Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 820
  • 777
  •   1
Отговори
# 225
Препоръчайте някой за определяне на диагноза, няма нужда да е лечител, само да се разбере какво му е на болния.

Стефанка Райкова

Стара Загора 042/656 868
Ямбол 046/62 55 34
Бургас 0886 966 578

Благодаря ти! На тези 3 места ли приема? Не ми отговаря засега, ще продължавам да звъня. За Ямбол ми казва, че е грешен номер.

Мога да дам и личен номер,а не служебен,ако все още не сте се свързали.

Да, моля те, спешно ни е.

# 226
Вчера съм гледала „Психологичен портрет“ с Рени! Телефоните в предаването й не са били импулсни, хората не са били подставени! Но тя много е грешила и покривала лъжите си с емоцията - сбъркала циганина с турчина /жената е питала за зетя си/, а после е започнала да говори, че е искала да каже за цигани, че държавата ги храни, а те не работят, крадат...Една жена се е изключила от ефира. Мисля, защото Рени е почнала да говори неверни работи! Имате ли впечатления от това предаване и гаданието там на Рени? Тя е канила хората в офиса си, изписвала на екрана GSMa си....

# 227
Здравейте, в последните няколко дни изникнаха в живота ми някои проблеми. Прегледах много от мненията и темите тук и се обърках. Моля пропоръчайте ми ясновидка от София, която наистина познава. Не ми се занимава със шарлатани

# 228
Ами то на никой не му се занимава с такива, ама.... Mr. Green

# 229
Какъв е актуалния имейл и телефон на мис Бонева!Може и да ми го изпратите като лично съобщение.

# 230
А в Хасково има ли такава, от която някой да има впечатления?

# 231
Soul81-да направят пълни изследвания-стомах,черен дроб,сонда-тънки черва,дебело черво,панкреас,бъбреци-и ако навсякъде не откриват проблем а инфекцията е факт-идея -паразит кърлеж-имало ли е вадене без да пие антибиотик,вадил ли е човека кърлеж с голи ръце-без пинсета от домашен любимец-куче или овца,крава.Но това след другите изследвания в болница.

# 232
Здравейте, в последните няколко дни изникнаха в живота ми някои проблеми. Прегледах много от мненията и темите тук и се обърках. Моля пропоръчайте ми ясновидка от София, която наистина познава. Не ми се занимава със шарлатани

Аз също търся в София ясновидка/ясновидец
който да познава .
За леля Цеца от с.Лозен , която лее куршум -може ли да гледа ?

# 233
Soul81-да направят пълни изследвания-стомах,черен дроб,сонда-тънки черва,дебело черво,панкреас,бъбреци-и ако навсякъде не откриват проблем а инфекцията е факт-идея -паразит кърлеж-имало ли е вадене без да пие антибиотик,вадил ли е човека кърлеж с голи ръце-без пинсета от домашен любимец-куче или овца,крава.Но това след другите изследвания в болница.

Благодаря!

# 234

Аз също търся в София ясновидка/ясновидец
който да познава .
За леля Цеца от с.Лозен , която лее куршум -може ли да гледа ?

До колкото знам не, само лее куршум

# 235
Случайно някой да е ходил при Маг Роберт в София ?

# 236
Доста е добър в диагностиката ако имаш заболяване..или беше..все пак говоря с данни отпреди години

# 237
Доста е добър в диагностиката ако имаш заболяване..или беше..все пак говоря с данни отпреди години

Благодаря,
а в гледането ?

# 238

Писах ви ЛС  bouquet

# 239

Писах ви ЛС  bouquet

Благодаря Ви! 🌷

Общи условия

Активация на акаунт