Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 204 552
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Ами за мен е нетраен, но на моята кожа трудно се задържа нещо повече от 3, 4 часа. Блазе им на тези, които нямат този проблем. Аз подновявам постоянно. А Меджика специално ми е толкова нежен, лек и ефирен, че се учудих, когато прочетох от съфорумка, че я задушил в мола. Само ако знаете, колко много си пръскам и изобщо не ме задушава. Като усещане мога да го оприлича на Ланком Миръкъл. Това е лично мое усещане, разбира се. Simple Smile

Аз написах, че на втория тест ме задуши в мола и това тотално ме отказа.Има нотка, която не винаги прави хубава химия с моята кожа и при определени обстоятелства ми носи усещане за нещо неприятно/мазно.Определено този аромат е реформулиран, трайността му е не повече от 3-4 часа и близо до кожата, но аз и не пръскам в стил врачанската школа, защото кожата ми задържа аромати.За да го усещам трябва непрекъснато да си завирам носа в ръката, обаче не е нужно и все пак пазара предлага множество парфюми за всеки вкус.Честит да ти е, Divina!  bouquet

# 691
  • София
При мен прави страхотен облак, но аз пръскам много...по 10-12 пъти. Нося го само на вечерни излизания и да кажем като се напръскам към 7-8 вечерта, на сутринта го усещам осезаемо. Аз пръскам и в косата Peace
За мен е чуден във всеки сезон, но пак казвам, само вечер го нося.

# 692
Това щях да напиша - пръскайте не само по кожата, а и по дрехи на ключови места, както и по дългите ви женски косища Wink. Аз напоследък даже по кожа не пръскам, а само по дрехите. И все пак зависи къде съм, с кой, ще се събличам ли(доколко) и т.н., какъв сезон е, но дори лятото задължително ризата има 3-4 пръски.
По този начин се удължава дълготрайността на носения парфюм и гардеробът ухае чудесно.

# 693
  • София
Това щях да напиша - пръскайте не само по кожата, а и по дрехи на ключови места, както и по дългите ви женски косища Wink. Аз напоследък даже по кожа не пръскам, а само по дрехите. И все пак зависи къде съм, с кой, ще се събличам ли(доколко) и т.н., какъв сезон е, но дори лятото задължително ризата има 3-4 пръски.
По този начин се удължава дълготрайността на носения парфюм и гардеробът ухае чудесно.

Това с дрехите трябва да се прави доста внимателно, защото масово парфюмите / както и спрягания по-горе/ са с цветна течност и остават едни не много приятни петна. Peace Последният път се боядисах, поневнимание, с друг един Герлен, а какви петна ми спретна един Oud satin mood на МФК, точно преди излизане ...

# 694
Разбира се, Века. Мислих, че се подразбира за внимаването, но добре си уточнила Simple Smile.

# 695
Някой има ли впечатления за този сайт www.elfragrance.bg? Не намерих в темата отзиви, а в сайта има парфюм, на който ме устройва цената.

В по-предишни теми някой бе писал, че са ОК, мисля, че и шоурум имали.
Може да им звъннете по телефона даден на сайта и да уточните това за шоурума.

Това не е сайта с шоурума, обадих се по телефона и ми казаха, че нямат шоурум и доставят само с куриер. Не смея да поръчвам, че парфюма е над 100 лева и не ми се рискува. Моля, ако някой е поръчвал от този сайт да сподели впечатления - www.elfragrance.bg

# 696
  • от един красив град
Elitanik имам спомен, че съм поръчвала нещо от там, но за да бъда точна проверих в електронната ми поща дали имам регистрация в сайта и се оказа, че паметта не ме лъже. На 22 септември съм поръчвала Allure Chanel EDP 35 ml. Нямам съмнения в продукта и доколкото си спомням доставката беше бърза. Аз лично отново бих поръчала от там, ако нещо ми е изгодно. Hands Thumbsup

# 697
Благодаря на Divina и Aniela5!

# 698
  • Sofia
От години се коментират 3-5 основни места в България, откъдето се пазарува, и места които само с това се занимават.

Ахам... Wink Само 'дето удобно пропускаш да споменеш, че за тези "3-5 основни места" също е имало немалко негативни мнения през годините, даже подкрепени със снимков материал на ментетата, получени от различни потребителки.

Ми, за какво е темата тогава? Crazy Дай да спускаме кепенците, щом е голяма драма да се обсъди някой сайт, извън посочените 5. Mr. Green

# 699
Котаче, давам ти възможността да си капак Wink(въпреки че аз съм по-голям котак(не на възраст навярно), но както и да е). Нищо удобно или неудбоно не казвам Simple Smile. Не се прави, че не разбра какво имах предвид Simple Smile. Интелигентна си. Тези сайтове "проверени" се обуславя да бъдат по подразбиране(забалежи не пиша "по дифолт") пръв избор при покупка и всеки нов да пробва първо тях. Така аз ги разбирам нещата. Интерено аз на ментета не съм попадал. Или защото ме познават, или съм изкарвал късмет. Всъщност излъгах - преди 10-на години, като прохождах "в нета" попаднах веднъж, но това не го броя. Въпреки че разбрах, че е менте по белезите - шишето, пулверизатор, кутия, аромат изветряващ и т.н. Черна пантеро, нищо лично, да не се обидиш сега - шегувкам се, щракам си следобедно. Упс, чек че го обръщам на чат. I am sorry. Blush Crazy

# 700
  • София
Здравейте!
Моля за отзиви за този сайт: www.elfragrance.bg

# 701
  • До сърцето...
Здравейте!

Няколко поста по-нагоре и зададен същият въпрос (# 695), има и отговор (# 696).

Не е коректно като влизате в дадена тема, поне първият пост и последната страница да не се прочетат.

# 702
Аз се зачудих нещо newsm78   Не Трябва ли парфюмите , които се предлагат по сайтовете да имат стикери с вносителя?

# 703
  • Пловдив
Ако ги внася манго през турската граница, какъв стикер да залепи!?

# 704
  • София
Здравейте!

Няколко поста по-нагоре и зададен същият въпрос (# 695), има и отговор (# 696).

Не е коректно като влизате в дадена тема, поне първият пост и последната страница да не се прочетат.
Обикновено чета темата обстойно, но явно съм пропуснала тези постове. Извинявам се за което.
Радика, благодаря Ви за отговора Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт