Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 789
  • 777
  •   1
Отговори
# 195

Цвете от кристал

Ами, аз имам хора, от които съм 100% доволна.
За това, нека не слагаме всички под общ знаменател. Simple Smile
Весели празници!
[/quote]

кои са те?

# 196
Спешно! Мнение за Атина! Не е за мене /нали аз вече не ходя/ Joy

Ааа, значи питаш за "една приятелка".  hahaha  Аз не знам нищо от личен опит, но тя доста присъства
в интернет. Не знам дали това е хубаво, или лошо. Ако някой разбере нещо, моля да сподели. Тук сме доста маймуни на клона. Laughing

# 197
Спешно! Мнение за Атина! Не е за мене /нали аз вече не ходя/ Joy

Ааа, значи питаш за "една приятелка".  hahaha  Аз не знам нищо от личен опит, но тя доста присъства
в интернет. Не знам дали това е хубаво, или лошо. Ако някой разбере нещо, моля да сподели. Тук сме доста маймуни на клона. Laughing

Един познат беше ходил при нея да си лекува алкохолизма. Каза, че е дал маса пари. За жалост, ефект 0, продължава да обикаля кръчмите и да не знае кога да спре с чашките.

# 198
  • София
За алкохолната зависимост няма лек и никой с нищо не може да помогне и да излекува. Алкохолика си остава такъв до края на дните си!

# 199
За алкохолната зависимост няма лек и никой с нищо не може да помогне и да излекува. Алкохолика си остава такъв до края на дните си!

Нямам преки наблюдени върху такива зависими, но доколкото разбрах, Атина се е рекламирала като човек, който премахва тази зависимост. Затова и му е взела няколко хиляди лева.

# 200
  • Sofia
Имаше една ясновидка която отговаряшф на един въпрос по имейл?

# 201
  • В.Търново
Има една природолечителка  в Търново - Стилияна.Таксата й последно преди около година за преглед беше 30лв, за сеанс също 30лв.За да има ефект от лечението й тя кара пациентите да направят поне 5 курса от по 30лв единия.Та, мисля си щом са такива природолечители с тази дарба дадена от Бог защо имат такива тарифи?!Отделно изписва и някакви лекарства, които са на доста висока цена и препоръчва все продуктите на Абофарма.Може би има договорка с тях.Исках да кажа, че това е чиста търговия.

# 202
Има една природолечителка  в Търново - Стилияна.Таксата й последно преди около година за преглед беше 30лв, за сеанс също 30лв.За да има ефект от лечението й тя кара пациентите да направят поне 5 курса от по 30лв единия.Та, мисля си щом са такива природолечители с тази дарба дадена от Бог защо имат такива тарифи?!Отделно изписва и някакви лекарства, които са на доста висока цена и препоръчва все продуктите на Абофарма.Може би има договорка с тях.Исках да кажа, че това е чиста търговия.
Алкохолизмът се лекува в психиатрията с антидепресанти като коаксил и други! Но зависимите излизат и пият пак. Алкохолизмът се лекува само, ако самият пациент иска и е твърдо решил да се отърве от проблема! Не мисля, че ясновидки със сеансите си могат да помогнат! Не знам за такъв случай!

# 203
  • В.Търново
Въобще не става въпрос за алкохолизъм.  Laughing  Никъде не съм го споменала.Става въпрос за болни хора.Хора с разни болести, хронични и не и други здравословни проблеми.

# 204
  • София
Моля за препоръка за леене на куршум за София, спешно ми е и предпочитам да е изпитан.
Искам да попитам и някой дали знае нещо за Джеси-гледаше на кафе от  кв. Левски , преди години съм ходила при нея, но не знам дали приема още
Благодаря предварително

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 22:48 от DesiKom

# 205
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравейте, какво ще кажете за баба Минка от  с. Осетеново? Братовчедка на мъжа ми я препоръча, но няма много отзиви за нея, а няма как да седна и да чета 32 теми назад! Интересеува ме някой който е ходил скоро при нея и е доволен и пазнава ли? До момента не съм ходила по врачки  и баячки...

# 206
Здравейте, какво ще кажете за баба Минка от  с. Осетеново? Братовчедка на мъжа ми я препоръча, но няма много отзиви за нея, а няма как да седна и да чета 32 теми назад! Интересеува ме някой който е ходил скоро при нея и е доволен и пазнава ли? До момента не съм ходила по врачки  и баячки...
Аз съм от тоя регион и баба ти Минка хич не познава,само рекламата и голяма на нея

# 207
  • София
Моля за препоръка за леене на куршум за София, спешно ми е и предпочитам да е изпитан.
Искам да попитам и някой дали знае нещо за Джеси-гледаше на кафе от  кв. Левски , преди години съм ходила при нея, но не знам дали приема още
Благодаря предварително

Джеси почина преди години.

# 208
Не е само за уплаха - против лоши очи, напикаване, .... ако имаш и нещо направено излиза на оловото.
Друг е въпросът този който ти го лее дали ще ти каже и дали иска да разчита куршума. А има и различни начини на леене. Ама сме коментирали това

# 209
Аз съм от тоя регион и баба ти Минка хич не познава,само рекламата и голяма на нея

Силно потвърждавам.

Общи условия

Активация на акаунт