Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 432
  • 777
  •   1
Отговори
# 405
Не съм ходила при нито един от тези  bouquet
Дай тогава мнение за такива където си ходила, за да си попълня колекцията  Heart Eyes

# 406
  • Варна
Някои ходил ли е при Силвия от Перник? Мнение?

Добра е.
Може ли малко впечатления от Силвия от Перник,аз тъкмо се замислих да ходя при Емилия на Пиротска.Коя от двете е по-добрия вариант?

Здравейте! Тази Силвия от Перник участва ли в предаването Шесто чувство по Евроком? 

Аз това предаване не съм го гледала и не мога да кажа. Ако качиш линк към предаването, ще кажа дали е тя.

За съжаление не намирам нищо в интернет като снимка/клип. Млада е, на 30+, с дълга черна коса. Мисля, че е същата, защото каза в едно от предаванията, че Перник й е любим.

Иначе предаването го дават всяка делнична вечер по Евроком от 23:30 до 01:00.

# 407
Здравейте,
след застой от доста време насам имах кратко турне при нови и стари звезди.
Кой кво познал, кой как се ориентирал още не знам.
Нека малко да съживим темата и който влиза и чете, да вземе и да сподели малко след време кой за какво е предрекъл и дали се е случило или не.
Последните ми посещения бяха при изброените по надолу и искам някой който е ходил преди време да се включи с мнения за тях.
Значи:
Динка от Монтана, циганка, гледа на кафе, много добре се ориентира в минало и настояще...да не кажа направо впечатляващо, но какво се случва след това...дайте мнение.
Елена от с.Баня, циганка, гледа на кафе, същото като горната, даже още по - добре.
Зерифе, Яворница, гледа на конец във вода с въглен, добре ориентация в сегашно време.
Стефка от Генерал Тодоров, гледа на снимка, ходила съм години наред при нея и винаги има точности, но още не мога да преценя дали е моя човек, чакам мнения и от вас, все пак е от почти началото на тази тема.
леля Вили от Рударци, гледа на кафе, относителна работа, има попадения, все се заричам да не ходя и все се паркирам пред тях напоследък много често.
Олга от София, гледа на карти, последната една година съм била над 20 пъти при нея, сравнително много добра в кратки срокове, спечелила ме е с това, че много точно вади отношението на хората към теб.
Венета от Стражица, гледа на вода, на която трябва да си преспал една нощ, забелязвам, че като занеса вода е много по точна, а като съм без вода само глупости ми дрънка и ме дразни.
Още една от Стражица, забравих й името, живее до ж.п  гарата , много добра в описание на хора, характери, говори с някой и ми беше леко страшно тогава.
Виргиния Мицева от Пловдив, гледа на карти таро, три пъти съм ходила при нея, първите два пъти беше много точна за развитието на връзките ми тогава, но третия път беше много лаконична и нещо не ми вдъхва доверие.
Веска от Джулюница, не знам кой какво й казва, иска имена и рожденни дати, но много точна в описание на хората.
Милка от Карайсен, много попадения, но малко разговора с починалата ми майка не ми беше много доверяващ, защото майка ми говореше по друг начин.
Латина от София, снимка и дати иска, преди години имаше попадения и ми се кълнеше, че това е човека и сега като й се явих и тя ме попита с него ли съм и аз казах не, почна пак да ми цикли за него и да си дрънка че това е моя човек, а не този с който съм сега.Излезнах бясна, защото само циклеж на нейното.
Лили от Разсадника,дати и карти, ходила съм през 2013, проверих си постовете назад, но не съм написала нищо конкретно и нямам спомени дали тогава е познала нещата, които станаха занапред, в главата ми е останало усещането, че преди години не е ми дала много надежди и затова не съм я повторила, но ако е казала това, което не съм искала да чуя тогава, значи е познала тогава.
Зюмбюл или Роза от Попово, все не мога да запомня как се казва, гледа на карти, преди години е познавала развоя на нещата, но последния път много злобно ми наговори неща, които не са ми ок.
Бойка от Перник, на кафе, след толкова време от последните пъти когато съм ходила, нищо не е познала, пак отидох за да чуя сега кво ще става, много добре се ориентира в ситуацията, харакетери на хората, за бъдеще дано този път по добре да ги е видяла нещата.
Богдана от Перник, карти и кафе, същото като Бойка, много добра в това кво се случва, същите прогнози от преди години заедно с Бойка тогава, и сега същото като Бойка...
Пепа от Хаджи Димитър, на кафе, много добри попадения от време на време, но доста неща от преди години не са се случили все още...
Надие от Попово, туркиня, лее куршум и на него гледа, преди години изключителни попадения, сега малко претупва и нищо конкретно и сигурно не казва.
Цеца от Надежда, карти и кафе, все по рядко ходя при нея и мнението ми, че е много добра на картите, но неща само в кратки срокове.
Ина, София, Женски пазар, имена. Минах само профилактично за да се убедя за пореден път, че само вади мислите телепатично от главите и познаваемост за бъдещо време никаква.
Нели, Борово, двете чаши кафе, никакви спомени нямам от последното си посещение в края на лятото, да рефрешне някой, който е ходил при нея скоро.
Румяна Ковачева, Русе, дати, имена.ДОбра ориентация в настоящето и нищо конкретно за в бъдеще време.
Валентин Начев, София, дати, карти, кафе. Това ми е фаворита, при който  квото е казал, това е станало и това единствения човек на който вярвам на 100%.
Това май е целия списък за последните няколко месеца.
Интересуват ме мнения за тези хора, който е ходил преди време при тях, какви попадения има.
Поздраави. bouquet

не съм ходила при всички изброени, но на мен само Нели ми познава. Лили - нищо, глупости ми наговори само. Бойка - слаба работа. Цеца - има попадения, но нищо кой знае какво.

# 408
Здравейте  .преди  около 3  месеца  посетих  една  баба  от  Нови  искър .Жената   иска  име  и дата  на  раждане   и  започва  да  ти  говори.Определено  позна  много неща  за  минало  и  настояще ,за  бъдеще  каза  някой  неща  точно  и  ясно,някой  от тях  се  случиха  вече.За  настоящето  ми наговори куп неща  които ми  се  струваха небивалици тогава   и ме  накара  да  се  замисля...Благодарение  на  казаното  от  нея  започнах  разследване  и  стигнах  до  истината....Жената   се  оказа  права ,,даже  разкрих  и част  от  нея  във  форума  ,,,,ха ха ха  и  постовете  ми  бяха  изтрити,Някой  от  вас  може  би  си  спомнят ..Та  това  е  жената  се  казва  Зоя   от цигански произход  е    един  недостатък  има  Много  крещи  и  се  кара   ,,,ама  много.Но  за мен  е  много  точна  .
Другата  е Динка   от  Монтана   или  налучква  или  има  дарба   за  настояще  позна, за  бъдеще още нищо  не   се  е  случило.

# 409
Тази от Нови Искър я знам.Ходила съм преди години при нея.Много луда работа.
Крещяща и истерична.Само вие и охка.
Но на мен тогава ми каза неща които хич не ми харесаха и влезнах в голяма разправия с нея.За жалост сега от дистанция на времето мога да кажа че е била права...Дали приема още.Все виеше тогава че щяла да умре от тревогите и мъките на хората.Нямало да издържи много.Много ме беше натоварила с викането си...

# 410
Прочетох много за Валентин Начев , има доста положителни мнения за него.
Който е ходил при него наистина за проблем и му е познал нека да даде мнение , а не просто хора който ходят "че нямат работа " при ясновидци за да си запълнят времето.
Познавали за магия , или не.
Общо ли говори , дава ли описание на хора , ситуации за отминали и настоящи проблеми.

# 411
Eleni66, питаш ме нещо на ЛС, но кутията ти е пълна и не мога да ти отговоря. Peace

# 412
Аз сьм ходила при баба Шеки  (циганка) в село Рударци. ТЯ лее олово и ако види нещо казва... 85% от думите й са псувни. Grinning някой да има добри сьвпадения ?? ЗАЩото при мен прогнозите й бяха за в бьдеще,а за сегашни ситуации  може и да е познала,не сьм сигурна,щото говореше за родителите ми които са разделени,а с тях много комуникация нямам.

# 413
Ходжа Адем който приемал и в София , същият ли е този от с.Ръжево Конаре/ Венета Райкова , имаше предване с него / или са различни двамата ?
Някой да е ходил ?

# 414
Ходжа Адем който приемал и в София , същият ли е този от с.Ръжево Конаре/ Венета Райкова , имаше предване с него / или са различни двамата ?
Някой да е ходил ?
Този ходжа има цветарски магазин точно на ъгъла на Витошка и Патриарх Евтимий,а срещу него има магазин за полускъпоценни камъни и амулети,може лично да отидеш да питаш,но аз като го видях на живо тръпки ме побиха,ужасно отрицателна енергия излъчва Naughty

# 415
Някой да има координати на Нели с двете чаши кафе от Борово? Мелиса77 дава ти, че кутията ти е пълна, ако ги намериш ще съм ти благодарна, но не ми е удобно повече да те притеснявам. ..

# 416
Някой да има координати на Нели с двете чаши кафе от Борово? Мелиса77 дава ти, че кутията ти е пълна, ако ги намериш ще съм ти благодарна, но не ми е удобно повече да те притеснявам. ..
Аз също се интересувам за нея ?

# 417
  • София

леля Вили от Рударци, гледа на кафе, относителна работа, има попадения, все се заричам да не ходя и все се паркирам пред тях напоследък много често.

Здравей. Можеш ли да ми дадеш контакт на Вили от Рударци?

# 418
  • София
Ходила съм при Лили от Разсадника преди няколко години, при мен нищо не ми каза. Само някакви глупости, виждам те на маса, има момиче което прилича на теб, това е общо взето. Гледа ми за не повече от 5 минути с някакви нумерологични изчисления за мен.
Богдана от Перник - имала съм магия, докато не я разваля няма да видя мъж. Реди ми някакви пасианси да ми каже дали ще се сбъдне нещо или не. Пасианса го имаше в нета някъде. За 20лв това само ми каза 1 изречение.
Бойка от Перник - ами каза малко неща пак - дълъг път и пари. Да, заем от банката Grinning .
Цеца от Надежда - и тук магия, пак няма да видя мъж докато не ми я развали срещу 100лв май . Нямам вече спомени, преди доста време беше.
Имаше една дама от Орландовци май беше гледаше на кафе, отдавна беше и не помня много, но и тя не  познаваше хич.

Отдавна спрях да ходя, това са отзиви от преди няколко години.

# 419
Аз ходих  скоро при Бойка от Перник. Каза ми малко неща, две от които вече се сбъднаха.
Още с обръщането на чашата, улучи буквата на човека, заради когото най - вече отидох. Но каза, че всичко с него ще е наред, което е невъзможно, предвид, че сме разделени от над 3 години, без да се чуваме или виждаме.

Общи условия

Активация на акаунт