Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 204 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз тогава ти писах, че моя също е от там и няма нищо изрязано.
Много ми е странно..явно си е точно на късмет със сайтовете и това никак не ме устройва. Вие питахте ли какво е причината, за да са изрязани? Към всички, които са получавали такива изрязани опаковки ми е питането.Много ми е интересно какво е обяснението на търговеца.

# 631
Аз не съм питала. Ароматът е траен, не мога да кажа дали е оригинален, защото не го познавам от преди.
Но понеже не мисля, че е редно да се реже и лепи каквото и да било по кутията реших да не поръчвам повече от там.

# 632
Аз тогава ти писах, че моя също е от там и няма нищо изрязано.
Много ми е странно..явно си е точно на късмет със сайтовете и това никак не ме устройва. Вие питахте ли какво е причината, за да са изрязани? Към всички, които са получавали такива изрязани опаковки ми е питането.Много ми е интересно какво е обяснението на търговеца.
Обяснението е от Герлен така били поискали Mr. Green

# 633
Аз бих писала на официалния сайт на Герлен, придружено със снимков материал и да обясня че е от Нотино БГ. Да видим тогава Imp

# 634
Здравейте момичета! Гледам в сайта естилно имат мноого големи намаления,та се зачудих... някой знае ли поне дали са оригинални? Благодаря. Simple Smile))

# 635
От няколко различни сайта поръчах един парфюм, а идва друг. Лъжат, че го имат..
Та знаете ли от къде мога да го поръчам? Става въпрос за един много стар - hugo boss in motion green зелената топка.
Flowers Hibiscus

# 636
Момичета, ще има ли ,,черен петък,, в Бг сайтовете за парфюми?

# 637
Дами,гледам в Ензо -20 броя от L'lnstant magic...Не беше ли спрян?Тръгнах да го поръчвам,но се зачудих...

# 638
Дами,гледам в Ензо -20 броя от L'lnstant magic...Не беше ли спрян?Тръгнах да го поръчвам,но се зачудих...
Има го в нова розова Bee Bottle, но не знам дали този е такъв. Peace

# 639
Не посмях да сложа линк.Не е в новата опаковка...а се учудих с какво количество разполагат при положение ,че е спрян...

# 640
  • София
Не посмях да сложа линк.Не е в новата опаковка...а се учудих с какво количество разполагат при положение ,че е спрян...

Не е спрян, просто смениха шишето.Цената на този в Енцо не е никак лоша с оглед факта,че във физическите магазини в БГ се продава само 100 милилитровото шише на двойна на тази цена. Peace  За справка може да погледнеш някой популярен английски сайт, там също се продава точно това шише, просто не е от най-продаваните парфюми на бранда.

# 641
Благодаря,че се включихте Flowers Hibiscus В интерес на истината не знам как мирише.Няколко пъти съм питала из форума за него.Някъде попаднах на хубави коментари и ми се е запечатало,че е пудрен,а аз обичам пудрени аромати.Не знам дали става за сляпа поръчка...хубаво щеше да е да го помириша.

# 642
  • София
Благодаря,че се включихте Flowers Hibiscus В интерес на истината не знам как мирише.Няколко пъти съм питала из форума за него.Някъде попаднах на хубави коментари и ми се е запечатало,че е пудрен,а аз обичам пудрени аромати.Не знам дали става за сляпа поръчка...хубаво щеше да е да го помириша.

Не, на сляпо недей!Аз много харесах новото шише  https://www.guerlain.com/int/en-int/eau-de-parfum-6  , а нямам добър спомен от преди когато го имаше в старото и съм го пробвала.Казах си в този бебешко, розовобонбонен цвят - искам го.Тествах го веднъж, беше доста студено и като че ли след толкова години ми хареса.Обаче миналата седмица реших да повторя теста.Да, навън беше студено, но вътре в мола жега и това чудо като взе да ме задушава, даже някаква мръсна нотка ми изби в един момент и тотално се отказах.

# 643
И аз гледах Меджика в Енцо,беше ми любим преди години,получавах много комплименти с него.Явно повечето хора го харесват.Но реших да взема новото бутилче,защото е просто разкош.Тамар,щом харесваш пудрени аромати,сигурно ще ти хареса.

# 644
Сега прочетох поста на Veka,явно с проба ще е най-добре.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт