Ин витро в Истанбул - тема 20

• 96 314
  • 716
  •   1
Отговори
# 465
 Iliana_84_Nik, да, разбрах те.  Hug Просто споделям, как действаха в нашия случай. Но явно такава си им е практиката.

# 466
Diddy666 и ние бяхме със същия мъжки фактор, а освен това и марфология 0%+три неуспешни опита в БГ. Аз също избрах клиниката след като изчетох предните теми, не сме ходили на друго място за второ мнение, но това си е право на всеки. Забременях при първия ни опит, нямаше пресен трансфер, а направо ЗЕТ малко преди Коледа. Вече съм описвала как минаха нещата при нас, така че да не се повтарям. Освен от гинеколозите в Мемориал съм не по-малко впечатлена от разговора ми с ембриолога в деня на трансфера. Директно ми каза, че първите два ембриона са се размразили само на 40% и шансът за бременност е минимален, но ако държа ще ми ги върнат. Не държах, защото исках да си спестя поредното разочарование. Съгласих се да размразят трето ембрионче, което се оказа моето. Качество 5АВ, замразено на 6 ден след ПИД. Вече съм почти 12г.с. и само се.надявам да ми е писано нещата да се случат до края.
Колкото до ФСХ моите впечатления са, че започват процедура ако е до 12, така поне прочетох в една тяхна брошура, но може и да греша.
Успех на всички bouquet

# 467
Момичета, благодаря ви за споделения опит.
CAFFEDELMAR, мислиш ли, че с това ми ФСХ в Турция ще ме карат да пия медикаменти за сваляне или дуректно ще пристъпят към действия.
Успех желая на всички
diddy666, стискам палци за 15.02.

Моя опит беше при фсх 14,и тсх 2,52-неуспешен,и на това го отдадоха,след това ми писаха,че на завишеното фсх се дължи неуспеха,и целта ни е да падне още надолу.На трети месец след цикло,падна на 8,83.Точните им думи бяха,че фемостон е тежък препарат,за жени в същинска менопауза,и няма нужда да си пресирам прекалено яйчниците.
Да, и аз си мисля, че не трябва да пресирам прекалено яйчниците. Все пак до преди половин година бях на золадекс и сега ако трябва обратния ефект да търся ще стане голяма какафония. Интересуваше ме как процедират в Турция и доста ми помохнахте с инфо всички които изразиха мнение по случая.  Hug Все пак ако там ми предпишат нещо може би ще ги послушам.
Иначе сега ми излязоха резултатите за ТСХ - чак не мога да повярвам от 3.83 е паднало само на 1.79 за един месец. Дано не е лабораторна грешка. Praynig

# 468
Здравейте кажете нещо повече за ашия успех къде в коя болница ви се случиха нещата

# 469
Ние успяхме в Memorial Hospital. Моя съвет е да изчетете първите теми, има доста полезни неща, последните две не дават почти никаква информация.
Относно плащането( поне това, което аз знам). При стартиране на процедура се плаща 30% от цялата сума, която е 2300евро. Ако по някаква причина процедурата не стартира, парите се връщат. В деня на пункцията се плаща останалата част от парите, които не се възстановяват дори да не се стигне до трансфер. Ако няма пресен трансфер, първия ЗЕТ не се плаща, т.е. включен е в тези 2300евро. Всеки следващ ЗЕТ струва 1200евро. ПИД 280 щ.д. на емдрион. Замразяването на останалите ембриони за срок от 5 години струва 1500т.л., като например ако се използват още  през първата година, болницата изчислява и връща остатъка от сумата за останалите 4 години.

# 470
много благодарим за инфото но да попитам и още нещичко вие преди колко време сте го правили как стоят нещата при престигането кой ви поема много много моля за малко инфо ако не е проблем

# 471
Diddy666 и ние бяхме със същия мъжки фактор, а освен това и марфология 0%+три неуспешни опита в БГ. Аз също избрах клиниката след като изчетох предните теми, не сме ходили на друго място за второ мнение, но това си е право на всеки. Забременях при първия ни опит, нямаше пресен трансфер, а направо ЗЕТ малко преди Коледа. Вече съм описвала как минаха нещата при нас, така че да не се повтарям. Освен от гинеколозите в Мемориал съм не по-малко впечатлена от разговора ми с ембриолога в деня на трансфера. Директно ми каза, че първите два ембриона са се размразили само на 40% и шансът за бременност е минимален, но ако държа ще ми ги върнат. Не държах, защото исках да си спестя поредното разочарование. Съгласих се да размразят трето ембрионче, което се оказа моето. Качество 5АВ, замразено на 6 ден след ПИД. Вече съм почти 12г.с. и само се.надявам да ми е писано нещата да се случат до края.
Колкото до ФСХ моите впечатления са, че започват процедура ако е до 12, така поне прочетох в една тяхна брошура, но може и да греша.
Успех на всички bouquet
Благодаря за изчерпателната информация Lily искрено се надявам и при нас да дойде това щастие ние сме 2% морфология и тук не ни помогнаха особено

# 472
браво на такива момичета който от все сърце споделят всичко благодарим им от сърце бъдете живи и здрави помагайте и на други такива като нас нуждаещи се от инфо да сбъднат една мечта като вашите

# 473
Най-важното според мен за успеха е да си попаднете на точното място - т.е клиника и лекар. Спокойствието е на второ място и правилния подход както от страна на лекарите така и от ваша страна като пациенти. Никога не се колебайте да питате, ако се съмнявате в преценката на лекаря. Не се предоверявайте излишно и питайте, ако тряба по 1000 пъти, но питайте!
Все пак лекарите са хора, които също понякога допускат грешки, но ако и вие участвате в целия процес вероятността от допускането на такава неволна грешка се намалява с голям процент. Настоявайте да имате пряк контакт с лекуващия си лекар по имейл, това много помага в хода на процедурата.
Има много момичета успели и в двете клиники, има и много които са разочаровани от едната, но успели в другата и обратното. Златна формула за успех няма, но правилните действия от страна на лекар, клиника пациент води до успешен и живо роден финал.
Така че, всички които сте тръгнали за Турция, дано успеете и сбъднете своята Истанбулска мечта. Съветвам ви да отделите наистина време както казва Лили и да прочетете всички теми подробно, в това число и последните 2-3-4 или 5. Всичките. Това ще ви даде ясна представа какво да очаквате и да не очакате от своите лекари.
Стискам палци за успешни процедури.

# 474
Успех на всички bouquet
А това трето(5АБ) ембрионче,на колко процента се отмрази?

# 475
Няма да ви направят ин витро с наличен хепатит Б. Изследванията Hbs Ag, Anti-Hbs, Anti-HCV, Anti HIV I+II са задължителни и за двамата партньори, именно защото не допускат тези болести.

# 476
За него само ми каза, че се е размразило добре и е започнало да се дели много бързо и ми даде снимка Simple Smile. При първия ни разговор ембриологът ни каза, че не могат да гарантират бременност даже и при перфектен ембрион, но теоретично за да настъпи имплантация трябва да има качествено размразяване поне на 60% от клетките в един ембрион. При мен трансфера трябваше да е в 3ч. следобед, но заради всички събития стана чак в 19ч. За това време единия от първите размразени беше спрял вече да се развива, а втория наколко часа по-късно. Затова ми е малко гузно, че дължа много на човек, чието име даже не разбрах заради цялата паника, която ме беше хванала тогава.

# 477
За него само ми каза, че се е размразило добре и е започнало да се дели много бързо и ми даде снимка Simple Smile. При първия ни разговор ембриологът ни каза, че не могат да гарантират бременност даже и при перфектен ембрион, но теоретично за да настъпи имплантация трябва да има качествено размразяване поне на 60% от клетките в един ембрион. При мен трансфера трябваше да е в 3ч. следобед, но заради всички събития стана чак в 19ч. За това време единия от първите размразени беше спрял вече да се развива, а втория наколко часа по-късно. Затова ми е малко гузно, че дължа много на човек, чието име даже не разбрах заради цялата паника, която ме беше хванала тогава.
Попитах ви,защото при нас се беше отмразил на 95% , но за съжаление резултатът беше отрицателен.

# 478
Момичета, днес доктор КАрликая, ми  написа, че вече не се продава Климара форте или поне в момента. Две лепенки Климара се равняват точно на една Климара форте.

# 479
Разбирам..но и аз не се сетих да попитам Sad. Дано следващия път да се случи. Успех!!

Общи условия

Активация на акаунт