Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 796
  • 777
  •   1
Отговори
# 180
Ясно, благодаря ти. bouquet От предсказанията й за бъдещето сбъдна ли се нещо? На мен ми позна някакви откъслечни неща, специфични, но имаше и много стрелба в тъмното. Със смесени чувства съм, но ми трябва някой, който да ме насочи за конкретен здравословен проблем.

Прочети тази статия, мисля, че ще ти бъде полезна - http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2004/04/20/157221_ignat_ignato … at_s_energiia_sa/.
Ако не ти излиза текстът, се регистрирай. Интервюто е с Игнат Игнатов:
Интервюто започва така:

Доста хора успяват да заблуждават и да се самокласифицират като лечители, казва Игнат Игнатов, създател на Научноизследователския център по медицинска биофизика.
Той е автор на пет монографии и на книгата "Медицинска биофизика - биофизични полета на човека" в съавторство с Антонов и Гълъбова.
През 2003 г. екипът им печели две световни награди за постижения в биофизиката - на университета в Берн и "Приз на Вернадски" на Федералния център по традиционна медицина към Руското министерство на здравеопазването. Консултант е на Националния център по обществено здраве.
Роден е през 1963 г. Завършил е физика в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Това е цитат от друго място:

В: Кажете имената на тези лечители, които са изследвани и наистина имат възможност да лекуват.
- Таня Методиева от Бургас, Татяна Христова от София, Верка Николова от Троян и още няколко други. Най-високите резултати според нашите изследвания са на Кристос Дросинакис от Германия.
Той е от гръцки произход и е лекувал Мария Калас, Кристине Онасис. Идвал е два пъти да се изследва в нашия център, който е признат като един от шестте водещи центрове в Европа. Изследвали сме лечители от Русия, Израел, Сърбия, Румъния, Швеция, Турция.

Аз оставям по 20 ако няма такса. Звъня и често по телефона и винаги ми отговаря. Еми е един от малкото наистина  духовни хора. За по далечно бъдеще. не винаги познава, но като цяло аз съм доволна и ходя често при нея.

Това означава ли, че за близкото бъдеще ти е познавала?

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 21:03 от serty

# 181
Serty, благодаря ти! bouquet

# 182
Ясно, благодаря ти. bouquet От предсказанията й за бъдещето сбъдна ли се нещо? На мен ми позна някакви откъслечни неща, специфични, но имаше и много стрелба в тъмното. Със смесени чувства съм, но ми трябва някой, който да ме насочи за конкретен здравословен проблем.

Прочети тази статия, мисля, че ще ти бъде полезна - http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2004/04/20/157221_ignat_ignato … at_s_energiia_sa/.
Ако не ти излиза текстът, се регистрирай. Интервюто е с Игнат Игнатов:
Интервюто започва така:

Доста хора успяват да заблуждават и да се самокласифицират като лечители, казва Игнат Игнатов, създател на Научноизследователския център по медицинска биофизика.
Той е автор на пет монографии и на книгата "Медицинска биофизика - биофизични полета на човека" в съавторство с Антонов и Гълъбова.
През 2003 г. екипът им печели две световни награди за постижения в биофизиката - на университета в Берн и "Приз на Вернадски" на Федералния център по традиционна медицина към Руското министерство на здравеопазването. Консултант е на Националния център по обществено здраве.
Роден е през 1963 г. Завършил е физика в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Това е цитат от друго място:

В: Кажете имената на тези лечители, които са изследвани и наистина имат възможност да лекуват.
- Таня Методиева от Бургас, Татяна Христова от София, Верка Николова от Троян и още няколко други. Най-високите резултати според нашите изследвания са на Кристос Дросинакис от Германия.
Той е от гръцки произход и е лекувал Мария Калас, Кристине Онасис. Идвал е два пъти да се изследва в нашия център, който е признат като един от шестте водещи центрове в Европа. Изследвали сме лечители от Русия, Израел, Сърбия, Румъния, Швеция, Турция.

Аз оставям по 20 ако няма такса. Звъня и често по телефона и винаги ми отговаря. Еми е един от малкото наистина  духовни хора. За по далечно бъдеще. не винаги познава, но като цяло аз съм доволна и ходя често при нея.

Това означава ли, че за близкото бъдеще ти е познавала?

Да, познавала ми е. Има и издънки, но в повечето случаи е била точна.

# 183
За нищо Simple Smile Дано да намериш човек, който да ти помогне.

Да, познавала ми е. Има и издънки, но в повечето случаи е била точна.
Мерси. Тези дни ще се обадя да си запазя час. После ще пиша Simple Smile

Айде още малко въпроси Grinning
Как горе-долу протича срещата с нея? Тя ли говори, или се задават въпроси? Или и двете?

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 11:05 от serty

# 184
Момичета, задължително споделете актуални впечатления от нея след посещенията! Peace Аз бях преди доста време, тя говореше без да задавам въпроси. Исках да уточним някои неща, но изглежда каквото вижда, казва, друго няма как.

# 185
Имам въпрос към Мамарамбо: Емилия (0889 46 16 35) - това ли е Емилия от Пиротска. В 29 тема (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=876451.msg32242135#msg32242135) си писала, че познава за минало и настояще. Може ли да даде обяснение за неща от настоящето или миналото, за които се чудим. Да ги обясни: защо става така, какво е отношението на някого и т.н.
Мерси Simple Smile

Моята свекърва беше ходила преди 5 години при нея и уж беше познала ,до някаква степен . Ходи Ноември- сменила начина ба гледане ,била нумероложка вече- е беше казала пълни глупости 😄

# 186
Имам въпрос към Мамарамбо: Емилия (0889 46 16 35) - това ли е Емилия от Пиротска. В 29 тема (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=876451.msg32242135#msg32242135) си писала, че познава за минало и настояще. Може ли да даде обяснение за неща от настоящето или миналото, за които се чудим. Да ги обясни: защо става така, какво е отношението на някого и т.н.
Мерси Simple Smile

Моята свекърва беше ходила преди 5 години при нея и уж беше познала ,до някаква степен . Ходи Ноември- сменила начина ба гледане ,била нумероложка вече- е беше казала пълни глупости 😄
Аз лично съм доволна от Емилия,близо две години я посещавам и се чувам с нея по телефона Peace.При мен също е бъркала няколко пъти когато става въпрос за по далечно бъдеще.За цялото ми три годишно обикаляне из цяла България по разни врачки,и в София разбира се/всичките/,тя беше единствената която ми каза как ще се развият отношенията с бившият ми мъж...позна!За съжаление не беше това което исках да чуя,но се оказа права.Може би съм я уцелила в точен момент,незнам точно.Има и доста недоволни естетствено,но както казват тук във форума-трябва да си намериш твоята врачка или гледачка...

# 187
Коя е Татяна Христова от София?

# 188
Мерси Simple Smile

Аз лично съм доволна от Емилия,близо две години я посещавам и се чувам с нея по телефона Peace.При мен също е бъркала няколко пъти когато става въпрос за по далечно бъдеще.За цялото ми три годишно обикаляне из цяла България по разни врачки,и в София разбира се/всичките/,тя беше единствената която ми каза как ще се развият отношенията с бившият ми мъж...позна!За съжаление не беше това което исках да чуя,но се оказа права.Може би съм я уцелила в точен момент,незнам точно.Има и доста недоволни естетствено,но както казват тук във форума-трябва да си намериш твоята врачка или гледачка...

С гледането на ключове преди години беше познала всичко, но сега Ноември като номеролог- за съжаление беше казала неверни неща, и казвам че са не верни,защото става дума за мен .

# 189
  • София
Емилия никога не е гледала на ключове. Невена гледа на ключове!

# 190
Мерси Simple Smile

Няма такова нещо - моята или твоята врачка! Човекът или познава, или не познава независимо, кой е от среща! Просто е улучила - то е познала, ту пък не е познала...Щом има недоволни, значи от 1 000 посетители все на някой е улучила...

# 191
Коя е Татяна Христова от София?

Не съм сигурна дали е тя, но назад в темите беше коментирана една Таня Христова, която беше описана като биоенерготерапевт и рейки лечител. Не знам защо в анкетата няма нейни координати.

Ето два примера:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686376.705
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732613.435

# 192
Може ли да ми дадете телефон,е-мейл,интернет страница или скайп на Маг Силвия от Шесто Чувство?

# 193
Понякога наистина се чудя как хората възхваляват ритуали направени от "притежаващи дарбата ясновидци и лечители",като не се знае какъв е резултата. До къде стига собственото психологическо самовнушение и къде е границата с реалността ? Как разбирате, че някой наистина ви е помогнал, а не ви е навредил ? Нещата с магическа пръчка не стават - изключая ако е имало някаква болка, виене на свят ... те са преминали след това, което ви е направил лечителя и повече не са се появявали.
Как разбирате, че някой наистина ви е помогнал, а не си самовнушавате, че е постигнал нещо ?

# 194
Спешно! Мнение за Атина! Не е за мене /нали аз вече не ходя/ Joy

Общи условия

Активация на акаунт