Ин витро в Истанбул - тема 20

• 96 317
  • 716
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Dundiu86, можеш да си направиш снимката на другото място Fulya Açık Emar, което е до клиниката Бахчеджи. Аз там си направих. Може от клиниката да ти запишат час.

# 361
Dundiu86, можеш да си направиш снимката на другото място Fulya Açık Emar, което е до клиниката Бахчеджи. Аз там си направих. Може от клиниката да ти запишат час.

Мерси за информацията, но т.к. първия преглед ни е в Мемориал ще ни е по-удобно да я направим в Ехомар и после направо да отидем на преглед. Надявам се да няма проблем, че е вкарвано контрастно вещество за прегледа...

# 362
Подкрепям viper, Fulya Açık Emar е на няма и 10 мин. пешеходно разстояние от клиниката. Аз също там си я направих и съм много доволна, без болка, само страх от моя страна Wink. Дори и на диск ми я дадоха.
Dundiu86 щом ще бъдеш пациентка на Бахчеджи, значи там ще ти е най-удобно и близо. Успех!

# 363
Здравейте, ще направим преглед и в двете клиники, за да си изберем едната. Мен много ме е страх от усложнения и искам да усетя къде ще се почувствам по-спокойна. Наясно съм че никои нищо не може да ми гарантира, но въпреки това... да си видя с моите си две очи Simple Smile
Първия преглед ще ни е в Мемориал и ще останем още 4 дни в Истамбул, за да може да отидем на преглед и в Бачеджи (нали се спазва 3 дни въздържание), таман и ще разгледаме града.

За ехомар да попитам, как се запазва час?!? влязох видях прозореца за online appointment, обаче там няма ден и час... Долу в празното квадратче ли си го пишем? И най-вече някой потвърждава ли ви уговорката?

# 364
  • София
Няма нужда от въздържание, защото в Бахчеджи признават и други спермограми, не са ни карали да правим при тях.

# 365
Ето ти към контакт за Ехомар. Аз се обадих по телефона и така си запазих час. Използвахме Ехомар на Шишли, който е по-близо до Мемориал, там има една жена която говори английски и тя ни запази час. Отидохме в 12.00 и в 13.30 ни беше часа в Мемориал.
Много добре сте решили да отидете на преглед и в двете клиники и чак тогава да вземете решение къде да направите опита.

http://www.echomar.com/iletisim

# 366
Ето ти към контакт за Ехомар. Аз се обадих по телефона и така си запазих час. Използвахме Ехомар на Шишли, който е по-близо до Мемориал, там има една жена която говори английски и тя ни запази час. Отидохме в 12.00 и в 13.30 ни беше часа в Мемориал.
Много добре сте решили да отидете на преглед и в двете клиники и чак тогава да вземете решение къде да направите опита.

http://www.echomar.com/iletisim

Благодаря ти от сърце за търпението, с което отговаряш на милионите ми въпроси, Dundy Sladurska и всички останали момичета. Напрежението и емоциите, които бушуват в мен са огромни и има моменти, в който напълно блокирам и само вашата помощ ме спасява.  bouquet

# 367
Както е казала Вайпърче, имай предвид, че изследванията, които ви искат в Мемориал ще ви бъдат зачетени и в Бхчеджи и няма да ви се наложи да правите втора спермограма. Peace

# 368
Момичета, може ли да ми кажете актуалната цена на спермограмата в Бахчеджи, тази която е написана на първа страница 200 ТЛ ли е или има някаква промяна?

# 369
Здравейте. Аз съм нова в тези процедури и ходения.
Имам въпрос относно запазването на час за Мемориал.
Ако напр. днес се обадя след колко време ориентировъчно ще има свободен час за първичен преглед. Иска ми се да ги планирам от по рано нещата, защото знам за България, че се чака доста, а там сигурно и повече.

Благодаря предварително за информацията.

# 370
Като написах мейл със запитване аз посочих времето, в което моето семейство ще има  възможност да пътува до Турция и попитах има ли свободни часове тогава.

# 371
  • Пловдив
Аз днес звъннах на Севда и исках час за Март месец и тя ми каза кои дни може. След това на имейл ми прати какви изследвания да си направим със съпруга ми и като са готови да й ги пратя на имейла.

# 372
Нa мен от крaя нa юли ми дaдохa чaс зa септември. Aз не съм писaлa зa когa искaм. Обaче после нещо е стaнaло рaзмествaне и имaше момичетa след мен, нa които им бяхa зaписaли чaсове зa aвгуст. Тaкa че имa шaнс и зa скоро дa те зaпише. Успех!

# 373
Моят час го дадоха 15дни след като писах емайл.

# 374
Здравейте момичета, имам един въпрос. При прегледа ми в Мемориал хоспитал, цветната ми снимка от Ехомар остана в болницата. Искам да ви попитам на някоя от вас случвало ли се е да я изисква и как става това, или трябва задължително лично, ако искаш да си я вземеш, за второ мнение. И може ли да си я поискаш от Ехомар. Ако някой знае, моля да ми пише. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт