Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 420
  • 777
  •   1
Отговори
# 345
Аз ходих при Емилия миналата седмица и не съм доволна. Много стрелба в тъмното, много психология, вместо конкретно за случая ми да получа информация. Гледа датите на раждане и почва да си прави тълкувания на база възраст и зодия, а нещата не винаги излизат верни по този начин. За мен Емилия е много повече психолог, отколкото гадател.

Имаше питане за Адриана Вотей - може да дава тълкуване на хороскопите през скайп, не е нужно лично на място да се ходи.

# 346
Аз ходих при Емилия миналата седмица и не съм доволна. Много стрелба в тъмното, много психология, вместо конкретно за случая ми да получа информация. Гледа датите на раждане и почва да си прави тълкувания на база възраст и зодия, а нещата не винаги излизат верни по този начин. За мен Емилия е много повече психолог, отколкото гадател.

Имаше питане за Адриана Вотей - може да дава тълкуване на хороскопите през скайп, не е нужно лично на място да се ходи.

Хм....интересно, как пък на мен един път за 10 години не ми е говорила за зодии. Сигурна ли си, че просто не сте се сработили? Не знам, какво наричаш "стрелба в тъмното"... Аз ходя при нея от 10 години, през това време съм била по веднъж и при други, но по веднъж и съм се отказвала. Тя 10 години ми повтаряше едно и също нещо с най-големи подробности и то се случи преди 1 година. Това психология ли е?
Пращала съм моя позната там - всичко и позна, каза някои неща - случиха й се.
Пратих друга - не се сработиха . Просто моята позната беше настроена към нея, дали познава действително , беше се държала много надменно. Накрая не й харесаха прогнозите и я плю много време, през което обаче едно по едно нещата, които й каза си се случваха.

# 347
На мен ми говори само най-прекрасни неща, не е до това дали ми харесват прогнозите. Освен това, ходя при нея за втори път. По основни житейски въпроси ми каза точно обратното на това, което каза при първото посещение, относно избори, които ще направя. И в двата случая става дума за хубави неща, но противоположни. Със сигурност не е моят човек тя. А "стрелба в тъмното" наричам да хване годните на човек и да направи допускане, което в 80% от случаите ще е вярно, но не и в моя случай. За зодии директно не ми е говорила, както го разбираш ти, но аз разбирам от астрология и знам кога една зодия/дата на раждане се свързва с определени заболявания. Да, ама не. При мен.  

# 348
На мен ми говори само най-прекрасни неща, не е до това дали ми харесват прогнозите. Освен това, ходя при нея за втори път. По основни житейски въпроси ми каза точно обратното на това, което каза при първото посещение, относно избори, които ще направя. И в двата случая става дума за хубави неща, но противоположни. Със сигурност не е моят човек тя. А "стрелба в тъмното" наричам да хване годните на човек и да направи допускане, което в 80% от случаите ще е вярно, но не и в моя случай. За зодии директно не ми е говорила, както го разбираш ти, но аз разбирам от астрология и знам кога една зодия/дата на раждане се свързва с определени заболявания. Да, ама не. При мен.  

Нещо не разбирам аз....първо казваш, че прави тълкувания на база зодии, после казваш, че не е говорила за зодии директно. Как разбра, че тълкува на база зодии тогава, след като в първия си пост казваш това в прав текст.

Но няма значение. За мен това е моя човек. Имах един случай наскоро, който тя каза, как ще се развие, където не й вярвах въпреки всичко, да, обаче, всичко стана, както тя го каза. И то беше против всякаква логика на нещата - т.е. ако беше просто психолог щеше да заложи на друга прогноза. В крайна сметка ситуацията ми се разви , противно на логиката и очакванията ми, но така, както тя каза.

Няма да споря... Аз веднъж писах за нея и не искам пак да се впускам в обяснения.

# 349
Споделям какво се случи при мен. Едва ли очакваш всички да са доволни от нея, след като толкова много хора ходят. Не съм чувала за такъв гадател, от когото всички да са доволни.

За зодиите вече обясних. Попитах я за няколко човека - за всички каза за здраве това, което е зодиакално предопределено. Без да казва конкретно "тя е Везни, значи ще боледува от ...". Дано да е станало ясно. А пък сменянето на версии за развитие на нещата ми е особено омразно.

Не споря, разяснявам. Може да е полезно на някого.  

# 350
Разбирам.... Просто някак си все ми се иска, като говорим за токива хора да имаме предвид и специфичните фактори- може нашата енергия да не се сработва с тяхната - най-грубо казано, може да има друг фактор. От друга страна, човек като се надява и е недоволен е нормално да си каже мнението.

# 351
Хей момичета, съжалявам, че моя въпрос предизвика спор. В крайна сметка тук сме всеки да си казва мнението, от кой е доволен или разочарован. Като видя мнението на доволните и разочарованите, аз сама ще си направя изводи.
Далече съм от мисълта, че Емилия е баба Ванга. Но поне търся някой, които да познава нещо, а не само празни общи приказки и съвети. Съвети мога да поискам вкъщи, от приятели, на работа, на улицата, и случасен човек да попитам, ще ми даде съвет и то ще е без пари!
Писна ми да ходя при гледачки и точно тогава да им се задейства маичиното чувство и да ми говорят като на третокласничка, кое е добре и кое не, от гледна точка на правилния избор.

А това със зодиите напълно го разбирам. Моя приятел е зодия рак и само като чуят датата и месеца първите думи са ама той е много чуствителен, задържа емоциите, обичлив, срамежлив, и куп глупости които ги пише в хороскопа...

# 352
Здравейте,
Имам нужда от помощ. Напоследък - 2-3 месеца, се случват доста странни неща в семейството ми. Много е дълго за обяснение и защо имам причина да се съмнявам, но като цяло тези неща започнаха да се случват след като една жена с фалшиво име, която не познавам, започна на ме кълне в интернет простронството, аватара и беше - легнала кукла. По късно намирам в един шкаф в апартамент в който не живея, а трябваше да го разчиствам, пак една сламена кукла. Моля ви да ме насочите към кого да се обърна. Или изобщо имам ли повод да се съмнявам, че някой е направил нещо негативно.

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 08:02 от nerissa

# 353
  • София
Това е Емилия от Пиротска-освен да отидем трите... Joy

Днес си записах час и може час на 27,02 да ме вземе.

За 27.02 последно ли има? на този телефон които съм написала ли се обади?
Знаеш ли колко взима?

0889461635\Май взима колкото й оставиш  Simple Smile

# 354
Хей момичета, съжалявам, че моя въпрос предизвика спор. В крайна сметка тук сме всеки да си казва мнението, от кой е доволен или разочарован. Като видя мнението на доволните и разочарованите, аз сама ще си направя изводи.
Далече съм от мисълта, че Емилия е баба Ванга. Но поне търся някой, които да познава нещо, а не само празни общи приказки и съвети. Съвети мога да поискам вкъщи, от приятели, на работа, на улицата, и случасен човек да попитам, ще ми даде съвет и то ще е без пари!
Писна ми да ходя при гледачки и точно тогава да им се задейства маичиното чувство и да ми говорят като на третокласничка, кое е добре и кое не, от гледна точка на правилния избор.

А това със зодиите напълно го разбирам. Моя приятел е зодия рак и само като чуят датата и месеца първите думи са ама той е много чуствителен, задържа емоциите, обичлив, срамежлив, и куп глупости които ги пише в хороскопа...

Чак спор не мисля, че е имало  Hug

Така, сега ще напиша един дълъг пост , за да обясня всичко и да си спестя личните съобщения  Laughing Първо, бях писала по темата , после се отказах, по същата причина, по която реших пък вчера все пак да пиша...

Темата е за мнения, това е така. Обаче някак си, има начин да изкажеш мнение без да съдиш, особено , когато говорим за такава "тънка" и особена материя, каквато е ясновидството. Вчерашния пост можеше с всичките му думи да ги заместим и просто Soul да напише директно, че жената мами, едва ли не. Аз писах, защото не мога да замълча и да оставя някой да пише такова нещо, за човек, който адски много ми е помогнал и то години наред. И човек, в чиято дарба напоследък се убедих доста....убедително Grinning

Факт е, че при нея ходят страшно много хора, смятате ли, че това са хора, които ходят по веднъж и не се връщат? Не, болшенството са хора, които са доволни и се връщат и техни познати, които са изпратени. Да, има и недоволни, но това не означава , че те трябва да раздават присъди и определения. Може да изразим мнението си и по друг начин.

Затова и вчера се включих, въпреки първоначалното ми решение, повече да не го правя - ние някак си хем ходим при такива жени, хем май не сме много наясно къде отиваме. Защото ходим, сякаш отиваме в магазин - хората са ни длъжни да извършат всичко по някакъв начин, който ние сме определили за правилен, защото ние отиваме и си даваме парите. Да, ама не. Особено при жени ,, като жената, която обсъждаме, които нямат такси - оставяш, колкото прецениш. Това не са ходжите, които ти искат 600 лв. .... Някой ми беше писал на лични, че според него ясновидеца правил така и така, говорил еди как си , изнасял информацията еди как си, ако е истински ясновидец, Емилия таква ли била..... ами вбеси ме!

Ще си позволя лека аналогия - къде отивате предубедени и ви постилят червения килим, че очаквате при ясновидец точно да ви носят на ръце? Първо тези хора - говорим за тези с дарба, не шарлатаните - работят със собствената си енергияя и вашата - може на момента жената да е вече изморена, може да не се сработват двете енергии, и сигурно още куп такива фактори да има.

Питали са ме също тя ли започва да говори или й се задават въпроси? Ами не знам...няма етикет и протокол на срещите при нея. И това е поредния прецедент тук - хем искате истински ясновидец, хем питате такива неща. Ами аз като отида при нея, говорим като приятелки, защото се познаваме. Ако отиде някоя жена за първи път, може тя да й каже , да й се задават въпроси, а може и да види нещо на момента за нея и да реши веднага да й каже...

Другото нещо - положителните прогнози. Споменах за моя позната, която пратих при нея и не беше доволна, плюеше я, ама прогнозите се случиха. Имаше обаче една особеност - познатата ми питала за изхода от болестта на нейн роднина. Пояснявам, че човека беше с последен стадий рак на легло, обаче тази решила да пита Емилия, ще оздравее ли  Thinking Емилия отговорила уклончиво. Реално нищо не казала. И то беше едно плюене до небесата. Тук е момента да си кажем, че много ясновидци като видят нещо крайно лошо като смърт например, не искат да го казват - това е тяхно право да изберат да не съобщават такива неща. В крайна сметка човека почина. Но моята позната не трябваше да плюе и обвинява , а да си направи нормална сметка , защо отговора на жената е бил такъв. Та, от тук е възможно да идват тези така положителни прогнози, които тя дава и които вие коментирате като нещо лошо и едва ли не компрометиращо я и поставящо на съмнение дарбата й - може просто жената да не иска да казва лошите неща - нейно право е.

Като цяло мисълта ми е, че както всяко нещо в живота, така и това, като се получи по даден начин да помислим , защо е станало така , а не да бързаме с издаването на присъди. Да не се окаже накрая, че сме оплюли предварително човек, който всъщност ни е помогнал.

# 355
Още дъвчете разни самозванки Naughty
Напоследък съм доволна от тази: http://www.micheleknight.com/psychic/free-readings/

# 356
  • София
Хайде малко разнообразие на темата  bouquet

Присетих се, че една моя съученичка беше ходила при Бедников и днес я питах. Обаче тя не може да се сети при кой от двамата братя е ходила. Като цяло май ясновидеца е Георги Бедников. Някой нещо инфо по темата за Бедникови?

# 357
Силвър Лайт, само ще уточня още веднъж заради коректността, че това, което най ме отблъсна от Емилия, е че ми сменя версиите в хода на времето. Не е съвместима с мен и към моя случай подходи предимно като психолог. Това не я прави измамница. Посещавам я за втори път, т.е. явно не съм тръгнала към нея с предубеждение. Аз също имам гадатели, които са ми помогнали много с информация, макар и да има крайно негативни изказвания за тях и този факт не ме кара да се гневя на мненията им. Нека си дадем възможност всеки да си казва личното впечатление без да се налага да влизаме в режим на оправдания или пък да виждаме присъда там, където има обикновено лично впечатление.

# 358
Да, разбира се, нормално е всеки да си каже мнението.

# 359
  • Пловдив
Искам да ви попитам за Милка от Карайсен (дано съм го написала правилно Simple Smile ) какво ви е мнението? На мен една позната ми я препоръча, че е добра за здравословен проблем.

Здравей. Аз я посетих август месец. Да, за настоящето всичко описа , за здраве, за работа, за взаимоотношенията ми с един човек, за бъдеще каза някои събития, които трябваше да се случат септември-октомври , но все още на са се случили. А за по-далечно бъдеще не мога да коментирам. Времето ще покаже!

Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт