста пари и се отказах.

Странно, защото моя приятелка е ходила при нея няколко пъти, както и нейни приятели и роднини, и е вземала, колкото й оставиш. Аз до колкото разбрах имало още една Айше в с.Сливенци, пак Добричко, така, че може и оттам да има объркване. newsm78
а виж,значи може да са две .На тая й викали Ани,ама не се сещам селото.Може и това Сливенци да е .

# 601
Някой посещавал ли е Айше, в село Безмер, Добричко? Познава ли??
Беше се писало в една група в Добрич ,че взима много пари ,искала агнета и накрая с това си оставали хората.И аз се бях навила да ходя прри нея ,ама като чух ,че взимала доста пари и се отказах.

Странно, защото моя приятелка е ходила при нея няколко пъти, както и нейни приятели и роднини, и е вземала, колкото й оставиш. Аз до колкото разбрах имало още една Айше в с.Сливенци, пак Добричко, така, че може и оттам да има объркване. newsm78
а виж,значи може да са две .На тая й викали Ани,ама не се сещам селото.Може и това Сливенци да е .
                                           Точно на тази Айше от Сливенци й викат Ани, защото българското й име било Анета. А аз питам за другата Айше от с. Безмер, Добричко. Гледа май на Таро.

# 602
Някакви впечатления за жената от Безмер и нейни координати ?

# 603
Моите впечатления са, че познава всичко за минало и настояще, за бъдеще не мога да кажа. Координати нямам. Отиваш в селото и питаш за нея. Там всички я знаят. Ако ходиш сподели как е минало! bouquet

# 604
Хора,вие как се свързвате с Николай? От 10.04.2017 се опитвам да се свържа с него, но ....Звънях ли, звънях.Един-единствен път на 21.04 ми вдигна и се уговорихме за контактуваме по имейл.Аз му казах,че вече съм му изпратила писмо, но не ми е отговорил и затова му звъня.Уж обеща,че ще отговори, защото му е удобно само късно вечер,но така и не го направи. За всеки случай му пратих и лично съобщение тук, но пак нищо. Явно да се свържеш с него е мисията невъзможна!

# 605
      Пропуснах да попитам, жената от Безмер само гледа или ако има нещо негативно направено го разваля?
      А някой да знае човек в/около Варна който да е добър в развалянето на негативни влияния ? Визирам такъв, който няма обявена такса а е от хората които могат и имат дарба.При ходжа или циганска врачка, които да развалят не искам повече да стъпвам !

# 606
  • Пловдив
Адем, Ръжево конаре.
Въпреки това, което четох тук за него (че бил енергиен вампир и т.н. глупости) отидох при него. Единственият път когато го бях виждала преди това, беше предаването на Карбовски по тв.
Влизам аз, той ме поглежда и казва "за първи път идваш. Трима, у вас сте трима....". Така е. У нас сме трима. И всяка казана дума след тези беше все едно ме прочита. А, аз онемяла от изненада, от факта, че някой, който ме вижда за първи път ми казва какъв ми е проблема. Без увъртане. С няколко думи -ясно, кратко и точно.
Попитах го колко трабва да Ви оставя, а той - колко прецениш, колкото можеш....
За вас лъжа, за мен истина. И не е реклама. Лично преживяване.
Не знам дали ще помогне. Времето ще покаже.

# 607
Това, да ти кажат какво ти е семейството, къде живееш и от този род ми се е случвало няколко пъти когато съм ходил. Включително да каже и първата буква на името на жената която е била до мен тогава. Въпросът е от там насетне какво става ? До момента един мъж само успя да ми помогне и то частично, защото нямах възможност да отида пак и вече не гледа  ( а и нямам идея къде из географията е). Въпросът е да види какво е направено и да го развали. Но уговорката е да не е ходжа или от ромски етнос! При мен търсенето продължава.
   Сега говорих с една позната - спомена за някакъв мъж в Каменар (Варненско) който много помагал, но не каза име. Някой да е чувал нещо за такъв човек ?

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 09:26 от Lan_7

# 608
  • София
Адем има моменти когато наистина е много силен и познава. При него няма излишни приказки.
 Говори малко, но точно!

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 12:14 от Amiamo

# 609
Адем, Ръжево конаре.
Въпреки това, което четох тук за него (че бил енергиен вампир и т.н. глупости) отидох при него. Единственият път когато го бях виждала преди това, беше предаването на Карбовски по тв.
Влизам аз, той ме поглежда и казва "за първи път идваш. Трима, у вас сте трима....". Така е. У нас сме трима. И всяка казана дума след тези беше все едно ме прочита. А, аз онемяла от изненада, от факта, че някой, който ме вижда за първи път ми казва какъв ми е проблема. Без увъртане. С няколко думи -ясно, кратко и точно.
Попитах го колко трабва да Ви оставя, а той - колко прецениш, колкото можеш....
За вас лъжа, за мен истина. И не е реклама. Лично преживяване.
Не знам дали ще помогне. Времето ще покаже.

[/quote

Хайде сега давай адрес и координати.  Laughing Гледа ли за бъдещето или само разваля магии?  bouquet

# 610
Къде се намира точно Адем ,Ръжево конаре ?Варненско ли  е това ?

# 611
Не е Варненско.Този е същия човек коментиран преди това в темата. А има и тема посветена на него.

# 612
Здравейте ,спешно е !
Има ли някой ,който може да ми отговори на един въпрос по тел. ? Не импулсен!

# 613
Хора,вие как се свързвате с Николай? От 10.04.2017 се опитвам да се свържа с него, но ....Звънях ли, звънях.Един-единствен път на 21.04 ми вдигна и се уговорихме за контактуваме по имейл.Аз му казах,че вече съм му изпратила писмо, но не ми е отговорил и затова му звъня.Уж обеща,че ще отговори, защото му е удобно само късно вечер,но така и не го направи. За всеки случай му пратих и лично съобщение тук, но пак нищо. Явно да се свържеш с него е мисията невъзможна!
Николай и аз го чакам повече от месец. Бяхме се разбрали за ден и час, в който да се чуем по телефона, но уви - беше си изключил телефона и ни вест, ни кост....Продължих следващите дни да го търся, като ми върна sms, че на следващият ден ще ми се обади. Естествено не го направи! След двете тенекии, които ми върза спрях да го търся. Разбирам, че най-вероятно е доста търсен, но като не може да си организира времето, то поне да не обещава на хората. Останах изключително разочарована от него!

# 614
Николай и аз го чакам повече от месец. Бяхме се разбрали за ден и час, в който да се чуем по телефона, но уви - беше си изключил телефона и ни вест, ни кост....Продължих следващите дни да го търся, като ми върна sms, че на следващият ден ще ми се обади. Естествено не го направи! След двете тенекии, които ми върза спрях да го търся. Разбирам, че най-вероятно е доста търсен, но като не може да си организира времето, то поне да не обещава на хората. Останах изключително разочарована от него!

Аз също останах крайно разочарована! Досега такова писане на мейли, звънене по телефони и гонене не ми се е случвало. МНОГО НЕКОРЕКТНО!

Общи условия

Активация на акаунт