Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 204 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Моля за мнение, според вас възможно ли е да предлагат оригинал на Dior Hypnotic Sensuelle http://www.parfium.net/perfumery/female-perfumery/christian-dior … uelle-detail.html
Спрян е от производство и се намира адски трудно Pensive

# 616
  • София
Аз също се интересувам от този сайт. Парфюми , които търся се предлагат в http://www.parfium.net/ и в http://www.1001-bg.com/ , има малка разлика в цената  в полза на първия сайт + в него намирам и  концентрацията , която търся. Доставката е еднаква.

# 617
Valkirja, разбира се, че е възможно да има наличен парфюм спрян от производство "на склад". Просто е позалежал.

Courage, не ми е познат първият, не съм пазарувал от него и надали скоро ще.
Щом си от София, отиди на място в офиса на 1001бг и си прецени сама. Писали сме къде им е офиса
или ми чети старите постове Wink.

# 618
  • София
Аз също се интересувам от този сайт.

Намират се в квартала, в който живея, и когато се преместиха на настоящия адрес влязох да разгледам, но не съм пазарувала.С мен бяха учтиви, каквото поисках да помириша - показаха ми го.Можеш да отидеш с кола, има винаги къде да се спре пред тях.

# 619
1вия сайт parfium.net предлага безплатна доставка в рамките на София, сайтът ми казаха, че е по скоро с рекламна цел. Пиши им във фейса каквото те интересува или направо в офиса им ако имаш време и възможност.

# 620
  • София
Магазина е близо до КАТ, имам 2 парфюма от тях, на място купувани.
Сайта не е много актуален, дала съм си мейла и почти всеки понеделник ми пращат актуален списък с наличности и цени Peace

# 621
  • София
Благодаря ви , много за отзивите!
От София съм , да но реално работя в друг град и пътувам всеки ден и в нормалното работно време не съм тук.
Ще поръчам тези дни и ще пиша отзиви.

# 622
  • София
Благодаря ви , много за отзивите!
От София съм , да но реално работя в друг град и пътувам всеки ден и в нормалното работно време не съм тук.
Ще поръчам тези дни и ще пиша отзиви.

Само за инфо, работят и в събота, поне до обяд.Минавам често и с такиви впечатления съм останала Peace

# 623
  • Варна
Вчера си получих Bvlgaria Omnia Crystaline ot parfium.bg, тестер, без опаковка, на доста ниска цена, което ме устройва. Парфюмът е супер, имам предвид не е фалшив, аз го ползвам от 10 -11 години. Simple Smile

# 624
Здравейте,писах и в другата тема ,но искам и тук да споделя моят опит с ЕНЗО-като един бивш вече редовен клиент се излъгах да си поръчам/за първи път парфюм-досега винаги декоративна козметика и продукти за коса/,получих парфюма ,НО с каква изненада открих ,че е изрязан  кода или изобщо не е имало/става въпрос за MON GUERLAIN EDP 100 ML,ГЕРЛЕН слагат уникален код на този парфюм който се регистрира на сайта им,отделно отдолу на кутията е залепена лепенка на баркода???!!!!/Съдържанието няма да коментирам,трайност -20 мин./За справка изпозвала съм до момента 2 х100 мл и имам една отворена 30 мл,нищо общо!!!!Безкрайно съм разочарована и от отношението им по телефона.

P.S
Моля за помощ да приложа и снимков материал.

# 625
  • Sofia
P.S

Ако използваш форума през новата версия, когато започнеш да пишеш мнение, горе нали имаш една лента с определени функции. Натискаш предпоследната поред опция – "Вмъкни изображение"; нататък, вярвам, ще се оправиш и сама. Simple Smile

# 626
  • София
Здравейте,писах и в другата тема ,но искам и тук да споделя моят опит с ЕНЗО-като един бивш вече редовен клиент се излъгах да си поръчам/за първи път парфюм-досега винаги декоративна козметика и продукти за коса/,получих парфюма ,НО с каква изненада открих ,че е изрязан  кода или изобщо не е имало/става въпрос за MON GUERLAIN EDP 100 ML,ГЕРЛЕН слагат уникален код на този парфюм който се регистрира на сайта им,отделно отдолу на кутията е залепена лепенка на баркода???!!!!/Съдържанието няма да коментирам,трайност -20 мин./За справка изпозвала съм до момента 2 х100 мл и имам една отворена 30 мл,нищо общо!!!!Безкрайно съм разочарована и от отношението им по телефона.

P.S

Докато не видя снимки, трудно ще повярвам.Аз съм получавала също парфюм с изрязани баркодове от Парфимо, но имам приятелка, която точно от Енцо си поръча Мон Герлен и всичко му е ок.Даже тя го не носи, че и бил много силен и чака още по-студено време.
Колкото до трайността от 20 минути, да при мен е толкова или поне 30 минути.Всъщност за този парфюм винаги съм твърдяла,че някой е взел бидона, в който се е съхранявал Мон ексклузиф, напълнил го е с вода и малко спирт, добавил е една чаша перилни аромати и се опитва да го продаде от скъпо прескъпо, рекламирайки го масово чрез всякакви средства и чрез всякакви хора, повечето от които отблъскващо дразнещи и неграмотни.

# 627
Скрит текст:
Здравейте,писах и в другата тема ,но искам и тук да споделя моят опит с ЕНЗО-като един бивш вече редовен клиент се излъгах да си поръчам/за първи път парфюм-досега винаги декоративна козметика и продукти за коса/,получих парфюма ,НО с каква изненада открих ,че е изрязан  кода или изобщо не е имало/става въпрос за MON GUERLAIN EDP 100 ML,ГЕРЛЕН слагат уникален код на този парфюм който се регистрира на сайта им,отделно отдолу на кутията е залепена лепенка на баркода???!!!!/Съдържанието няма да коментирам,трайност -20 мин./За справка изпозвала съм до момента 2 х100 мл и имам една отворена 30 мл,нищо общо!!!!Безкрайно съм разочарована и от отношението им по телефона.

P.S

Докато не видя снимки, трудно ще повярвам.Аз съм получавала също парфюм с изрязани баркодове от Парфимо, но имам приятелка, която точно от Енцо си поръча Мон Герлен и всичко му е ок.Даже тя го не носи, че и бил много силен и чака още по-студено време.
Колкото до трайността от 20 минути, да при мен е толкова или поне 30 минути.Всъщност за този парфюм винаги съм твърдяла,че някой е взел бидона, в който се е съхранявал Мон ексклузиф, напълнил го е с вода и малко спирт, добавил е една чаша перилни аромати и се опитва да го продаде от скъпо прескъпо, рекламирайки го масово чрез всякакви средства и чрез всякакви хора, повечето от които отблъскващо дразнещи и неграмотни.
Снимки в другата тема.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 17:38 от bubanka

# 628
  • София
 purpleiii , видях ги и благодарих за споделеното! bouquet

# 629
Видях снимките в другата тема. Точно такъв парфюм т.е с изрязан бар код получих от Венера козметикс. Бях писала тук. Парфюмът беше Кавали Неро Асолюто. Излишно е да казвам, че приключих с поръчките от Венера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт