Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 813
  • 777
  •   2
Отговори
# 210
Има една природолечителка  в Търново - Стилияна.Таксата й последно преди около година за преглед беше 30лв, за сеанс също 30лв.За да има ефект от лечението й тя кара пациентите да направят поне 5 курса от по 30лв единия.Та, мисля си щом са такива природолечители с тази дарба дадена от Бог защо имат такива тарифи?!Отделно изписва и някакви лекарства, които са на доста висока цена и препоръчва все продуктите на Абофарма.Може би има договорка с тях.Исках да кажа, че това е чиста търговия.

Стилияна Найденова от В. Търново. Ходих при нея преди 2 години поради здравословен проблем,  който все още няма решение от традиционната медицина. Жената е млада, любезна и добронамерена. Биоенерголечител се води. Нищо от това, което направи и ми каза, не беше вярно и не се случи. Прегледа ме с движения на ръцете, разбирай помахване  с ръце, т.е. с енергия, каза да ми бъде направено еди-какво си изследване още и, че след 3 месеца ще съм забравила за проблема. Е, не съм. Все още търся вариант за лечение, към момента с традиционна китайска медицина. Докато чаках в чакалнята видях хора, които идваха за пореден път, били доволни, казаха ми,че цели групи от Англия и Франция идвали при нея за продължителни сеанси. Всъщност отидох при нея, защото бях впечатлена от разказа на моя позната. А, да, сумата, която платих беше 25 лв.   

# 211
Има една природолечителка  в Търново - Стилияна.Таксата й последно преди около година за преглед беше 30лв, за сеанс също 30лв.За да има ефект от лечението й тя кара пациентите да направят поне 5 курса от по 30лв единия.Та, мисля си щом са такива природолечители с тази дарба дадена от Бог защо имат такива тарифи?!Отделно изписва и някакви лекарства, които са на доста висока цена и препоръчва все продуктите на Абофарма.Може би има договорка с тях.Исках да кажа, че това е чиста търговия.

Стилияна Найденова от В. Търново. Ходих при нея преди 2 години поради здравословен проблем,  който все още няма решение от традиционната медицина. Жената е млада, любезна и добронамерена. Биоенерголечител се води. Нищо от това, което направи и ми каза, не беше вярно и не се случи. Прегледа ме с движения на ръцете, разбирай помахване  с ръце, т.е. с енергия, каза да ми бъде направено еди-какво си изследване още и, че след 3 месеца ще съм забравила за проблема. Е, не съм. Все още търся вариант за лечение, към момента с традиционна китайска медицина. Докато чаках в чакалнята видях хора, които идваха за пореден път, били доволни, казаха ми,че цели групи от Англия и Франция идвали при нея за продължителни сеанси. Всъщност отидох при нея, защото бях впечатлена от разказа на моя позната. А, да, сумата, която платих беше 25 лв.  
Е, те такава лечителка е била Джуна в Русия! Много шум е имало около нея, много реклама, но  конкретните хора, които ходили при нея, ползвали „дарбата“ й - не са забелязали промяна в здравословното им състояние....

# 212
Не всеки може да помогне за всичко.
Има нещо, които не са по силите на човек. Но, ако не можеш да помогнеш - казваш директно и така. Не губиш своето време и времето на човека, който търси помощ и не му даваш напразни надежди.

# 213
  Здравейте, не съм писала от много време. Ходила съм при двама  , Валентин при него нямам за сега сбъдване на нещата който ми каза. Следващия човек е Лили  ,тя гледа на карти таро . Има доста попадения , някой неща станаха . При вас има ли сбъдване от прогнози ? 😊

# 214
Препоръчайте някой за определяне на диагноза, няма нужда да е лечител, само да се разбере какво му е на болния.

# 215
  • София
Препоръчайте някой за определяне на диагноза, няма нужда да е лечител, само да се разбере какво му е на болния.

Има лекари за тази цел!   Thinking

# 216

Не могат да открият огнището на възпаление дни наред, а човекът гасне. Не се чуди, а се моли да не ти дойде до главата!!!  Naughty

# 217

Стефанка Райкова

Стара Загора 042/656 868
Ямбол 046/62 55 34
Бургас 0886 966 578

# 218

Стефанка Райкова

Стара Загора 042/656 868
Ямбол 046/62 55 34
Бургас 0886 966 578

Благодаря ти! На тези 3 места ли приема? Не ми отговаря засега, ще продължавам да звъня. За Ямбол ми казва, че е грешен номер.

# 219
  • София

Не могат да открият огнището на възпаление дни наред, а човекът гасне. Не се чуди, а се моли да не ти дойде до главата!!!  Naughty

На никой да не идва до главата! Реагирах така, защото доста несериозно ми се вижда за сериозен здравен проблем да се търси човек от "тия" среди, за да постави диагноза.  #Crazy

# 220
Амиамо, ако близък ти умира в ръцете без диагноза, изведнъж сериозността ти ще надскочи ежедневните схващания. Естествено, че каквото и да се каже, трябва да се потвърди от лекар. Но е от голяма помощ да знам в каква посока да се искат допълнителни изследвания, след като лекарите не успяват да хванат проблема при първоначални изследвания. Самите те се опитват да разберат какво пропускат. Дълго е за обяснение, а и няма нужда.

Пиша по-скоро да благодаря на всички момичета, които ми изпратиха лични събщения или в темата с координати. Да ви се връща хилядократно доброто, което ми правите сега. Интересното е, че вижданията за проблема се засичат. На по-късен етап мога да пиша за развитието на нещата.

# 221
  • София
soul81, успех!  Praynig  Дай Боже всичко да се развие по най-добрия начин за твоя близък!

# 222

Стефанка Райкова

Стара Загора 042/656 868
Ямбол 046/62 55 34
Бургас 0886 966 578

Благодаря ти! На тези 3 места ли приема? Не ми отговаря засега, ще продължавам да звъня. За Ямбол ми казва, че е грешен номер.

Мога да дам и личен номер,а не служебен,ако все още не сте се свързали.

# 223
 Здравейте, не съм писала от много време. Ходила съм при двама  , Валентин при него нямам за сега сбъдване на нещата който ми каза. Следващия човек е Лили  ,тя гледа на карти таро . Има доста попадения , някой неща станаха . При вас има ли сбъдване от прогнози ? 😊

Тази Лили онази от анкетата ли е?
Ще разкажеш ли малко повече?
Иначе за Валентин и аз ще потвърдя това, което казват всички: розови облаци, но уви само облаци Simple Smile))))) Добър нумеролог е явно и от информацията за дати, имена и пр. убедително и /поне при мен/ доста вярно обрисува характерите. Ама какво от това? Резултат - 0. 

# 224
Ох и аз съм в такова положение и търся такъв човек.Само който не е попадал в такава безисходица не знае какво е.

Общи условия

Активация на акаунт