Пазаруване от Amazon - тема №58

• 93 869
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
sasi6, нямам никакъв спомен от коя кампания са били ботушите. Една дама беше поставила линк в темата с детски ботушки / много й благодаря , за съжаление не помня ника й  bouquet/, и аз да не плащам доставка само за тях зараглеждах и други обувки, така попаднах на тях.

Това са детските ботушки

http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01J2J0TX2&cAsin=B00X6ZO35O&fc=1 ,

получих ги днес. Страхотни са! Надявам се да си отговарят на номера! Дъщеря ми, като се прибере от детска градина, ще ги пробва.

Джейн, и за теб  bouquet

# 76
  • Sofia
Не го знаех този сайт, веднага ще го разгледам. Много ти благодаря. Предполагам си има отделна тема за него, за да се запозная с подробностите по поръчването.

Тама май няма. Доставят до Бг , безплатна доставка с DHL, нещата  пристигат за 2-3 дни. Връщането също е безплатно, куриер идва и взима пратката , след предварителна уговорка.

На Michael Kors конкретно не съм фен. Поръчвала съм няколко пъти обувки за мен и за дъщеря ми - голямо "дърво", а чантa разнася всяка втора девойка, купена от aliexpress.

Етикетите имат баркод с EAN номер, по който може се направи проверка на оригиналността.

# 77
  • Варна
Здравейте, моля за помощ, с кой куриер мога да върна стока до Англия, която има батерия /става въпрос за винтоверт/.

# 78
# 79
  • Бургас

jijibiji  успокояващо ми беше твоето потвърждение

Shantal права си, че ги има тези чанти, но аз я купувам за човек, който живее в Лондон. На нея й е любима марка. Искам да изпратя коледен подарък, който да се хареса и затова се смутих като видях найлончето.

# 80
  • ВАРНА
И аз днес получих от 16е - номерът е  без проследяване с 0469... - ДХЛ ми ги донесоха до вратата,не в пощата   Peace

# 81
Не го знаех този сайт, веднага ще го разгледам. Много ти благодаря. Предполагам си има отделна тема за него, за да се запозная с подробностите по поръчването.

Тама май няма. Доставят до Бг , безплатна доставка с DHL, нещата  пристигат за 2-3 дни. Връщането също е безплатно, куриер идва и взима пратката , след предварителна уговорка.

На Michael Kors конкретно не съм фен. Поръчвала съм няколко пъти обувки за мен и за дъщеря ми - голямо "дърво", а чантa разнася всяка втора девойка, купена от aliexpress.

Етикетите имат баркод с EAN номер, по който може се направи проверка на оригиналността.
Много се извинявам, за кой сайт става въпрос ?

# 82
Момичета, купували ли сте от склада с описание Good и доставчик Амазон? Гледам един часовник. Дали е възможно да е надраскан дисплея?

# 83
Утре ще си получа всички (надявам се) останали уреди - номерата им също започват с 046 и се виждат от момента на регистрирането на пратката в българския офис на DHL - моите са се въведени днес в 16:27 ч. и вече са видими в сайта на търсене по референция http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html  (не знам колко пъти съм го писала това newsm78), както и "невидимите" до скоро ботуши с номер 429... , които също вече се проследяват на същия линк.  Peace 
С една дума приключих с 16-евровата одисея - след утре си чакам само поръчките от компенсациите и приключвам. Успех на всички.  Simple Smile

# 84
# 85
Здравейте! Писах може би в миналата тема за една поръчка от английския Амазон. Бях поръчала 2 неща от един продавач, който се оказа, че доставя от Китай. В крайна сметка канселирах поръчката преди да ги изпратят и Амазон ми върна парите. Обаче днес като си получавах други пратки в пощата, се оказа, че китаеца все пак си е пратил нещата, само че ги е разделил в 2 пакета - единия си получих, а за другия има покана да си го взема от митницата. И сега съм в шок, не знам какво да правя. Грешката не е моя, не искам да плащам тези неща, аз се отказах от поръчката, канселирах я, едното даже си го поръчах от друго място. Моля за съвети и ако някой има някакъв опит с подобна ситуация да сподели.

# 86
  • Пловдив
И аз днес получих от 16е - номерът е  без проследяване с 0469... - ДХЛ ми ги донесоха до вратата,не в пощата   Peace
А звъннаха ли ти преди това? И аз чакам поръчка с такъв номер и се чудя, защото току-що получих ел. метла от 16-евровите със UPS, но ми нямаха номера. Добре, че аз им звъннах, иначе нямаше да ме намерят, тъй като вратата на входа се заключва.

# 87
  • Sofia
Здравейте! Писах може би в миналата тема за една поръчка от английския Амазон. Бях поръчала 2 неща от един продавач, който се оказа, че доставя от Китай. В крайна сметка канселирах поръчката преди да ги изпратят и Амазон ми върна парите. Обаче днес като си получавах други пратки в пощата, се оказа, че китаеца все пак си е пратил нещата, само че ги е разделил в 2 пакета - единия си получих, а за другия има покана да си го взема от митницата. И сега съм в шок, не знам какво да правя. Грешката не е моя, не искам да плащам тези неща, аз се отказах от поръчката, канселирах я, едното даже си го поръчах от друго място. Моля за съвети и ако някой има някакъв опит с подобна ситуация да сподели.

Нещото, което е на Митницата, не го взимай и ще го върнат на китаеца. За другото, ако прецениш, пиши , че не го искаш, но ако трябвада го върнеш, да си поемат пощенските (ако не е скъпо, няй - вероятно ще ти кажат да го задържиш).

Скрит текст:

Много се извинявам, за кой сайт става въпрос ?

4erito , www.luisaviaroma.com

Появиха ми се и на мен 2 поръчки от 16Е, ще ми бъдат доставени утре, според сайта на DHL .

Kindle взех вчера от превозвача, свалих набързо 2-3 книжки от читанката и е готов за под елхата.

# 88
  • гр. София
И моята пратка от 16евровите /единственото, което ми изпратиха/ утре ще дойде. Появи се при DHL.  Simple Smile

Остава да чакам якето, купено с първите бонуси, но за него нямам нито номер, нито куриер. Знам само, че пътува към БГ.

# 89
замислям се  , дали да не си направя подарък?

Общи условия

Активация на акаунт