Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 264
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
Момчето учи,просто ако е цял ден на телефона няма как да завърши Simple Smile разберете се кога да се чуете и си решете проблема.Ако не си получи предварително парите съмнявам се някой да прати.
Извинявайте, но какво имате предвид: "Ако не си получи предварително парите съмнявам се някой да прати."?
Не става много ясно какво искате да кажете!
Т.е. не трябва предварително да му се изпращат пари ли? Или обратно?
Защото е редно първо да си изработиш парите, и тогава да ти платят!
А не да платиш, и да чакаш цяла седмица!
Повече от ОЧЕВАДНО е, че става дума за ПОРЕДНИЯ "ФЕНОМЕН"!!!
Само да уточня, че говорим за момчето Николай Георгиев- студент по медицина от Провадия!
Координати nicky_georgiev101@yahoo.com и телефон 0894665518.
!!!
В никакъв случай не желая да се тълкува, че пробутвам данните на поредната измама!
Напротив!!!
Само да добавя ,че днес имахме уговорка/с  час/ да се чуем с въпросното момче ,но за жалост не си вдига тел.

# 556
  • там, където ми харесва
На мен ми гледа и не ми взе пари , защото беше за нещо малко.

# 557
Здравейте, аз съм Николай.
Стана ми неприятно от създалата се ситуация и реших да се регистрирам и да пиша лично. Искам да се извиня на хората, които по някаква причина са останали разочаровани. Това е моята гледна точка: този телефон е личен, но често ми се случва да не мога да отговарям и го оставям без звук или го изключвам. Аз уча и често ангажиментите, които имам не зависят от мен, а понякога са непредвидими. Истина е, че не успях да приема няколко обаждания, които бяха уговорени. Относно парите, никога не съм искал да се превеждат предварително, напротив, изрично казвам, че става след консултацията и то ако хората са доволни. Не веднъж не съм взимал и пари. Никога не съм използвал дарбата си само за пари, още повече за да измамя някого. Далеч съм от мисълта, че мога да помогна на всички и, че всички ще са доволни. Само искам да помоля, тези, които искат да се свържат с мен да имат малко търпение и да благодаря на всички онези, които са отделили от времето си, за да напишат нещо хубаво. Най-приятното нещо е да знаеш, че си помогнал.

# 558
И аз да се включа във зашита на Николай.На мен  пак ми се случи нещо което той ми предсказа.Още не ми е взел пари за предсказанията.Надявам се до края на месеца да се видим лично и тогава ще му платя.Тъка се разбрахме.Нито веднъж не е споменал за пари.Обаждах му се няколко пъти.Дори той ме набираше  защото усети че нямам пари .

# 559
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,доста се рових в задните теми,но не открих почти никаква информация за ходжа Ибрахим Ахмад.Ако може някой да сподели нещо ,ще съм благодарна

# 560
Здравейте ,а приемате ли лично Николай?Искам да се срещна с вас или да ви се обадя?
Благодаря

# 561

Исках да ви питам, дали случайно някой има телефона на Вени от Овча Купел?

Поздрави!

И аз се интересувам.

Здравей Gerberche, обещах да пиша за Силвия от Перник Simple Smile изчисти си кутията да ти пиша на лично:)

# 562
Здравейте, някой посещавал ли е Ангел в София? С едно махало определи, че имам магия за раздяла и за болест. Каза, че една седмица ще ми чисти магията и после да ходя да ми лее куршум. Ако някой е чул или го е посетил, ще се радвам да сподели впечатление. И аче човекът е добър, оставаш колкото ти се откъсне от сърцето. Simple Smile

# 563
Здравейте, някой посещавал ли е Ангел в София? С едно махало определи, че имам магия за раздяла и за болест. Каза, че една седмица ще ми чисти магията и после да ходя да ми лее куршум. Ако някой е чул или го е посетил, ще се радвам да сподели впечатление. И аче човекът е добър, оставаш колкото ти се откъсне от сърцето. Simple Smile
Само по телефона го търсих , каза че имаме също магия.

# 564
  • софия-napoli
Само по телефона го търсих , каза че имаме също магия.

И как аджеба само по телефона позна че имате магия....бреей че феномен ще дойде тоя човек.....И колко бил добър бре,оставяте му колкото ви е на сърце....Ама после за магията двайсетина ходения ще се наложат няма как.И като си плащате всеки път......То затова в Бг е толкова развит тоя бизнес,щото ние като овцете ходим и си плащаме.Подиграват се с нещастието на хората тия безочливи същества.На него му е ясно че го търсиш от зор..Ако всичко ти е на шест няма да се сетиш за вещери и вещици.И го използват най нагло.

# 565
  • софия-napoli
Много трябва да се внимава,на 1000 човека един я познава я не.Аз ще разкажа за моята история с една прехвалена в кавички мошенничка.И при нея така тя душичката не взима пари,кой колкото и остави бе....Първия път у занесох 10 лв,гледа ми на кафе.Те са психолози а не че познават.Отишъл си ок значи имаш проблем.Веснага констатира че имам магия около мвне букви тая тая и оная хахахах.Ми естествено това са най честите първи букви за имена.Както и да е.Трябва да ходя н... пъти.Още на третото посещение,беше вечерта отидох след работа,мъжът и влезна по средата на това което уж правеше и почна да се заяжда с нея.ПОСЛЕ РАЗБРАХ ЧЕ ТОВА Е ОТРАБОТЕНО МЕЖДУ ДВАМАТА....И НА ДРУГИ СА ГО РАЗИГРАВАЛИ.Та диалога беше следния...
Няма ли да вечеряме бе,пак ли за 20 лева разваляш магии.Те само те използват щото си балъчка....я почни да им взимаш по 1000 лева за разваляне както правят нормалните хора и ние да живеем нормално.Затънала си в заеми ама приемаш сулю и пулю за без пари.....
И после ми беше обяснено че тя не може да работи без пари а аз да си помисля че видиш ли положението ми не е розово.И наглата мърша стигна до там да ми обяснява как от тая магия няма да живея много ако тя не вземе спешно мерки.После разбрах че тя и маг Теодора работят в комбина като тая последната е по голям професионалист.Успява много успешно да сплаши хората че нещата са на живот и смърт и да търсят спешно пари.Тя за разваляне взима 2000 лв......Правете си извода и мбого внимавайте че това са сериозни неща и като ви чета как спокойно си ходите при тоя и оня настръхвам от ужас.

# 566
Много трябва да се внимава,на 1000 човека един я познава я не.Аз ще разкажа за моята история с една прехвалена в кавички мошенничка.И при нея така тя душичката не взима пари,кой колкото и остави бе....Първия път у занесох 10 лв,гледа ми на кафе.Те са психолози а не че познават.Отишъл си ок значи имаш проблем.Веснага констатира че имам магия около мвне букви тая тая и оная хахахах.Ми естествено това са най честите първи букви за имена.Както и да е.Трябва да ходя н... пъти.Още на третото посещение,беше вечерта отидох след работа,мъжът и влезна по средата на това което уж правеше и почна да се заяжда с нея.ПОСЛЕ РАЗБРАХ ЧЕ ТОВА Е ОТРАБОТЕНО МЕЖДУ ДВАМАТА....И НА ДРУГИ СА ГО РАЗИГРАВАЛИ.Та диалога беше следния...
Няма ли да вечеряме бе,пак ли за 20 лева разваляш магии.Те само те използват щото си балъчка....я почни да им взимаш по 1000 лева за разваляне както правят нормалните хора и ние да живеем нормално.Затънала си в заеми ама приемаш сулю и пулю за без пари.....
И после ми беше обяснено че тя не може да работи без пари а аз да си помисля че видиш ли положението ми не е розово.И наглата мърша стигна до там да ми обяснява как от тая магия няма да живея много ако тя не вземе спешно мерки.После разбрах че тя и маг Теодора работят в комбина като тая последната е по голям професионалист.Успява много успешно да сплаши хората че нещата са на живот и смърт и да търсят спешно пари.Тя за разваляне взима 2000 лв......Правете си извода и мбого внимавайте че това са сериозни неща и като ви чета как спокойно си ходите при тоя и оня настръхвам от ужас.
За въпросният човек , се обаждах преди време просто така един вид от любопитство , но съм ходила и не съм давала пари на никой .Ясно ми е че по телефона е шарлатанство и естествено да ти кажат имаш нещо , кога ще дойдеш и така се започва.
Всеки трябва да внимава , говоря и за тези който дават много пари и то без ефект.

# 567
Някой може ли да сподели повече информация за Галя от Каварна и евентуално контакти ?

# 568
Някой може ли да сподели повече информация за Галя от Каварна и евентуално контакти ?

Преди две-три години се свързах с нея по телефона и ми каза, че вече не се занимава с такива работи.

# 569

Що нещо се изписа за него. Не може в един пост да се каже. Абе, може с една дума - не става.

Общи условия

Активация на акаунт