Ходих при Емилия от Пиротска и както обещах, пиша. Първо ми говори за здравето, личния живот и работата. След като ми каза всичко, което вижда, пита дали имам въпроси.
Нещата за здравето бяха точни. Направи ми впечатление, че казваше за генетично предопределените. Имам проблем с колената, който не спомена, но си давам сметка, че той е в резултат на травма и може би не става дума за предразположение.
За работата - позна, че съм имала промени в последната една година и другото, което говори, беше за бъдещето, така че повече не мога да кажа засега.
За личния живот - позна, че връзката ми е дългогодишна, видя правилно неговите здравословни проблеми. И за работата му говори, но за бъдещи неща - така че и това предстои да се изясни.
Направи ми впечатление, че когато ми каза някакъв срок, после добави все пак да очаквам, че може срокът да не е точно този, но като цяло казва за близкото бъдеще ли говори, или за по-далечно. Аз си я питах уточняващи въпроси за времето и тя ми отговаряше.
Питах и за още един човек, който е в обкръжението ми, но не сме близки, не поддържаме много близки отношения. Ставаше въпрос за здраве, затова питах. Там вече като че ли нещата й бяха по-мътни.
Жената е по-приятна, отколкото звучеше по телефона. Приема ти проблемите сериозно и се опитва да отговори и да обясни каквото вижда. Нещата, които ми каза, са много хубави, и се надявам да се случат.
Това е от мен за Емилия.
Сега искам да питам за Светлана от Сухата река - още ли взима по 20 лв и колко време предварително записва.
Недей така бе, жена. Това ми беше надеждата

Като мине време и видя как вървят нещата, пак ще пиша да кажа.
Между другото, вижте на какво попаднах в темите назад:
"Емилия- Пиротска- точна за настояще. Това, което прогнозира по основния ѝ проблем се сбъдна едно към едно и в посочения срок.
Водих и други две мои приятелки при Емилия.
При едната беше много интересно, даде прогнози за двата ѝ основни проблема. И събитията известно време се развиваха точно, както ѝ ги беше предсказала...но после изведнъж и двете ситуации се обърнаха и крайният резултат е коренно различен от видяното от Емилия.
При другата ми приятелка изобщо, ама изобщо не стана това, което предсказа Емилия, даже случи точно обратното. "
Намира се тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=819994.480;topicrefid=20
Това е много интересно. Дали зависи от човека, от моментното състояние на гледачката или от това, че с действията си можем да променяме събитията. Кое точно е предопределено? Голяма загадка е тоя живот
.