Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 443
  • 777
  •   1
Отговори
# 330
При  Мартин Захарие съм ходила преди 3 -4 години,наговори ми куп глупости ,една жена преди входната врата ми поиска 60 лева (Всякаш охраняваше коридора да не би някой да си тръгне без да си плати) По телефона таксата ми беше казана 30 лева Втори път не съм  ходила.

# 331
  • Пловдив
Здравейте, имах възможност да прочета само тази тема. Искам да ви попитам за Милка от Карайсен (дано съм го написала правилно Simple Smile ) какво ви е мнението? На мен една позната ми я препоръча, че е добра за здравословен проблем. Другото, за което искам да ви питам е за някаква жена в Троян или около Троян (за съжаление не й знам името) била изключително добра и при нея ходели само хора от висшето общество и за да отидеш трябва да имаш някой познат, който да те запише, та имате ли някаква информация за такава жена? Благодаря  bouquet

# 332
  • там, където ми харесва
Здравейте, някой ходил ли е при Фатме от Тънково, дали познава?

# 333
Някой ползвал ли е услугите на Ибрахим ходжа? Може и на лични да ми пишете.

150-200 в за ритуал и отдено 50 за личен прием  #Crazy

А дали имат ефект неговите муски?

Няма как да има ефект, защото е пълен измамник. Тук има писано и за него. http://arabskamagia.blogspot.bg/search/label/%D1%85%D0%BE%D0%B4% … D0%B8%D1%86%D0%B8

А отностно цените за магиите... извинявайте, но според Вас колко трябва да струват? 15-20лв.? Или може би безплатно? Да вземем например баналната "магия за любов". Кой ще определи цена за това да "притежаваш" човек? Защото магията е именно това. Някой, който не те иска, да бъде подчинен, волята му да бъде пречупена и да пожелае да бъде с човек с когото при нормални обстоятелства не би го направил. Не стотици, а хиляди са малко. Хората, които могат да го направят също са малко, обаче. И никой не е длъжен да работи за някой друг и неговите егоистични желания безплатно. Да не би лекарите въпреки обета, който са дали да работят безплатно или евтино? Или пък някой от четящите тук ще седне да оправя живота на непознат за едното "мерси"? Всяко нещо на този свят си има цена.И няма такова нещо като дарба. Дарба имат ясновидците. Маговете учат години на ред и практикуват. И много ме дразнят разни заблудени, като започнат да пишат и да се жалват тук, как понеже някой ги бил зарязал и виждаш ли, някой друг пък трябвало да им помага и съчувства. Също ме дразнят и глупости за бели магии, как събирането на разделена двойка не било черна магия, защото било за добро. Добро за кого? Всяко едно нещо, което се прави без знанието и съгласието на човек си е чиста черна магия. Тук говоря само и единствено за малкото останали хора, които реално практикуват магия. Разни жалки измамници без грам познания (като въпросния ходжа) изобщо не ги слагам в тази графа.

# 334
Здравейте, някой ходил ли е при Фатме от Тънково, дали познава?
Аз бях при нея лятото...Първоначално не хвана нищо, но в последствие станаха нещата. Позна,че съм заминала в чужбина заради мъж. Предсказа ми нова работа, ново жилище и мъж чужденец(аз и без това българин Ганьо не искам), който щял да ме носи на ръце...За съжаление все още не се е случило...Ако има промяна ще пиша пак...

# 335
Здравейте, от много време не бях писала по темата, бях се отказала да търся повече истински гледачки. Но понеже имам отново проблеми реших пак да се разровя из темите.
Спряла съм се на няколко а те са :

Жана от Монтана тел. 0877 491 784
Емилия 0889 46 16 35 не знам от къде е.
Мария Петрова телефона 0894 345 050 Поморие
Милка в Свиленград 0889-522-571
Севлиево- Бонка Антонова нямам тел.
Снежана Пазарджик  от ромски произход

МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА НАБЛЮДЕНИЯ ЗА ТЕЗИ ДА ПИШЕ.

# 336
  • София
Здравейте, от много време не бях писала по темата, бях се отказала да търся повече истински гледачки. Но понеже имам отново проблеми реших пак да се разровя из темите.
Спряла съм се на няколко а те са :

Жана от Монтана тел. 0877 491 784
Емилия 0889 46 16 35 не знам от къде е.
Мария Петрова телефона 0894 345 050 Поморие
Милка в Свиленград 0889-522-571
Севлиево- Бонка Антонова нямам тел.
Снежана Пазарджик  от ромски произход

МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА НАБЛЮДЕНИЯ ЗА ТЕЗИ ДА ПИШЕ.

И аз на Емилия съм се спряла.

# 337
Това е Емилия от Пиротска-освен да отидем трите... Joy

# 338
  • София
Вече две моии близки ми препоръчват Марина от Графа и си записах час и при нея. Записва чак за април месец...

# 339
Аз имам 3 врачки при който си ходя веднъж в годината. След 1 година почивка от Нова Година насам посетих и трите. Доболна съм, като цяло. Друг е въпроса, че искам да чуя нещо друго, като отговор. Те вече ме и познават, затова съм се насочила към Емилия. Към края на месеца ще и се обадя и на нея да запиша час.
Някой случайно да знае координатите на астроложката, която приема в блок 1 на БАН? Миналия май ми го бяха дали на ЛС, но аз понеже съм си шемет съм чистила пощата и съм го изтрила без да искам. Знам , че от астролозите Адриана Вотей си заслужава, но ми се струва скъпичко. Тя приема ли в София или може и по мейл да направи хороскоп?

# 340
  • плевен
Искам да ви попитам за Милка от Карайсен (дано съм го написала правилно Simple Smile ) какво ви е мнението? На мен една позната ми я препоръча, че е добра за здравословен проблем.

Здравей. Аз я посетих август месец. Да, за настоящето всичко описа , за здраве, за работа, за взаимоотношенията ми с един човек, за бъдеще каза някои събития, които трябваше да се случат септември-октомври , но все още на са се случили. А за по-далечно бъдеще не мога да коментирам. Времето ще покаже!

# 341
  • София
Аз имам 3 врачки при който си ходя веднъж в годината. След 1 година почивка от Нова Година насам посетих и трите.

Може ли имена и кординати  Simple Smile Ако не искаш тук, дай на лични   Simple Smile

# 342
Коментирана ли е тази Марина от Графа? Много далеч ти е дала час...

# 343
Аз имам 3 врачки при който си ходя веднъж в годината. След 1 година почивка от Нова Година насам посетих и трите.

Може ли имена и кординати  Simple Smile Ако не искаш тук, дай на лични   Simple Smile

може ли и на мен координати

# 344
Вече две моии близки ми препоръчват Марина от Графа и си записах час и при нея. Записва чак за април месец...

Може ли тел. на Марина? Може и на лична.

Общи условия

Активация на акаунт