Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 204 547
  • 737
  •   3
Отговори
# 60
Благодаря на всички, които отговориха. bouquet Поръчах!
А ето и резултата от поръчката от perfume-bg.eu - кутията беше повредена и смачкана на няколко места, предполагам при доставката, защото парфюмът не беше сложен в допълнителна кутия или опакован по-специално, а просто запечатан в плика. Уточнявам, че поръчах за приятелка, която смяташе да подари парфюма. Обадих се на телефона, даден в сайта и обясних проблема. Служителката беше много любезна и веднага ми предложи да го върна с наложен платеж. Помолих да ми изпратят друг, но уви нямали друг в наличност. В крайна сметка приятелката ми реши, че няма време да поръчва от друг сайт и да чака и остави парфюма. Отворихме го, пръснахме от него и определено е наред, много траен и хубав. Но определено съм със смесени чувства от случая, заради повредената опаковка и предупредих любезната дама от интернет магазина да бъдат по-внимателни и да опаковат по-добре продуктите, иначе ще има неприятни изненади и за други клиенти.

# 61
аз поръчах от Ензо неща за подарък, които ги няма в БГ и дойдоха перфектно опаковани
много се притеснявах да закъснеят, че трябва да са под елхата
естествено си поръчах и 2 проби  Simple Smile

# 62
Здравейте,
Харесала съм си един парфюм на Kenzo.
Забелязвам, че цената е почти еднаква ( +/- 5 лева) в www.parfum-bg.com и в emag.  В емаг обаче пише, че се предоставя от някакви си Web Trading, за които нищо не намирам в нета. Thinking
От къде ме съветвате да поръчам?  newsm78

# 63
  • Бургас
От първия посочен сайт. От emag съм чела,че има доста недоволни.

# 64
От ЕМАГ не бих купил парфюм, и по-скоро нищо, че чувам с гаранциите после имало проблеми и тн, а какво остава парфюм.
Вторите се  занимават само с това - парфюми и това им е бизнеса. Говорил съм си с момчетата обстойно. Общо взето всичко налично им е оригинално и лично проверяват стоката преди да се прати на клиент, а доставчиците им са проверени и работят с едни и същи от години. Не ползват куриери, доставят си с лична фирмена кола за своя сметка(доставка 4лв за София същия ден). За по-специфични и ментосвани марки като Шанел, които гарантират за оригинален продукт само от оторизираните им ретейлъри, като например за БГ Прити Шоп, по света - Мейси, Сефора и тн, имат малък асортимент, но гарантират за оригиналност, дори тестерите, като си казват да кажем, че е изрит бач кода, че доставчика им е от Италия и там законите са жестоки - тестери е забранено да се продават. Лично купих такъв и нямам съмнения за оригиналност(за лична полза) - едно към едно е с този в Прити Шоп - бутилка, капачка, пулверизатор, шише, изографисания бляскав надпис на капачката, аромат, трайност - на дрехи с дни. За София от друго място не бих купувал, както и Клео на Париж 4 - където е по-евтино, сравняваш и се ходи на място. За първи път си позовлих да купя с накърнен бач код, дори на бялата кутия беше изрязан, но всичко си му е ок. Та си струва - спестени 50-на лева, което за Шанел е повече от добре, а и ако имаше проблем го връщах и чаках новата партида или щях от Клео да го взема.
Купувал съм, както тестери, така и "с кутия" едни и същи парфюми. Това ми гарантира автентичността и да познавам даден любим аромат от бутилката, детайли, развитие и трайност на аромата.
Бутилки, на които не се вижда докъде са пълни, на луминисцентна лампа(енергоспестяваща крушка) се вижда. Каквото като тестери съм купувал все са били пълни и чак като пръсна се усеща аромата при първо пръскане, т.е не е имало стичане на течност по пулверизатора, ако са правени манипулации, или, ако е пръскано, макар и 1,2 пъти.

