Ин витро в Истанбул - тема 20

• 96 316
  • 716
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз бих се свързала с Ехомар за копие от снимката на CD.

# 376
Бихте ли ме информирали за колко време излизат задължителните кръвни тестове които се правят преди трансфер - Hbs Ag, Anti-HIV I+II, Anti-HCV

# 377
  • София
Мен не са ме карали да изследвам нищо такова преди трансфер  newsm78, а имам три при д-р Карлъкая. Това нещо ново ли е?
Много съм активна днес, ужас...

# 378
Алмира, стават същия ден по-голяма част от лабораториите.
Вайпърче, чудесно е че си активна. Heart Eyes

# 379
Момичета, да ви попитам за тези безплатните прегледи, които се организират в Бахчеджи, някой знае ли нещо повече за фирмата, която го организира, разгледах им сайта, ама ако някоя вече е имала контакт с тях и има мнение може да сподели...

# 380
Тази фирма ми организира първичния преглед в Мемориал, освен това ми предложиха квартири в Истанбул, посъветваха ме за мобилен план, онлайн телевизия и други неща. Услугите им бяха безплатни, имах и отстъпка 100 евро от цената на първата ин витро процедура. Доволна съм. Не съм ги препоръчвала тук, защото в предходни теми бях чела нещо и реших, че може би не е уместно.

# 381
Здравейте, бихте ли подписали петиция за реимбурсиране на Клексан? Благодаря предварително!
https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.peticiq.com%2F … 1kZYM6o-A&s=1

# 382
Стас, вече я подписах. Hug

# 383
Здравейте  Hug, пожелавам тази година да донесе късмет и много радост на всички борещи се за детенце или деца Wink
Скрит текст:
Имам молба - някой който е в процедура да попита за цена на Meriofert 75 IU /или друга доза/ , продава ли се въобще? - пишете ми на лични, предварително мерси  bouquet

# 384
Здравейте момичета, вчера се свързах с Ехомар, тъй като цветната ми снимка остана в Мемориал. Та за моят проблем искам да получа и второ мнение и те след няма и 10 минути ми изпратиха по email всички снимки и заключението. Бяха изключително отзивчиви. Така че за тези, които са оставили цветната си снимка в болница в Истанбул, можете лесно и бързо да си я получите от Ехомар.

# 385
Селина, браво че си разрешила проблема бързо, лесно и удобно. Сега ти стискам палци и скоро да се похвалиш. Mr. Green

# 386
Дай Боже, желая и на вас момичета да получите мечтаната рожба още през тази година. При мен нещата май ще се проточат, но иначе съм с голяма надежда към болница Мемориал.

# 387
Искам да попитам момичетата с отрицателни кръвни тестове под 0,  На вас Севда карала ли ви е да повтаряте теста ?

# 388
Искам да попитам момичетата с отрицателни кръвни тестове под 0,  На вас Севда карала ли ви е да повтаряте теста ?

Не, защото е категорично отрицателен 0.100, което означава, че дори не е имало опит за имплантация. Съжалявам, в този случай се спират лекарствата.

# 389

Не, защото е категорично отрицателен 0.100, което означава, че дори не е имало опит за имплантация. Съжалявам, в този случай се спират лекарствата.

Аз зная,че се спират лекарствата,не ми е за първи път. Но за първи път ме карат да повтарям отрицателен тест Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт