Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 065
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
Сигурно някъде е писано, но не открих  newsm78 , а трябва да завърша поръчката. Как е по-изгодно да платя - в лева или лири? Картата ми е дебитна, в лева. Благодаря предварително  bouquet

# 421
Мъжко яке s.Oliver от изк. кожа, размер М, 21 €. Началната цена май наистина е висока.

# 422
Здравейте,
Сигурно някъде е писано, но не открих  newsm78 , а трябва да завърша поръчката. Как е по-изгодно да платя - в лева или лири? Картата ми е дебитна, в лева. Благодаря предварително  bouquet
Поне 1ва страница прочетете.  Peace

# 423
Здравейте,
Поне 1ва страница прочетете.  Peace

Четох, четох, но явно съм пропуснала ! Благодаря все пак..

# 424
  • Пловдив
Здравейте,
В лири

# 425
  • Luxemburg
Някакъв код в немския за отстъпка над 100€ дали има активен?

# 426
# 427
  • София
Киндълите дали могат да възпроизвеждат освен текст, и илюстрации в текста?

# 428
Розова маслинка, Sasi6 благодаря ви за бързия отговори информацията   bouquet bouquet
Добре, че се обадих навреме, веднага се заеха с пратката ми и допълниха данните които им бяха нужни за доставка  Peace
Куриерът пристигна след обяд и ми донесе грил-скарата на тефал  Peace кутията беше доста посмачкана, не беше допълнително опакована с друг кашон освен оригиналната кутия, но вътре имаше стиропор и беше здрава  Praynig
искаше ми се поне още един-два ел уреда да получа, но да не се оплакавам, защото има такива които нищо не получиха  Confused дано скоро има пак такава кампания  Hug
благодаря много още веднъж на мацката която ми каза  Heart Eyes и на вас тук споделящите хиляди благодарности  Hug

Да питам таблетите от ук/де имат ли бг език или руски  newsm78

# 429
Киндълите дали могат да възпроизвеждат освен текст, и илюстрации в текста?
Да, ако са читаво преобразувани в съответния формат. В пдф е жива мъка.

# 430
  • при моите любими
И аз да се оплача. Не ми пристигнаха 2 пратки от немския амазон. Изпратени са по пощата. Писах им сега на продавачите, едната е тръгнала на обратно. За другата ми писа продавача, че ако не ми я доставят ще я върнат към тях. Никой нищо не ми споменава за връщане на пари. От тях ли да си ги искам или да пиша на Амазон? Бяха ми за коледни подаръци на сина ми и сега нямам идея какво да подаря. Вече няма да  поръчвам нищо с доставка до БГ. До превозвачите до сега нищо не ми се е губило и пристигат бързо и без въпросителни.

# 431
Момичет, на рокет дог ботушите тези някой би ли ми измерил стелка 38 или 39 номер?! Благодаря!

# 432
  • София
Момичет, на рокет дог ботушите тези някой би ли ми измерил стелка 38 или 39 номер?! Благодаря!

повечето момичета писаха че отговарят на номера, но аз нося 37 номер, а от тези 38 ми е точно по крака. За съжаление не съм в нас и не мога да измеря, дано някой може да ти помогне по-точно  Hug

# 433
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B0116YAGLQ&cAsin=B00NAQ9584&fc=1
40 номер дамски мокасини на Кемъл -37 Е

# 434
Оплаквам се и аз. В средата на ноември поръчах 2 чифта кецове от склада на немския амазон от един търговец. Беше посочена дата на доставка до 28-ми ноември на адрес в Германия. До днес ни вест ни кост - писах на търговеца, но не отговаря. Да прежаля ли 30 евро или мога да очаквам нещо... newsm45

Общи условия

Активация на акаунт