От предсказанията й за бъдещето сбъдна ли се нещо? На мен ми позна някакви откъслечни неща, специфични, но имаше и много стрелба в тъмното. Със смесени чувства съм, но ми трябва някой, който да ме насочи за конкретен здравословен проблем. Прочети тази статия, мисля, че ще ти бъде полезна - http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2004/04/20/157221_ignat_ignato … at_s_energiia_sa/.
Ако не ти излиза текстът, се регистрирай. Интервюто е с Игнат Игнатов:
Интервюто започва така:
Доста хора успяват да заблуждават и да се самокласифицират като лечители, казва Игнат Игнатов, създател на Научноизследователския център по медицинска биофизика.
Той е автор на пет монографии и на книгата "Медицинска биофизика - биофизични полета на човека" в съавторство с Антонов и Гълъбова.
През 2003 г. екипът им печели две световни награди за постижения в биофизиката - на университета в Берн и "Приз на Вернадски" на Федералния център по традиционна медицина към Руското министерство на здравеопазването. Консултант е на Националния център по обществено здраве.
Роден е през 1963 г. Завършил е физика в Софийския университет "Св. Климент Охридски".
Това е цитат от друго място:
В: Кажете имената на тези лечители, които са изследвани и наистина имат възможност да лекуват.
- Таня Методиева от Бургас, Татяна Христова от София, Верка Николова от Троян и още няколко други. Най-високите резултати според нашите изследвания са на Кристос Дросинакис от Германия.
Той е от гръцки произход и е лекувал Мария Калас, Кристине Онасис. Идвал е два пъти да се изследва в нашия център, който е признат като един от шестте водещи центрове в Европа. Изследвали сме лечители от Русия, Израел, Сърбия, Румъния, Швеция, Турция.
Това означава ли, че за близкото бъдеще ти е познавала?
Дано да намериш човек, който да ти помогне.
Аз бях преди доста време, тя говореше без да задавам въпроси. Исках да уточним някои неща, но изглежда каквото вижда, казва, друго няма как.