Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 510
  • 777
  •   1
Отговори
# 315
Направо не е за вярване, че са изписани 32 теми за врачки и ходжи. Разберете, че това не е детска игра. При съмнения от ваша страна за зловредна намеса в енергийното ви поле първо се обърнете за диагностика към добър таролог или рунолог. Това е най-точната диагностика към момента, естествено ако таролога или рунолога си разбира от работата. Не трябва да ви хвърлят разклади за минало, настояще и бъдеще , а точно диагностичен разклад. Едва след това, в случай , че имате проблем потърсете човек, който да го премахне безпроблемно за вас. Хората, които са способни да развалят или направят магия имат силни защити, ще наложат защити и на вас. Могат да "затворят" зловредните енергийни канали и по ваше желание да "отворят" финасови канали, канали на късмета, любовта, кариерата и т.н. Всичко това не става за ден или два. Изисква се много работа и енергия, и никак не е евтино. Никой няма да ви направи или развали магия, да изчисти родово проклятие, да отвори положителни енергийни канали и т.н. за 20 лв. Не си "играйте" със собствената ви енергия. От толкова ходене по врачки, гледачки и ходжи им отдавате своята енергия и сте уязвими за енергийни атаки. Дори силното самовнушение може да наруши баланса на енергопотока ви и да се самоомагьосате.

# 316
Обръщам се към Анчолина. Ето тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686376.570 има неин коменнтар. Сега от разстоянието на времето дали може да конкретизира впечатленията си за посочените в списъка - доволна/недоволна или за нищо не стават

# 317
  • В.Търново
Dark Lilit , къде се намират тези таролог или рунолог?За първи път чувам за такива хора.

# 318
Айде сега къде-не видя ли че струвало скъпо  Joy Joy Joy
Зависи на какви сили служи човек-толкова струва... bouquet

# 319
Каква е таксата на Емилия?
Къде мога да прочета каква е таксата й? Опитах при анкетата-изобщо не я видях. А на какво гледа.

Няма такса. Колкото ти прецениш. Повечето като че ли оставят по 20 лв.
Пита за малкото име и рождената дата, но не пресмята нищо, а си затваря очите и почва да говори. В това време рисува кръгчета, малко е смешно, но вероятно така се съсредоточава.

# 320
Dark Lilit, съгласен съм с това което казваш, обаче има едно НО - дарбата на тези хора не е придобита, а им е дадена. Те са напълно наясно,че даром им е дадено, даром помагат. Забрави идеята за 20-те лева - те знаят,че нямат право да искат заплащане за нещо което им е дадено свисше - почнат ли да искат заплащане, дарбата им се отнема. За справка - много от гледачките са имали дарба в началото ама в момента в който са сложили тарифата вече дарабта я няма. И в момента карат на стари лаври. Колкото до енергийните канали - ползването на чужд такъв или навлизането в него никога не остава без последствия. И най-важното - няма универсална защита. И най-способния може да бъде навредено от някой недоброжелател. Но темата не е това какво могат и какво немогат хората имащи дарби.
   Аз лично бих се доверил на човек без такса, християнин който има дарба и желание да помага. Ако гледа на Таро - ми добре, макар че не е задължително условие за да разбере какво ти е ако има дарба.
В този ред на мисли някой да е срещал добра гледачка на Таро във Варна ?

# 321
Dark Lilit, съгласен съм с това което казваш, обаче има едно НО - дарбата на тези хора не е придобита, а им е дадена. Те са напълно наясно,че даром им е дадено, даром помагат. Забрави идеята за 20-те лева - те знаят,че нямат право да искат заплащане за нещо което им е дадено свисше - почнат ли да искат заплащане, дарбата им се отнема. За справка - много от гледачките са имали дарба в началото ама в момента в който са сложили тарифата вече дарабта я няма. И в момента карат на стари лаври. Колкото до енергийните канали - ползването на чужд такъв или навлизането в него никога не остава без последствия. И най-важното - няма универсална защита. И най-способния може да бъде навредено от някой недоброжелател. Но темата не е това какво могат и какво немогат хората имащи дарби.
   Аз лично бих се доверил на човек без такса, християнин който има дарба и желание да помага. Ако гледа на Таро - ми добре, макар че не е задължително условие за да разбере какво ти е ако има дарба.
В този ред на мисли някой да е срещал добра гледачка на Таро във Варна ?

На никого нищо не се дава даром нито свише, нито снише. Човешкият мозък не работи с 100 % от възможностите си. Научно доказано е , че при хората с дар работят зони от мозъка, които при по-голяма част от останалите хората са малко активни или неактивни. "Дарът" идва или по кръвна линия, или при много силна стресова ситуация, или по рождение, или при самоусъвършенстване. Никой свише или снише не отнема дарът. Човек с дар може сам да си изгори енергията от натоварване / лакомия за пари /. Никой не е длъжен да помага даром. Това е собствено решение или самозаблуждение - от Бог дадено , от Бог взето   Mr. Green Нито Дявола , нито Бог раздават такива "дарове". В енергийните вибрации/канали може да "бърка" когато знаеш как да го направиш. Наложително е дори "бъркането" когато някой доброжелател ти е объркал вибрациите/каналите. Има 99 % универсална защита - защитата от починал човек, най-вече роднина. Трудно се слага , но и трудно се сваля такава защита. Трябва отсреща да стои много надарен за да успее да свали защитата. Нито ходжите с муските, нито баячката от село Долно Нанагорнище ще се впусне в такова "приключение “ / ако изобщо имат дар да усетят това "бижу" / за да изпълни желанието на тетка Минка да ви направи магия. Магията няма да хване, но обратния удар от оня свят ще ги тресе с години напред.
И в западна и в източна Европа има много силни диагностици на Таро и руни. Цената на тези хора е над 100Е за сеанс и от личен опит казвам , че не си хвърлих парите на вятъра. Доволна съм изцяло от последвалата промяна в личния живот , в бизнеса, от последствията за доброжелателите ми  Grinning
P.P. По повод на християните -  в църва се правят едни от най-гадните черни магии. Напускайте църквата с лице към олтара и едва щом прекрачите прага на вратата се обръщайте с гръб.

# 322
Ако от силен стрес, кома, или каквото там ти опъне нервите до предела идва дар - то тогава всички в България щяхме да сме даровити и сами да си оправяме проблемите Simple Smile Значи ако някой от родителите ми има дарба и аз ще я имам, т.е. и моя мозък ще е по развит ??? - по тази логика на всички родители вишисти и децата им трябва да са с по 2 висши, а аз познавам такива, чиито родители са с по 2 висши, а дечковците "клизматично" избутаха гимназията  Wink
Това да "вържат" починал човек към теб си е чиста проба черна магия. Ама къде е уловката ? Като отидеш при някой който има дар, той вижда,че това не си ти, друг живот живееш, друг те управлява. Още повече, че в такъв случай си напълно подвластен на този дух - не, мерси няма нужда ! А и селските баячки много добре знаят как да му отрежат достъпа и да си иде от там дето е дошло.
Колкото до диагностиците - и в България има, даже не им трябва нито Таро нито Руни за да ти кажат какво ти има,какво е било и как ще се развият нещата. Но тези хора не се афишират, защото това не е бизнес, и те много добре го знаят. От мене толкова! Нямам намерение да споря. Всеки знае себе си и си носи отговорността !

# 323
Някой ползвал ли е услугите на Ибрахим ходжа? Може и на лични да ми пишете.

# 324

150-200 в за ритуал и отдено 50 за личен прием  #Crazy

# 325

А дали имат ефект неговите муски?

# 326
Нямам токова пари само съм чувала и не съм ходила, знам че някаква си беше правила нещо за любов и имало ефект  #Crazy

# 327

Всъщност, въпросният иска и по 600. и по 800...

# 328
Да естествено ама откъде толкова пари. на мен са ми иска ли и 500.  #Crazy

# 329
Няколко дни хващам този Мартин Захариев по Фолклор Тв,записва хора за някакъв ритуал по пълнолуние, с дати на раждане и имена,много познава,направо се учудих  Shocked Имате ли мнение?

Общи условия

Активация на акаунт