Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 204 552
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Какво мислите за Tester.bg?
Поръчвали ли сте от този сайт?
Мнение:)

# 706
  • Sofia
По-добре да го кръстят "Mentester". Mr. Green Laughing

# 707
  • Бургас
 hahaha направо аз се чудя как въобще има такива наивни хора,но хора всякакви.Ментаци са много ясно.

# 708
  • София
Здравейте момичета! Simple Smile Някоя от вас може ли да ми каже каква е цената на Montale във бутик Farenah Concept,  както и да ме насочи към някои от многото видове, за проба? Надявам се да не са над 200 лв...Искам да отскоча до там събота и да тествам, защото искам да си подаря някакъв хубав и не комерсиален и масов аромат.. Харесах на Том Форд Нойр-а, но ми се иска нещо по-специфично и от толкова хвалене на марката, се изкушавам и аз да подуша тези нишови парфюми...Simple Smile

# 709
50 мл. са около 160 лв., а 100 мл. надхвърлят 200 лв. и то доста.
Какво харесваш като парфюми и нотки, за да те насочим към някой, защото те наистина са страшно много. В магазина има и доста други нишови аромати вк. и Amouage.

# 710
  • София
Не мога да определя конкретна нотка, която харесвам, за това ще изброя някои от парфюмите, които харесвам...: Coco Mademoiselle Chanel; Tom Ford Velvet Orchid, също и Noir; Givenchy Dahlia Divin; Нарцисо Родригес черния, а Alien ми е любимец най-голям и на моята кожа се развива страхотно. За него съм получавала най-много комплименти при носене...Не съм сигурна, че помогнах много с този списък.. Rolling Eyes Не си падам особено по аромат на рози...даже ги избягвам като цяло в парфюмите, а за марката гледам, че ги има почти във всеки парфюм.. А същевременно пък ме заинтригува Roses musk..Харесвам мускусни аромати. Ще помириша със сигурност кафето, шоколада и ванилията, защото ги обичам на вкус. Smile Сега си усещам на ръката и по ръкава на якето, където се пръсках вчера с Том Фордския Нойр и остатъчната миризма е страхотна...някак остра нотка, леко мъжка и много ми харесва. Всъщност ми се иска нещо подобно. Подобно ми миришат след време, пръснати на ръката, Мадмоазела и Далията..

# 711
О да, Монтал са основно рози, но можеш да намериш и без! Аз обаче не ги харесвам, фен съм на роза-уд Монталите. Помирише Кафето и Шоколада, както и Мукхалат.

# 712
  • София
HugМного ти благодаря! За този не бях чела и не бях набелязала да тествам, а звучи доста добре....Heart Eyes

# 713
Днес дойде парфюма от Parfimo.bg.
Изключително неспокосано изрязан допълнително и подменен QR код за продуукта. На снимката се вижда дори през целофана, че е изрязан и залепен допълнително върху опаковката.
Никога от производителя не биха си позволили такова нещо! Няма нищо общо с оригинала!
Не бих закупил повторно от сайта!

# 714
И аз се включвам да споделя  моето приключение, което започна когато купих тестер от parfium.net на Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle. Аромата не е моят и реших да го пусна да се продава, момичето което го пожела каза, че е менте. Лошото е че никоя от нас не познава аромата.
 А аз се прецаках от лакомия, че това ще е единственият шанс да имам и помириша Sensuelle версията на Hypnotic Poison.

Същевременно една дама от Гърция ми писа във Fragrantica, че го иска и чакам парфюмът утре (тъй като се разбрахме с 1вото момиче да го върне). Сега стоим и чакаме какво ще се случи, но едно е сигурно - аз лично повече от бг сайт няма да купя нищо!

# 715
И аз се включвам да споделя  моето приключение, което започна когато купих тестер от parfium.net на Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle. Аромата не е моят и реших да го пусна да се продава, момичето което го пожела каза, че е менте. Лошото е че никоя от нас не познава аромата.
 А аз се прецаках от лакомия, че това ще е единственият шанс да имам и помириша Sensuelle версията на Hypnotic Poison.

Същевременно една дама от Гърция ми писа във Fragrantica, че го иска и чакам парфюмът утре (тъй като се разбрахме с 1вото момиче да го върне). Сега стоим и чакаме какво ще се случи, но едно е сигурно - аз лично повече от бг сайт няма да купя нищо!

Сигурна ли сте, че сайтът е parfium.net, понеже такъв сайт не ми се отваря?

# 716

Освен ако не са свалили сайта, има такъв. Извинявам се за снимката, че излиза така + правописа (писала съм, не знам с какво"ботилка"). Сайтът е само с рекламна цел (това ми казаха, докато ме канеха в магазина им). Поръчах, защото не се чувствам добре в последните 1 ,2 месеца (имам здравословен проблем).

# 717
  • София
Отваря се сайта, направо си работи.Странно ми е, че на спрян парфюм някой очаква да купи читав тестер.Отделно как възнамерявате да изпратите тестера в чужбина, ако наистина е менте, както твърдите, не мислите ли че това злепоставя всяка друга размяна с българин/българка!? Просто питам.

# 718
Абсолютно съм обяснила на жената за какво става дума, казала съм й всичко, което се случва дотук. Смятах ако го поиска да й го пратя без да искам от нея парфюм и ако каже, че е наред, чак тогава да говорим за размяна. Не знам за каква ме имате, ако мислех да залъгвам хора, изобщо нямаше да го коментирам ( да не споменавам че го следяха 10-12 човека из родният ни Olx.
+ аз не твърдя нищо, защото мисля, че стана ясно - не съм разбирач. Иначе нямаше да ми се случи случка, нали? Тук нали се коментира опит - това е моят. Wink

# 719
  • София
Абсолютно съм обяснила на жената за какво става дума, казала съм й всичко, което се случва дотук. Смятах ако го поиска да й го пратя без да искам от нея парфюм и ако каже, че е наред, чак тогава да говорим за размяна. Не знам за каква ме имате, ако мислех да залъгвам хора, изобщо нямаше да го коментирам ( да не споменавам че го следяха 10-12 човека из родният ни Olx.

Както вече написах - просто питам.Нито ви оценявам, нито ви осъждам, напротив мнението ви конкретно за този сайт, лично за мен, е ценно.

Общи условия

Активация на акаунт