Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 846
  • 777
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
Здравейте,
Ходих при Емилия от Пиротска и както обещах, пиша. Първо ми говори за здравето, личния живот и работата. След като ми каза всичко, което вижда, пита дали имам въпроси.
Нещата за здравето бяха точни. Направи ми впечатление, че казваше за генетично предопределените. Имам проблем с колената, който не спомена, но си давам сметка, че той е в резултат на травма и може би не става дума за предразположение.
За работата - позна, че съм имала промени в последната една година и другото, което говори, беше за бъдещето, така че повече не мога да кажа засега.
За личния живот - позна, че връзката ми е дългогодишна, видя правилно неговите здравословни проблеми. И за работата му говори, но за бъдещи неща - така че и това предстои да се изясни.
Направи ми впечатление, че когато ми каза някакъв срок, после добави все пак да очаквам, че може срокът да не е точно този, но като цяло казва за близкото бъдеще ли говори, или за по-далечно. Аз си я питах уточняващи въпроси за времето и тя ми отговаряше.
Питах и за още един човек, който е в обкръжението ми, но не сме близки, не поддържаме много близки отношения. Ставаше въпрос за здраве, затова питах. Там вече като че ли нещата й бяха по-мътни.
Жената е по-приятна, отколкото звучеше по телефона. Приема ти проблемите сериозно и се опитва да отговори и да обясни каквото вижда. Нещата, които ми каза, са много хубави, и се надявам да се случат.
Това е от мен за Емилия.
Сега искам да питам за Светлана от Сухата река - още ли взима по 20 лв и колко време предварително записва.

Това е лошото. Познае минало и настояще. Обещае ти светло бъдеще, ти чакаш, чакаш......

Недей така бе, жена. Това ми беше надеждата Simple Smile
Като мине време и видя как вървят нещата, пак ще пиша да кажа.
Между другото, вижте на какво попаднах в темите назад:

"Емилия- Пиротска- точна за настояще. Това, което прогнозира по основния ѝ проблем се сбъдна едно към едно и в посочения срок.
Водих и други две мои приятелки при Емилия.
При едната беше много интересно, даде прогнози за двата ѝ основни проблема. И събитията известно време се развиваха точно, както ѝ ги беше предсказала...но после изведнъж и двете ситуации се обърнаха и крайният резултат е коренно различен от видяното от Емилия.
При другата ми приятелка изобщо, ама изобщо не стана това, което предсказа Емилия, даже случи точно обратното. "

Намира се тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=819994.480;topicrefid=20

Това е много интересно. Дали зависи от човека, от моментното състояние на гледачката или от това, че с действията си можем да променяме събитията. Кое точно е предопределено? Голяма загадка е тоя живот Simple Smile.

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 22:17 от serty

# 301
Здравейте,
Ходих при Емилия от Пиротска и както обещах, пиша. Първо ми говори за здравето, личния живот и работата. След като ми каза всичко, което вижда, пита дали имам въпроси.
Нещата за здравето бяха точни. Направи ми впечатление, че казваше за генетично предопределените. Имам проблем с колената, който не спомена, но си давам сметка, че той е в резултат на травма и може би не става дума за предразположение.
За работата - позна, че съм имала промени в последната една година и другото, което говори, беше за бъдещето, така че повече не мога да кажа засега.
За личния живот - позна, че връзката ми е дългогодишна, видя правилно неговите здравословни проблеми. И за работата му говори, но за бъдещи неща - така че и това предстои да се изясни.
Направи ми впечатление, че когато ми каза някакъв срок, после добави все пак да очаквам, че може срокът да не е точно този, но като цяло казва за близкото бъдеще ли говори, или за по-далечно. Аз си я питах уточняващи въпроси за времето и тя ми отговаряше.
Питах и за още един човек, който е в обкръжението ми, но не сме близки, не поддържаме много близки отношения. Ставаше въпрос за здраве, затова питах. Там вече като че ли нещата й бяха по-мътни.
Жената е по-приятна, отколкото звучеше по телефона. Приема ти проблемите сериозно и се опитва да отговори и да обясни каквото вижда. Нещата, които ми каза, са много хубави, и се надявам да се случат.
Това е от мен за Емилия.
Сега искам да питам за Светлана от Сухата река - още ли взима по 20 лв и колко време предварително записва.

Това е хуваво , че ви е познала.
Аз искам да попитам когато ви казва за работата че сте имали промени , продължава ли да ви казва какви са били и какво се е случило , или незадълбава .
Защото едно е да кажеш имал си проблеми тук и тук , друго е да кажеш защо и как са се случили / затова питам/?
Когато говори за генетични  болести , подчертава ли от кой ваш родственик може да ги унаследите и от къде идват те  или просто че ги имате ?

# 302
  • на село
Здравейте,

Някой дали е успявал през годините да открие Мира от Изида (тази със сините/зелени очи). Мисля, че не е там от около 10 години. По онова време се е изявявала и в Пентаграм по Канал3.

Ще се радвам, ако някой има някаква информация и я сподели.

bouquet

# 303
Здравейте,
Това е от мен за Емилия.

Това е хуваво , че ви е познала.
Аз искам да попитам когато ви казва за работата че сте имали промени , продължава ли да ви казва какви са били и какво се е случило , или незадълбава .
Защото едно е да кажеш имал си проблеми тук и тук , друго е да кажеш защо и как са се случили / затова питам/?
Когато говори за генетични  болести , подчертава ли от кой ваш родственик може да ги унаследите и от къде идват те  или просто че ги имате ?

Аз не съм питала за болестите, така че не знам. За другите неща разговорът беше насочен повече към бъдещето, така че и за това не мога да кажа.
Аз не знам дали това, което тя ми каза, ще се случи, но със сигурност не мами, ако това ви е въпросът. Просто вероятно невинаги може да предскаже. Или пък тя вижда бъдещето в идеалния му вариант, защото доколкото разбрах и на Мамарамбо е казала хубави неща, които не са се случили.

# 304
Каква е таксата на Емилия?

# 305

Аз не съм питала за болестите, така че не знам. За другите неща разговорът беше насочен повече към бъдещето, така че и за това не мога да кажа.
Аз не знам дали това, което тя ми каза, ще се случи, но със сигурност не мами, ако това ви е въпросът. Просто вероятно невинаги може да предскаже. Или пък тя вижда бъдещето в идеалния му вариант, защото доколкото разбрах и на Мамарамбо е казала хубави неща, които не са се случили.

На това му викам купуване на надежда.

# 306
  • В.Търново

На това му викам купуване на надежда.
На това му викат глупост.

Аз не разбирам как се пристрастяват хората, повечето жените.Отиди веднъж, два пъти при врачка, какво е това нещо всеки месец, че даже и всяка седмица да се ходи....това е пристрастяване, болен мозък.Лично гледачка ми е казвала, че не е хубаво да се ходи при гледачка, разбутвали се чакрите, кармата, бърка се в съдбата...ходи се само, ако има наистина важно нещо, а не за кеф или "той не ми се обажда", " харесва ли ме" и т.н.Хората трябва да се осъзнаят и да не си играят със съдбата, защото така ще си предизвикат нещо, което въобще не им е било писано.

# 307
Аз също съм на мнението на "русалка"
че когато има за какво да питаш трябва да се отиде, но на глупави въпроси или просто да видиш какво е това гледачка е несериозно.

# 308
  • В.Търново
Ще ви дам пример...имаше една жена преди време, бяхме контактували от бгмама точно от тази тема.Тя започна да ми звъни много често с въпроси дали съм чула за някоя гледачка , дали съм ходила при еди коя си, искаше да пътуваме заедно до еди кой си, аз всеки път й отказвах.Беше ми втръснало.Тя ми разказваше при кого ходела всеки път и как й казвали различни неща, и със всеки път  тя искаше при нов да ходи, за да види дали ще й кажат накрая това, което иска да чуе.Това беше болестно състояние.Явно се усети жената накрая и спря да ми звъни, дано да е осъзнала, че прави голяма грешка.По нейните думи тя обикаляше по веднъж на седмица по гледачки, изминавала е доста километри, за да иде.И това всичкото, заради МЪЖ.

# 309
  • София
rusalka1, много е лесно да категоризираш нещата, когато всичко ти е Ок.
Аз започнах да пиша в темата поради сложен житейски и финансов проблем.
Моля, не пиши неща от сорта на : "И това всичкото, заради МЪЖ." за да не се окаже, че "утре" може да  имаш  наистина неразрешим проблем. Най-вече здравословен. Stop Peace

А относно "мъжете", аз лично не съм се интересувала, но не виждам какво лошо има да питаш : "Този за мен ли е , не е ли?"
Защото това е съществена част от живота.
Да не кажа най-важната след здравето. Wink

# 310
  • В.Търново
Аз също съм ходила при гледачка, но много рядко и наистина е имало причина.Но не може като не получиш желания отговор и да ходиш всяка седмица или всеки месец, това граничи с глупостта, че може да си купиш надежди, както писа по-горе мамарамбо .Не може да ходиш всяка седмица при гледачка и да задаваш един и същ въпрос дали ще си с този мъж, дали ще те напусне, дали ще напусне любовницата си.
MayyaI , да разбирам ли, че ти подкрепяш ходенето по врачки всяка седмица, всеки месец ....?! Ти от тези наивни жени ли си?Аз не съм казала, че няма нищо лошо да се пита за мъж , здраве или паричен проблем....аз също съм ходила да питам за проблем свързан с работата ми, но не съм ходила всеки месец, а веднъж на една, две години, дори три.Получаваш отговора и край, няма нужда да се ходи при една, втора, трета врачка, защото се започва с омагьосания кръг и няма излизане после.

# 311
Може би ходим  с идеята, че имаме магия и някой трябва да я развали. При мене проблемите са доста тежки, но като видях, че не ми помагат, даже ми вредят, в един момент се спирях. Замотаваш се като пиле в калчища. Прекрасно се чувствам, откакто не ходя никъде.  Приемам го, че е изпитание. Приемам, че това е урок, който трябва да науча. Молиш се, правиш добрини /в разумните граници/ и ти е спокойно, че си направил всичко, което е зависело от тебе.

# 312
Може ли да ми препоръчате добра гледачка или ходжа в Пловдив и областа. Ако е възможно адрес и телефон. Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 11:12 от dalinceto88

# 313
Каква е таксата на Емилия?
Къде мога да прочета каква е таксата й? Опитах при анкетата-изобщо не я видях. А на какво гледа.

# 314
Знам че взима колкото оставиш Емилия  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт