Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 611
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Хасково
Да точно така. Купих го от магазина на Венера Козметикс в Пловдив... Съветът ми е да не се рискува точно с тестери в този магазин , другите им парфюми може да са ок ..

# 601
  • Пловдив
Никога не бих купила парфюм за подарък от неоторизиран магазин, без значение онлайн или физически е той. Особено пък от Венера 😉. Само мисълта, че може нещо да не е наред и да се изложа и то за 20-30 лв., пък понякога и за по- малко, направо ме потриса. Ако е за мен- това е друга бира...

# 602
  • Бургас
И аз,имах предвид Бюти Зоната Дъглас и т.н.

# 603
Да точно така. Купих го от магазина на Венера Козметикс в Пловдив... Съветът ми е да не се рискува точно с тестери в този магазин , другите им парфюми може да са ок ..
Ани, дали е въпрос на късмет не зная, но аз от Венера съм купувала много парфюми и повечето от тях са тестери. Дори имах смелостта (дръж се да не паднеш), да си купя тестер на Chanel - Coco EDP и смея да твърдя, че абсолютно никога не съм попадала на менте. Дори младежът сам предложи да ми изпрати (ако искам) снимка на бач кода, за да мога да си го проверя в някой от сайтовете, изпрати ми снимки в реално време и на самия тестер от различни позиции, за да реша дали наистина искам да го купя.
Прецени сама, но аз наистина вярвам на Венера на база собствения си опит и ще продължа да съм им клиент. Само веднъж имах малък проблем с количеството (бях убедена, че е ползван един тестер и наистина се разгневих, както се оказа по-късно, неоснователно. Peace

# 604
  • Казанлък
За първи път поръчах от Get.bg. Имам си оригинален Burberry Body Intense за съпоставка, та ще пиша какво ще получа от този сайт. Дано всичко е ОК.
Пристигна парфюмът и мога да кажа, че всичко е ОК.

# 605
  • гр.София
Вече няколко години ползвам Chanel Chance Tendre и след безброй опити да си го намеря по-евтино в  онлайн магазин, винаги се оказваше, че най-добрата оферта е в традиционните парфюмерии. Последно си го купих от Sephora...

# 606
yanitab,
На каква цена го взе от Сефора?

# 607
  • Сливен
meluxe.eu дали е читав сайт момичета ?

# 608
Здравейте!
 Интересувам се дали този сайт е читав?   

http://www.parfumsbg.com

Харесала съм тестер на Carolina Herrera Good girl, цената ме устройва, но не намирам отзиви за сайта.

# 609
  • София
Включвам се да споделя пореден позитивен опит с Еmag. Много съм доволен, защото открих изгодно любим за мен парфюм, който отлагах неясно защо години наред -DSQUARED²  Potion EDP for men. Дойде през търговец Конкорд за 2-3 дни - отлично опакован с официални лепенки от Блик. Отворих, пръснах - 100% оригинал. Щастлив съм, защото имам усещането, че хванах наистина последния влак за 100мл бутилка от този парфюм, който най-вероятно ще изчезно скоро, а е уникален за мен.

# 610
Включвам се да споделя пореден позитивен опит с Еmag. Много съм доволен, защото открих изгодно любим за мен парфюм, който отлагах неясно защо години наред -DSQUARED²  Potion EDP for men. Дойде през търговец Конкорд за 2-3 дни - отлично опакован с официални лепенки от Блик. Отворих, пръснах - 100% оригинал. Щастлив съм, защото имам усещането, че хванах наистина последния влак за 100мл бутилка от този парфюм, който най-вероятно ще изчезно скоро, а е уникален за мен.

Конкорд са на пазара  от дълги години, продават оригинални парфюми, затова покупката Ви удовлятворява.Честито!

# 611
И са от скъпите търговци.
Асортиментът им не е от най-богатия на пазара.

# 612
  • гр.София
yanitab,
На каква цена го взе от Сефора?
Аз ползвам пълнители и не бяха по-скъпи от най-евтината оферта в онлайн магазините. Нещо като 150 лв...

# 613
  • Pazardjik
как се проверяват парфюмите по бар код дали са оригинал или менте..???

# 614
Гледаме и сравняваме по бач код, който е 4-6 цифрен, не бар код.
Чети в темата, писано е.

Общи условия

Активация на акаунт