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 16:55 от FragranceFanatic

# 65
  • София
Здравейте,
Харесала съм си един парфюм на Kenzo.
Забелязвам, че цената е почти еднаква ( +/- 5 лева) в www.parfum-bg.com и в emag.  В емаг обаче пише, че се предоставя от някакви си Web Trading, за които нищо не намирам в нета. Thinking
От къде ме съветвате да поръчам?  newsm78

Аз съм си купувала парфюм от Емаг и то изрично търсих да е от румънски търговец, какъвто е и Web Trading.Ако ще си купувам от българския търговец не виждам смисъл да е през Емаг, но не съм следила дали има огромна разлика в цените когато пазаруваш директно или през платформата на Емаг.
Много съм доволна от парфюма,който тогава получих от Емаг и някакъв румънски търговец.Пристигна прекрасно опакован, на опаковката имаше холограмен стикер какъвто парфюмите имат тук във физическите магазини и е истински без никакво съмнение.

# 66
  • sofiq
Сега видях,че има намаление на моя тотален любимец  Heart Eyes

http://www.parfum-bg.com/gucci-rush-2-toaletna-voda-za-jeni-75-ml-bez-kutiya

виждам ,че има доволни от сайта ,аз до сега не съм пазарувала от него.
Много се чудя дали да не поръчам,последно като го взимах попаднах на менте Confused

# 67
Сега видях,че има намаление на моя тотален любимец  Heart Eyes

http://www.parfum-bg.com/gucci-rush-2-toaletna-voda-za-jeni-75-ml-bez-kutiya

виждам ,че има доволни от сайта ,аз до сега не съм пазарувала от него.
Много се чудя дали да не поръчам,последно като го взимах попаднах на менте Confused

Предложение - ако утре си си вкъщи следобед(или на работа да ти го доставят), поръчваш преди 11.00 и до 15.30-16.00 ще си го получиш. Понеже гледам е тестер, поинтересувай се с човека по телефона, който бъди сигурна е компетентен, за бач кода на кутията и шишето дали съвпадат. Това при положение, че шишето е пред него в офиса им на Георги Минчев 30. После пиши тук подробно как е минало, ако поръчаш парфюма и си доволна, в което не се съмнявам. Пиша това, защото гледам си от София.

Откъде си попаднала на менте? Поне като казвате нещо доуточнявайте.

# 68
  • София
Последните два пъти, когато поръчах от парфюм-бг, в края на миналия месец и началото на този не ми се обадиха за потвърждение на поръчката по телефона, а ми изпратиха имейл. Ted, за всякакви уточнения можеш да се обадиш на посочените в сайта им телефони. Много точни, коректни и отзивчиви са. Винаги можеш да върнеш закупен от тях продукт или да го замениш с друг.  Peace

# 69
  • sofiq
Много ви благодаря за бързите отговори  Hug

FragranceFanatic - последно попаднах на менте тестер от реален магазин,не от онлайн магазин,затова не съм посочила Peace
Но прав си ще посоча от шоурума на Додис  в Овча купел където продават и парфюми.

Дали правят доставки събота,работата ми е в движение и през деня няма как да приемам поръчки от куриер,винаги поръчвам до офис на Еконт или Спиди.

# 70
  • София
Не, в събота не правят доставки.

# 71
Тези дни разбрах, че Enzo били стъпили и на Американския пазар, смени ли си името от beautyspin на Notino.com, като някои от известните ревюъри в Ютууб, като dracdoc, ги рекламират, спонсорирани от тях, в което няма лошо. Достаква - 6.95$, за покупки над 100$ - безплатно. Та на Енцо им е многомилионен пазара. Може би най-известният ревюър robes08 пък има отношения с FragranceX, които доставят и на канадска земя.

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 17:54 от FragranceFanatic

# 72
  • София
А на нас в България не щат да ни пуснат безплатна доставка, а?  Crossing Arms

# 73
с големи притеснения поръчах от Enzo крем за лице. Там беше възможно най-ниската цена от всички  сайтове и магазини в които пазарувам. Крема си е о"к. Ползвам го от години и да всичко си му е наред.

# 74
  • София
А на нас в България не щат да ни пуснат безплатна доставка, а?  Crossing Arms
И аз им се чудя на политиката  Crossing Arms Правили сме поръчки от офиса ни за по над 600 лв и ейнц ...никаква безплатна доставка, че дори и подарък/мостра няма  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт