Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 204 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Приятелка поръча парфюм преди време, отказаха и.
Гримова поръчка преди година обаче, дойде при мен с куриер от пощата и беше тъпо защото се гонихме няколко дни.
Karimma, не поръчвай оттам преди Коледа. Тогава са най-много пратки, поръчки и се губят неща, не пристигат някои и се чака дълго. Избери друго място.

# 661
  • София
Приятелка поръча парфюм преди време, отказаха и.
Гримова поръчка преди година обаче, дойде при мен с куриер от пощата и беше тъпо защото се гонихме няколко дни.
Karimma, не поръчвай оттам преди Коледа. Тогава са най-много пратки, поръчки и се губят неща, не пристигат някои и се чака дълго. Избери друго място.
Мисля, че няма да може без превозвач да се поръча парфюм директно до България. Поне аз спрях с поръчките от там преди 3-4 години, май, защото дори спрейове за коса били забранени за доставка, понеже са във вид спрей  Peace А преди нещата идваха в пощата, да.

# 662
  • София
Парфюми, доколкото знам, не могат да се поръчват директно до България. С оглед на това, в коя тема е зададен въпросът, предполагам, че именно парфюми са желаните стоки за покупка, затова и правя уточнението.

Поне така беше преди време. Ако има някаква промяна последната година-две, е възможно и вече да ship-ват дотук.
Да, точно това имах предвид - дали доставят парфюми директно, или трябва да се ползва доставчик. В темата за чуждестранните парфюмни и козметични сайтове гледах този сред сайтовете с директна доставка май Rolling Eyes Уф, щеше ми се да поръчам парфюм и да знам, че ще дойде сравнително бързо, без митница, в пощата.

Уточнението е важно, защото в първия пост пишеше само поръчка.По принцип парфюм дори да искаш да го сложиш в кошницата изписва,че не се изпраща до България.Затова sympathy е права, че без превозвач няма да стане.Последно съм си поръчвала маски на Glamglow, но изполвах превозвач, поради това, че пристигат много по-бързо и по-сигурно, отколкото по стандартния начин в пощата.Винаги преди това се получаваха в пощата и с голямо закъснение.

# 663
Здравейте. Някой да е пазарувал от testeri-bg.com или lePARFUM.BG ?

От първия недей.
За втория нищо не мога да кажа.

Благодаря. Всяка информация е полезна.

# 664
  • София
Относно предлагания в момента L'Instant Magic Guerlain в Ензо - аз поръчах миналата седмица и пристигна в старата бутилка.

# 665
Относно предлагания в момента L'Instant Magic Guerlain в Ензо - аз поръчах миналата седмица и пристигна в старата бутилка.
Читав ли е? Как го намираш? Кодове, всичко моля, ако може, да кажеш? bouquet
Предполагам, че да щом не си го върнала, но доста хора във форума го искат и ще е от полза.

Аз искам задължително новата бутилка и сега се чудя дали да не обърша един на ЧП за около 160 лв. 100 мл., но не съм му най-големия фен и ще го нося рядко. Бутилката обаче е връх. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 19:39 от densi

# 666
  • София
Аз лично за себе си поръчах друго, а L'Instant Magic Guerlain беше за колежката ми, която от години го ползва и не знам колко бутилки вече е изпръскала от него и го познава много добре. Ще я питам за кодовете, ако не е изхвърлила кутията (тя не е като нас, ползва си 1-3 парфюма и не пази кутии Simple Smile ). Но щом не се е оплакала досега, значи всичко е наред.
Преди около година Ензо пак бяха пуснали L'Instant Magic Guerlain,  тогава и двете си поръчахме и нямаме съмняния.

# 667
Денси,къде ще го има на тази цена?

# 668
В БЗ и Дъглас, където се предлага по принцип, но не знам дали има наличности към момента, защото е много търсен, а и не зареждат по много. Вече веднъж свършва, после пак зареждаха, но не съм проверявала какво е положението сега, защото му се чудя.

# 669
  • София
В мол София със сигурност го няма.

# 670
  • София
От Feelunique последните ми две поръчки, едната с парфюм, ми ги достави куриер до вратата.Обаче май имах доствка заради течностите. За около седмица дойдоха.

# 671
В ензо нали парфюмите бяха оригинални? Там Calvin Klein in2u е 35лв, а в бюти зон 90..  Да им се доверя ли?

# 672
В ензо нали парфюмите бяха оригинални? Там Calvin Klein in2u е 35лв, а в бюти зон 90..  Да им се доверя ли?

За еднакви милилитри ли става въпрос? Тестер или редовен парфюм? В Енцо в момента има много изгодни оферти, чак ръцете ме сърбят. Аз лично съм поръчвала оттам поне 6 парфюма досега, отделно една камара мостри, и разочарования не съм имала.

# 673

За еднакви милилитри ли става въпрос? Тестер или редовен парфюм? В Енцо в момента има много изгодни оферти, чак ръцете ме сърбят. Аз лично съм поръчвала оттам поне 6 парфюма досега, отделно една камара мостри, и разочарования не съм имала.
Не е тестер. И двата са 100мл. Този в енцо е намален, но не пише от колко.

# 674
  • София
Сега си погледнах профила в Енцо. В края на март съм купила моя CKIn2U 100 мл. на цена от 37,70 лв. Не беше на промоция, доколкото си спомням. Нямам съмнения за оригиналността на продукта.

Общи условия

Активация на акаунт