Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 722
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте ,
Значи трябва ми спешно човек , който да каже има ли негативна енергия /магия / или не един мой познат.
Това е вече 32 тема , прочетох някой имена
пуснах теми но от толкова коментари така и не видях реално някой който може да познае и то не на сляпо .
Спешно е , някой да каже поне едно име на което може да се вярва ,  само на един въпрос.
Има ли този мой роднина магия .Може и на лично .

Да не те разочаровам, но такъв, който да каже на 100% дали има някой или няма магия - НЯМА!
Така, че хващаш някой за ушите, по възможност некоментиран във форуми и от реклами и обяви, и отиваш при него.

# 76
Здравейте ,
Значи трябва ми спешно човек , който да каже има ли негативна енергия /магия / или не един мой познат.
Това е вече 32 тема , прочетох някой имена
пуснах теми но от толкова коментари така и не видях реално някой който може да познае и то не на сляпо .
Спешно е , някой да каже поне едно име на което може да се вярва ,  само на един въпрос.
Има ли този мой роднина магия .Може и на лично .

Да не те разочаровам, но такъв, който да каже на 100% дали има някой или няма магия - НЯМА!
Така, че хващаш някой за ушите, по възможност некоментиран във форуми и от реклами и обяви, и отиваш при него.
Цвете от кристал , така и ще направя  Twisted Evil Twisted Evil
та после да има материали и за 33 тема  hahaha Laughing

# 77
Здравейте, и аз да се разпиша в темата, понеже търсейки, попаднах на нея. Та, от известно време в рамките на почти година ми се случват кофти неща ежедневно, които така и не мога да си обясня, няма да изпадам в детайли. Не знам как да си го обясня, чудех се дали не си го внушавам. Може да ви разсмея, но имам усещането, че друг човек или енергия стои зад всичко това, започнах да мисля, че някой ми желае нещастието и затова ми се случва всичко това. Просто нямам обяснение. Вече се чувствам тотално срината и всичката ми надежда, че нещо от тази бъркотия ще се оправи, се изпари.
Искам да посетя ясновидка, за да си отговоря на някои въпроси. Затова и пиша, за да ми предложите, става дума за Пловдив.
Нямам много време да чета назад.
Моля, някой, който е ходили е доволен да сподели, ще бъда много благодарна.

# 78
# 79
Честно казано от Мариела НЕ  съм доволна. Преди 3, 4 г. ходих и нищо не се случи от всички неща който ми каза тогава. Таксата и беше 30лв.Не знам дали още работи на същото място. Разбрах от една колежка че смятала да се мести в София. Така  че провери ако решиш да ходиш при нея.

# 80
Доста се колебах, дали да се включа и да дам мнение. Предпочитам да чета.
Както знаете всеки може да усети своя човек от който има нужда. Но трябва да се опита. Моето мнение е следното:
Мариела е познавам от преди 10год. Не съм редовна, но когато изпадна в  колебание съм при нея.Преди години тя  ми каза , че майка ми е болна от рак, а тогава нито аз нито майка ми знаеше. И за съжаление  след време почина. Последното ми ходене беше преди две седмици, а преди това повече от три години.
В момента имам здравословни проблеми и още с влизането в кабинета и веднага ми каза симптомите и мерките които трябва да предприема. През годините не всичко ставаше на 100%, но няма и такъв човек който да ви гарантира за същото. При  последното ми  посещение  имам чувството, че толкова точна не е била никога. Бях доволна. Така, че е въпрос на личен избор.

# 81
  • София
Мариела от Пловдив ли коментирате?

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 09:55 от Amiamo

# 82
# 83

Как гледа Мариела
кафе , таро или просто свободно говори .
За здравословни проблеми наистина ли познава , праща те при доктор или ти казва да направиш нещо , което на нея и се дава.

# 84
Въпрос!

Някой да е ходил при ходжа Сабри, но в с. Рани лист (Кърджали)?
Правел разни муски, помагал, не взимал пари?

# 85
Здравейте.Цялата ми представа за щастливо младо семейство се разби за седмица.Дългогодишната ми истинска любов,майката на прекрасното ни детенце изведнъж ми каза че трябва да се разделим.От месеци забелязах че се държи студено с мен,не виждах любовта в очите и,а е човек който ме обожаваше.Нямаше и часове в които да не си изразяваме любовта един към друг,винаги сме имали усещането че сме родени един за друг.Всеки който ни видеше казваше че ние сме си сродни души,обичам е с цялото си сърчице,нея и малката ни рожбичка.Опитвал съм се да говорим къде е проблема,за да го решим заедно,защото усещах че пламъчето започва да изгасва,усещах че се променя,интимноста започна да изчезва,друг човек.Търся причини в мен,но просто няма повод,винаги съм се държал прекрасно с нея,не съм пияница,не съм побойник,не съм разсипник.Незнам каква е причината човек който те обожава така да се промени.Аз съм един напълно отчаян млад мъж в разцвета на силите си който със всеки изминал ден се съсипва все повече от любовта и липсата към двете му най мили същества.Страдам и плача за тях,не справедливо,трудно е за възприемане че е възможно човек да се промени до такава степен,без чужда намеса,а има хора около нас които не са ни желаели доброто.Моля ви насочете ме към някой който би могъл да ми помогне да си върна любовта и блясъка в очите,човека който познавах Благодаря ви предварително

# 86
Здравейте.Цялата ми представа за щастливо младо семейство се разби за седмица.Дългогодишната ми истинска любов,майката на прекрасното ни детенце изведнъж ми каза че трябва да се разделим.От месеци забелязах че се държи студено с мен,не виждах любовта в очите и,а е човек който ме обожаваше.Нямаше и часове в които да не си изразяваме любовта един към друг,винаги сме имали усещането че сме родени един за друг.Всеки който ни видеше казваше че ние сме си сродни души,обичам е с цялото си сърчице,нея и малката ни рожбичка.Опитвал съм се да говорим къде е проблема,за да го решим заедно,защото усещах че пламъчето започва да изгасва,усещах че се променя,интимноста започна да изчезва,друг човек.Търся причини в мен,но просто няма повод,винаги съм се държал прекрасно с нея,не съм пияница,не съм побойник,не съм разсипник.Незнам каква е причината човек който те обожава така да се промени.Аз съм един напълно отчаян млад мъж в разцвета на силите си който със всеки изминал ден се съсипва все повече от любовта и липсата към двете му най мили същества.Страдам и плача за тях,не справедливо,трудно е за възприемане че е възможно човек да се промени до такава степен,без чужда намеса,а има хора около нас които не са ни желаели доброто.Моля ви насочете ме към някой който би могъл да ми помогне да си върна любовта и блясъка в очите,човека който познавах Благодаря ви предварително
Наистина изглежда има чужда намеса - намерила е някой друг мъж, срещнала го е случайно просто за един секс и после се е потеглила към него и е видяла, че е по-щастлива с него...Така си го мисля! Но те моля да не се лъжеш да търсиш врачки, разваляне на магии и прочее! Минала съм по този път, обиколила съм цялата България, обаждала съм се на разни импулсни телефони, а що ли пари съм пръснала! Кой какви пари ми е искал за разваляне на магия, за връщане на любимия човек, все съм им давала. Всичко е лъжа! Хората се възползват от те такива отчаяни хора като теб и живеят за тяхната сметка....

# 87
Наистина изглежда има чужда намеса - намерила е някой друг мъж, срещнала го е случайно просто за един секс и после се е потеглила към него и е видяла, че е по-щастлива с него...Така си го мисля! Но те моля да не се лъжеш да търсиш врачки, разваляне на магии и прочее! Минала съм по този път, обиколила съм цялата България, обаждала съм се на разни импулсни телефони, а що ли пари съм пръснала! Кой какви пари ми е искал за разваляне на магия, за връщане на любимия човек, все съм им давала. Всичко е лъжа! Хората се възползват от те такива отчаяни хора като теб и живеят за тяхната сметка....
Абсолютно съм съгласна PeaceАко тръгнеш по гледачки ще стане още по зле,идея си нямаш въртелешката каква е ConfusedОпитай се да се успокоиш и остави нещата да се случват така както е писано Hug...Доста време ми отне за да го разбера...

# 88
И аз съм съгласна, че ходенето на 10000 места не е решение. Но не мога да се съглася, че няма човек, който да не може да помогне.
Както има хора, "помагащи" да се случват подобни неща, така има и от другите. Wink
Импулсни телефони, имейлчета и ясновидци от реклами ..... ПРОСТО ГИ ЗАБРАВЕТЕ.
Търсете някой, в някое селце, пред вратата на който има сума хора и не сте прочели за него нищо в нета, защото той не се нуждае от реклама.

# 89
И аз съм съгласна, че ходенето на 10000 места не е решение. Но не мога да се съглася, че няма човек, който да не може да помогне.
Както има хора, "помагащи" да се случват подобни неща, така има и от другите. Wink
Импулсни телефони, имейлчета и ясновидци от реклами ..... ПРОСТО ГИ ЗАБРАВЕТЕ.
Търсете някой, в някое селце, пред вратата на който има сума хора и не сте прочели за него нищо в нета, защото той не се нуждае от реклама.
Ох, ходила съм и при такива и те също вече знаят, че ги търсим! Едната от такива ми казва - „Ами, аз не съм от тези дето се рекламират, че помагат и прочее...намери името ми в нета, няма го...!“ И аз й се доверих, гола вода е! Истината е такава, че хората масово са безработни и като легнат вечерта и си мислят, с какво ще изкарат сутринта прехраната си...Те това дето ние всички тук търсим, за тях е чиста печалба! Аз съм ходила по селата из цялата България...при стари лежащи на място баби...Всичко е лъжа! Всеки е ръгнал да изкара някой лев на гърба на мъката на хората! 

Общи условия

Активация на акаунт